Gdje ima u Hrvatskoj za kupiti nekakva led tipkovnica do 300kn a da je kvalitetna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pošto nema bas veliki izbor kvalitetnih tipkovnica s osvijetljenjem ja bih uzeo Speed Link Darksky za 200kn,a ako se mozes protegnut do 380kn uzmi Logitech G105 .
Bilo je prije mjesec dana u kauflanu tipkovnica s pozadinskim za 200 kn. Neznam dali jos ima
Jel mi se isplati uzet g510 ili da uzmem g105?
http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/prodajem-tipkovnicu-razer-lycosa-crna-gumirana-oglas-3532294
300kn, no ne pise koliko je koristena i kakvom je stanju.
Jel mi se isplati uzet g510 ili da uzmem g105?
Ako imaš 600+ kn definitivno G510.
Kupio sam ju prije pola godine i tipkovnica je bog/isus. Predobra je.
Gledaj malo po YT-u review-e o njoj i sve ti bude jasno.
Ma uzet cu g105 ili g110 jer g510 ima previse g tipki ja igram samo fpsove pa mi netrebaju sad sam cito po netu da g105 ima tvrde tipke pa sad nezz koju od ove dvije
Ma uzet cu g105 ili g110 jer g510 ima previse g tipki ja igram samo fpsove pa mi netrebaju sad sam cito po netu da g105 ima tvrde tipke pa sad nezz koju od ove dvije
imam g110 več cca godinu dana i tipke su neke srednje, neumara se ruka ako dosta tipkaš, a i ima kontrolu za multimediju, preporučil bi ti g110......najbolje otič tam di misliš kupit i nek ti obje izvade pa probaj ;)
Samo da napomenem da su tipke na DarkSky očajne. Tanke su i klimave i ja bi je radije zaobišao.