Tipkovnica/Gaming tipkovnica?

poruka: 17
|
čitano: 6.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Treba mi neka tipkovnica koja nije nista specijalno, da obavlja sve poslove, no ujedno i za gaming. Nisam spreman davati neke vece novce jer ih trenutno i nemam.

Sad imam genius slimstar i nazivcirala me skroz. Znaci bitna mi je udobnost i funkcionalnost tipaka (response). Dali bi bio dobar izbor ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+LOGITECH+Media+Keyboard+600%2C+retail%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=1012&id_artikl=101.200.140. Imate li iskustva s njom ili kakav drugi prijedlog? Za otpriliek te neke novce... pls

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica/Gaming tipkovnica?
tRy kaže...

Treba mi neka tipkovnica koja nije nista specijalno, da obavlja sve poslove, no ujedno i za gaming. Nisam spreman davati neke vece novce jer ih trenutno i nemam.

Sad imam genius slimstar i nazivcirala me skroz. Znaci bitna mi je udobnost i funkcionalnost tipaka (response). Dali bi bio dobar izbor ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+LOGITECH+Media+Keyboard+600%2C+retail%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=1012&id_artikl=101.200.140. Imate li iskustva s njom ili kakav drugi prijedlog? Za otpriliek te neke novce... pls

ja imam takvu tipkovniicu i super je

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan

Točnije igram cod i dosta su mi bitni brzo "nabijanje" po tipk a to ova koju sad imam pol pritisaka ne ocitava. Ima li ta kakvih problema s tim i dali funkcionira brzo u skladno?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica/Gaming tipkovnica?
tRy kaže...

Točnije igram cod i dosta su mi bitni brzo "nabijanje" po tipk a to ova koju sad imam pol pritisaka ne ocitava. Ima li ta kakvih problema s tim i dali funkcionira brzo u skladno?

sve super funkcionira.kupuj

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan

OK hvala. Sacekat cu jos ako ima ko kakav komentar ili nesto pa da vidim. Pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam ti i ja tu tipkovnicu vec unazad 2 god i jako sam zadovoljan s njom, tako da za tu cijenu svakako preporucam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To uzmi, to ti je zvjersko tipkalo, bolje za tu cijenu nemreš naći.

Ja sam je isto imao, samo bežičnu verziju i imao sam je 3 godine, i još radi, samo mi se baterije nije dalo mijenjat. Smijeh

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM! // In Soviet Russia treadmill walk on you! // In Soviet Russia, the car drives you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

OK hvala. Uzimam!:D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja je najjeftinija tipkovnica koja ima osvjetljene tipke?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prčkaj po Google-u

moss nac masu njih ali naravno nista svjetlece ispod 150 kn....

:D

Jakus JoHn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kakva je ova tipkovnica? ima li je tko možda i kako vam izgleda? mislim si uzeti nešto jeftino pa gledam malo...

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+GENIUS+Gaming+KB-G235%2C+crna%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.178

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koliko se sjećam imaš istu tipkovnicu ali od Raptora, znam da sam neki review gledao. Jedina prednost nad ostalim iz tog ranga to je anti-ghosting.

Znači moći  ćeš pritisnuti više od 3 tipke bez onog iritantnog "beeepa", korisno za igre jer neke tipkovnice zablokiraju kad počneš mlatiti ko manijak,

bar je meni tako bilo na nekoj od 30kn.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Meni bi trebala tipkovnica oko 400kn (možda do 500), ako bi mogla imat svijetleće tipke i opcije za upravljanje glazbom.

Po mogućnosti Razer ili Logitech.

Trenutno imam Logitechovu G15 ali me polako izdaje.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tipkovnica/Gaming tipkovnica?
Looka kaže...

Meni bi trebala tipkovnica oko 400kn (možda do 500), ako bi mogla imat svijetleće tipke i opcije za upravljanje glazbom.

Po mogućnosti Razer ili Logitech.

Trenutno imam Logitechovu G15 ali me polako izdaje.

Izvoli:

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8083

Za te novce nema bolje od nje...

Moja preporuka!

17 godina
neaktivan

možda logitech G110?

Edit:prestigel me Caesar et Brutus

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 19:20 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

može preporuka za tipkovncu do 200 kn,znaći media tipkovnica po mogućnosti da ima neke svjetleće tipke.

0 0 hvala 0
13 godina

Pozz.. ovako imam Razer Anansi , tastaturu ,  i sad ju mislim prodati za 350 kn... i kupiti novu do 600 kn... dali ima neka od razera ili druge marke za te pare , a da je kao ova ili bolja , da ne bude losija u glavnom ! Hvala 

Finger Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice