Jel moze neko predloziti neki printer do maxx 1000kn, da mogu na njemu printat slike i da ima skener.
Jel moze neko predloziti neki printer do maxx 1000kn, da mogu na njemu printat slike i da ima skener.
uzmi ovo i neces nista falit prijatelj mi ga ima...model HP Photosmart C4280 print/scen/copy za 669kn za te pare sve ima evo ti i slika da vidis kako izgleda.ne isplati se vise davat za takvu stvar jedino ako ti bas za nesto triba ti se krecu oko 2.000/3.000 bas profi nepotrebno je to...imas uzet u (vemila)
ja osobno imam HP-ov printer iz serije C3100 i stvarno sam zadovoljan, printa odlično, netroši puno boje, skenira vrlo dobro i ima prilično dobar softver sa mnogim korisnim funkcijama
uzmi neki HP-ov evo ti dva linka
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=22735
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1040128
U bug-u broj 194 (trenutno na kioscima) je izašao hard test kućnih višefunkcijskih tintnih pisača (višefunkcijski = pisač + skener), nažalost njihov naš izbor je izvan tvojih cjenovnih mogućnost (hp photosmart c5380 s cijenom od 1321 kn) ali njihov best buy bi ti mogao pružiti ono što trebaš za skoro pola tvog budžeta (bude ostalo love i za neku igru ;))
Best Buy - canon pixma mp260 s cijenom od 565 kn
Ako želiš iskoristit lovu mogao bi razmislit o modelu hp photosmart c4580 s cijenom od 958 kn.
Ugodan shopping!
Definitivno Hp C4580 ili nešto sporiji i bez Wifia C4480
Ja samu u Vemilu uzeo prošle godine na proljeće Canonov MX 300 Pixma. To je multifunkcionalni uređaj. Sa print-scan-copy-fax. Ne znam što ti treba, ali za 100 EUR sam prezadovoljan! Zamjenske tinte su od 50 do 250 kuna u Vemilu ovisno jesu original.
Ja imam canona MP160(ja mislim) dođe oko 400kn i perfektan je. Sliku na glossyu kad isprintaš kao da je u fotoradnji napravljena.
Malo off topic ali zašto tinte četo puta koštaju koliko i cijeli printer a uz printer dobiju te iste tinte?
Pa skeniraio bi slike na njemu, i printao neke nove slike, naravno na photo papir
Ja imam canona MP110(ja mislim) dođe oko 400kn i perfektan je. Sliku na glossyu kad isprintaš kao da je u fotoradnji napravljena.
Malo off topic ali zašto tinte četo puta koštaju koliko i cijeli printer a uz printer dobiju te iste tinte?

Bili su neki printeri u zadnijh par bugova, čini mi se da baš za fotke, možda da tamo pogledaš.
Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu, molim preporuku za printer sa skenerom također do nekih 1000 kn, s tim da bude iz ve-mila ili hg-spota.
Ono sto je bitno jest da ima dobar skener i da zamjenska tinta nije toliko skupa.
Narucio sam HP C5380, pa cemo vidit...