Tipkovnica za programiranje

poruka: 12
|
čitano: 5.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Pozdrav svima!

Uzevši u obzir da imam na laptopu već rastrganu tipkovnicu (moj bijes nije mogao biti svladan nakon neuspjeha).

I jednu užasno glasnu eksternu (USB) tipkovnicu, zamolio bih vas da mi preporučite jednu tipkovnicu koja bi bila onako tiha, a opet lakih tipki, pod lakih tipki mislim na: stavim prst na tipku i ona propadne (ne u tamu s Gandalfom).

Pa uglavnom, hvala!

Punim jajovode. Šifra: vodoinstalater
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

neki cjenovni maximum???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Tipkovnica za programiranje
Bojica kaže...

neki cjenovni maximum???

Pa nema, samo da vidim prijedloge.

Punim jajovode. Šifra: vodoinstalater
16 godina
neaktivan

Neka meni neko preporuči tipkovnicu za kucanje seminarskih radova. Onako, nakon neuspjeha sam ovu rastrgao, a ona zamjenska mi se puno čuje. Nadam se da razumijete kako se osjećam.... Poslat ću Milku od 250 grama onom' ko preporuči. I da, nema cjenovne granice, samo bih htio vidjeti prijedloge.

-.-

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.

2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

ja bi ti rekao da uzmes ovu, frend ju ima, vrlo dobra za slim tipkovnicu, samo sto ja osobno nevolim slim, vrlo je tiha i tipke nisu tvrde

I’m the juggernaut b*tch.
15 godina
neaktivan
beno101 kaže...
Bojica kaže...

neki cjenovni maximum???

onda dobro: evo ti {#}

ajde tipkovnica ko tipkovnica...odeš u dučan provučeš par tipkovnica kroz prste i uzmeš onu koja ti najviše odgovara....

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
protjeran
ilija2010lukic kaže...
beno101 kaže...
Bojica kaže...

neki cjenovni maximum???

onda dobro: evo ti {#}

ajde tipkovnica ko tipkovnica...odeš u dučan provučeš par tipkovnica kroz prste i uzmeš onu koja ti najviše odgovara....

HINT: linux nema word :)

Ja sam Benjamin. Lovit ću vas. A kad vas uhvatim, častit ću vas pivicom...
17 godina
beno101 kaže...

HINT: linux nema word :)

Optimus Maximus ima led display na svakoj tipci, tako da tu Word ikonu slobodno zamijeniš nečim drugim :P

Al sad ozbiljno, ako tražiš tišinu i samo tišinu, ta flat od Logija je vjerovatno najbolje.

Ako tražiš nešto super cool i uzdahe komada ljepšeg spola, mehanička s Cherry Blue switchevima is the way to go.

Cherry G80 - 3000 LSCEU, pod uvjetom da je nađeš.

Meka je, ali nije baš tiha tj. može biti ako ne pritišćeš tipke do kraja...

Ostale sve spadaju u istu kategoriju i stvar je izvedbe (Trust od 50 kn ili Logitech od 300+ kn)

;)

16 godina

Znam da nema veze sa onim što Benjamin traži, ali ova tipkovnica mi je nevjerojatno prirasla srcu, vec 7-8 godina imam ovakve, cak sam pokupovao 4 komada ako koja rikne...

(prodaju se samo u OEM paketima tako da morate kopat po njuskalu redovito za nabavit ove zvjerčice...)

Black IBM KB-0225 Keyboard 89P8304, Preferred Pro Fullsize, PS/2 Black IBM KB-0225 Keyboard 89P8304, Preferred Pro Fullsize, PS/2
DUMP udruga mladih programera
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 20:57 (Fearless).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Fearless kaže...

Znam da nema veze sa onim što Benjamin traži, ali ova tipkovnica mi je nevjerojatno prirasla srcu, vec 7-8 godina imam ovakve, cak sam pokupovao 4 komada ako koja rikne...

(prodaju se samo u OEM paketima tako da morate kopat po njuskalu redovito za nabavit ove zvjerčice...)

Sad sam bio kod ujaka isprintati nešto i ova tipkovnica me dočeka :)

vjerovali ili ne ovo je jedna od najboljih tipkovnica na kojoj sam radio :) a nigdje je nema kupiti :(

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje.
17 godina
neaktivan
Fearless kaže...

Pa i ne bas, prodaju se maltene svugdje samo pod nazivom Lenovo Preferred Pro i još ima neka Enhanced izvedba.

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=tipkovnica+lenovo&x=0&y=0

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 21:06 (drnde).
16 godina

Je al to su ovi novi modeli, potpuno je drugaciji osjecaj tipkanja a i enter je slomljen, fuj

DUMP udruga mladih programera
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice