Tipkovnica za mobitel

poruka: 16
|
čitano: 6.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tipkovnica za mobitel

Poz :)

Zanima me dali postoji i di se mogu nabavit externe tipkovnice za mobitel ( moze link ) ?

Znaci trebao bih qwerty tipkovnicu prek koje bih mogao pisat SMS na mobitel , a da ima 3,5 mm jack il prikljucak za onaj USB utor na mobitelu ..

Neznam jel bitan model mobitela, no sto se tog tice, koristim Samsung Omniu 7 :)

Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Tipkovnica za mobitel

neznam da ima neka da može tako funkcionirat, ali imaš onih bluetooth mini tipkovnica

pogledaj si dealextreme i ebay

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

neznam da ima neka da može tako funkcionirat, ali imaš onih bluetooth mini tipkovnica

pogledaj si dealextreme i ebay

Zato i pitam jer nisam ni ja siguran dal ima takvih tipkovnica :/

A cine mi se full korisne i bas sam dns u jednoj situaciji pozalio sto je nemam -.-

Sta bih trebao napp na ebay da ih nadem ? Neznam ni za te kako se tocnu zovu,pa ...

16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Zato i pitam jer nisam ni ja siguran dal ima takvih tipkovnica :/

A cine mi se full korisne i bas sam dns u jednoj situaciji pozalio sto je nemam -.-

Sta bih trebao napp na ebay da ih nadem ? Neznam ni za te kako se tocnu zovu,pa ...

Davno, kada je bio samo Ericsson bilo je tipkovnice za njegove telefone. Bila je, odokativno, sa dimenzijama 10 x 3 do 5cm i ustekavala se direktno u mobitel bez kabela...

Odavno nisam vidio da neki proizvodac daje ekstra tipkovnice. Nek me netko ispravi ako je bilo tipkovnica kod drugih proizvodaca

Max Headroom
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:54 (Lazarus Long).
16 godina
moderator
Lazarus Long kaže...

Odavno nisam vidio da neki proizvodac daje ekstra tipkovnice. Nek me netko ispravi ako je bilo tipkovnica kod drugih proizvodaca

koliko znam ne

15 godina
neaktivan

Ma dobro je i ovo .. nije preskupo .. bojao sam se da su te bluetooth preskupe pa zato nisam za njih ni postavio pitanje, a kad ono na kablove niti nema :O :)

A jel to radi na mobove sigurno ? Ja bih si uzeo jednu prek ebaya, tocnije ovu http://www.ebay.com/itm/Mini-Bluetooth-Keyboard-iPhone-Windows78-Keys-White-/170700750225?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item27be8ebd91#ht_500wt_1396 , pa neznam jer nemam nikakva iskustva tim :/

btw. ova bi me izasla oko 160kn sa postarinom ?

16 godina
moderator

e sad za tu točno nemogu znat dal će radit na tvom mobu...

ali trebala bi radit

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

A jel to radi na mobove sigurno ?

For iPhone ,Windows 2000/XP,Windows Mobile,Symbian Series60

Dakle, nema nejasnoca o tome na sto radi. Radi samo na iPhone i telefone sa Symbianom

Max Headroom
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
fakEEE kaže...

A jel to radi na mobove sigurno ?

For iPhone ,Windows 2000/XP,Windows Mobile,Symbian Series60

Dakle, nema nejasnoca o tome na sto radi. Radi samo na iPhone i telefone sa Symbianom

Hmm .. al vidi sliku, sta pise dole u opisu te tipkovnice ://

Jedino sto me muci je sto je potreban BT 2.0 , a ja imam 2.1 -.-

Smeta ?

16 godina
moderator

ti imaš win7? ako da radit će

bitno da imaš 2.0 ili više, dakle opet će radit

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ti imaš win7? ako da radit će

bitno da imaš 2.0 ili više, dakle opet će radit

Da, tako je .. imam win 7 , pa prema tome sta pise bi trebalo radit :/

Nadam se da je tako .. jos cu se raspitat o tome kako obavit kupnju pa cemo vidjet :)

Korisna stvarcica :)

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Hmm .. al vidi sliku, sta pise dole u opisu te tipkovnice ://

Jedino sto me muci je sto je potreban BT 2.0 , a ja imam 2.1 -.-

Smeta ?

Moj bed, nisam vidio da podrzava W. Mobile

Mislim da je BT 2.1 unazad kompatabilan sa starijim verzijama. Nesto slicno kao USB

Max Headroom
16 godina
moderator
fakEEE kaže...

Da, tako je .. imam win 7 , pa prema tome sta pise bi trebalo radit :/

Nadam se da je tako .. jos cu se raspitat o tome kako obavit kupnju pa cemo vidjet :)

Korisna stvarcica :)

onda uzmi slobodno, al ipak provjeri još sve

Lazarus Long kaže...

Mislim da je BT 2.1 unazad kompatabilan sa starijim verzijama. Nesto slicno kao USB

da, i 2.1 i noviji su unazad kompatibilni

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 0:32 (XXX-Man).
17 godina
odjavljen
Tipkovnica za mobitel

Daj više shvatite da Windows Mobile i Windows Phone nemaju veze jedan sa drugim.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
vexx5555 kaže...

Daj više shvatite da Windows Mobile i Windows Phone nemaju veze jedan sa drugim.

sad kad si rekao idem opet gledat i starno piše tamo windows mobile 2x jedno ispod drugog...

ja sam za prvo pročitao windows phone :/

idem se sad ošamarit...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice