Tipkovnica

poruka: 26
|
čitano: 2.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tipkovnica

imam jedno 9 tipki na tipkovnici koje ne reagiraju kad ih pritisne sad zanima me da li ja mogu njih složiti da kad jednu pritisne da mi se otvori npr. word ili excell

tipkovnica je Microsoft bežična

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 12:14 (Jughead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica

Treao si dobiti program koji definise rad tih tipki. Bez toga windows uopste ne registruje pritisak na te tipke. Koja je tastatura tacno?

:)
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Treao si dobiti program koji definise rad tih tipki. Bez toga windows uopste ne registruje pritisak na te tipke. Koja je tastatura tacno?

evo ova jel postoji taj program za skinut

17 godina
neaktivan

Ovdje potrazi

http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=MK

prvi kriterij je desktop set a drugi wireless laser desktop 5000 izaberi dalje OS i jezik i dobices software

Evo ti za engleski i win 7 32-bitni

http://www.microsoft.com/hardware/download/DownloadResult.aspx?category=MK&type=Sets&name=SKU-WLD5K&os=Win7_32&lang=en

Intel type pro je za tastaturu a ovaj drugi za misa. 

Ako se tu ne moze podesiti da te tipke rade bas sto ti hoces onda mozes instalirati recimo hotkey i tu podesiti ali ovaj soft moras imati da bi ti win uopste vidjeli te tipke. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 16:22 (logic).
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ovdje potrazi

http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=MK

prvi kriterij je desktop set a drugi wireless laser desktop 5000 izaberi dalje OS i jezik i dobices software

Evo ti za engleski i win 7 32-bitni

http://www.microsoft.com/hardware/download/DownloadResult.aspx?category=MK&type=Sets&name=SKU-WLD5K&os=Win7_32&lang=en

Intel type pro je za tastaturu a ovaj drugi za misa. 

Ako se tu ne moze podesiti da te tipke rade bas sto ti hoces onda mozes instalirati recimo hotkey i tu podesiti ali ovaj soft moras imati da bi ti win uopste vidjeli te tipke. 

Hvala PUNOOOOOOO!!!

17 godina
neaktivan

Imas tipku hvala za to ;)

Najvaznije da radi.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Imas tipku hvala za to ;)

Najvaznije da radi.

neče mi radit ni tipka hvala niti moj pc

HVALA

Namigiva

15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Razlika između žične i bežične tipkovnice?kako hvata bežična i ima li problema?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kamilica.jak kaže...

Bežičnoj što su baterije istrošenije ona se više mora približiti njenom adapteru.Imam u kući 4 bežična kompleta i sva 4 sam se ostavio,prva 2 su na 2 kompa u dnevnom.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Ja imam žičnu i skroz dobro mi služi.

a kabel mi nesmeta što nebi mogla reć za miša.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svjetleci Ventilator kaže...
kamilica.jak kaže...

Bežičnoj što su baterije istrošenije ona se više mora približiti njenom adapteru.Imam u kući 4 bežična kompleta i sva 4 sam se ostavio,prva 2 su na 2 kompa u dnevnom.

Da pogodim. Nijedan komplet nije  od logitecha.

15 godina
protjeran
logic kaže...
Svjetleci Ventilator kaže...
kamilica.jak kaže...

Da pogodim. Nijedan komplet nije  od logitecha.

Prva 2 su Logitechova a ostala 2 su Genius i Labtec.Samo neznam koji modeli su.

17 godina
neaktivan

I zasto si ih ostavio? Radi trosenja baterija? Pa u logijevim tastaturama baterije traju mejsecima i to bukvalno. Ja mijenjam mozda jednom ili dva puta godisnje A prijemnik mi je iza kompa pod stolom. Tako da ne znam o cemu ti pricas. I ovo govorim iz iskustva jer sebi a i drugima uzimam samo logitech. Sto se tice labteca to je smece nevidjeno i prijemnik mora biti 20 cm i mora imati opticku vidljivost i tesko se moze nazvati bezicnom. 

15 godina
protjeran
logic kaže...

I zasto si ih ostavio? Radi trosenja baterija? Pa u logijevim tastaturama baterije traju mejsecima i to bukvalno. Ja mijenjam mozda jednom ili dva puta godisnje A prijemnik mi je iza kompa pod stolom. Tako da ne znam o cemu ti pricas. I ovo govorim iz iskustva jer sebi a i drugima uzimam samo logitech. Sto se tice labteca to je smece nevidjeno i prijemnik mora biti 20 cm i mora imati opticku vidljivost i tesko se moze nazvati bezicnom. 

1.Po pitanju baterija to mi nije smetalo 2.Nevolim ali nevolim bežično 3.Miš je guto baterija ubi bože u mjesec dana 2 para minimum.

17 godina
neaktivan

Ja imam pet logtechovih miseva i jako tesko da se moze reci da gutaju baterije.  VX revolutionu traju minimum dva ili tri mjeseca, u MX1100 traju minimum 5 mjeseci, u MX revolutionu traju par dana ali on ionako bude na stalku/punjacu preko noci pa je nebitno. Imao sam i MX700 i baterija je isto trajala par mejseci. Ne znam koji si ti mis imao ali ovo je moje iskustvo sa logijevim mishevima a ono nije malo ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ja imam pet logtechovih miseva i jako tesko da se moze reci da gutaju baterije.  VX revolutionu traju minimum dva ili tri mjeseca, u MX1100 traju minimum 5 mjeseci, u MX revolutionu traju par dana ali on ionako bude na stalku/punjacu preko noci pa je nebitno. Imao sam i MX700 i baterija je isto trajala par mejseci. Ne znam koji si ti mis imao ali ovo je moje iskustvo sa logijevim mishevima a ono nije malo ;)

pa meni baterije duraju od kad sam kupio tipkovnicu

15 godina
neaktivan
Tipkovnica

da,niti jedna nije od Logitecha.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj logitecha. Logi je kralj periferija. 

15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Da i meni su logitechove najbolje.

Probaj ih kamilica.

0 0 hvala 0
15 godina
Tipkovnica

evo da bezveze ne otvaram novu temu,jedno banalno pitanje,kako isključiti num lock nakon shut down-a,ostaje svijetliti i nakon što se komp ugasi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Možda da ga isključiš prije?

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nidjo123 kaže...

Možda da ga isključiš prije?

-.- no shit sherlock,pa i caps ostavim upaljen pa se sam ugasi,želim da se automatski gasi

15 godina
neaktivan
Tipkovnica

OK, samo pitam. Trebao bi imat u BIOS-u opciju za to. Pogledaj tamo.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nidjo123 kaže...

OK, samo pitam. Trebao bi imat u BIOS-u opciju za to. Pogledaj tamo.

sry,ne volim sarkazam na normalno postavljena pitanja.Znači u biosu provjerit,hvala Namigiva

15 godina
Tipkovnica

nema u biosu ništa za num lock Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tipkovnica

Pogledaj onda ovaj link. Moraš malo kopat po registryu, ali možda ti pomogne Namigiva Tamo ti je objašnjeno i kako namjestiti da ti bude isključeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice