Cao svima!
Gledajuči ponudu (kompletnu) u dućanima po Zadru i nisam se baš oduševio.
Več dulje vrijeme sam u potrazi za tipkovnicom, međutim nigdje nemogu nać onu ,,pravu''. Osnovni preduvjeti za kupnju nove tipkovnice su izgled, te što tiše tipke.
Gledao sam ponudu Logitecha, te sam zapeo za dva modela; K300 te ultra slim, međutim kod njih mi se nesviđa to što su tipke jednostavno pre zbijene.
Gledajući i ostale proizvođaće moram priznat nisam oduševljem, odnosno jesam ali s onim modelima iznad 400kuna.
Sad, ukoliko u nekom dućanu u Zagrebu, ili pak nekom drugom osim Linksa, HGspota, mikro-makro-a ima tako neke tipkovnice, molio bih sve da preporuče!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cao svima!
Več dulje vrijeme sam u potrazi za tipkovnicom, međutim nigdje nemogu nać onu ,,pravu''. Osnovni preduvjeti za kupnju nove tipkovnice su izgled, te što tiše tipke.
Gledao sam ponudu Logitecha, te sam zapeo za dva modela; K300 te ultra slim, međutim kod njih mi se nesviđa to što su tipke jednostavno pre zbijene.
Gledajući i ostale proizvođaće moram priznat nisam oduševljem, odnosno jesam ali s onim modelima iznad 400kuna.
Sad, ukoliko u nekom dućanu u Zagrebu, ili pak nekom drugom osim Linksa, HGspota, mikro-makro-a ima tako neke tipkovnice, molio bih sve da preporuče!
Uzmi Logitech G19 ili Razer Tarantula one su oko 250kn
Cao svima!
Uzmi Logitech G19 ili Razer Tarantula one su oko 250kn
WTF???
valjda 1250kn a ne 250
kupi si logitech media keyboard 600
http://www.amazon.co.uk/Logitech-Ultra-Premium-Keyboard-Layout/dp/B000QUJY24
oko 200kn. Nema bolje što se tiče tiše tišine i osjećaja tipkanja.
Rado, ali razer tarantula je oko 800 a g19 preko 1000.
Inaće imao sam Razer acrtosu, međutim zbog problema s hrv. znakovima sam ju vratio.
Mislim da će najbolja opcija biti da uzmem set colermaster slimX i neo-E za 220kn, te prodam miš za 100, jer imam deathaddera..
zasto bi deathaddera prodavao? :OO
Krivo si shvatio, a i Ja nisam baš najbolje napisao!
Naime mislio sam prodat taj COOLERMASTER NEO-E a zadržat deathaddera.
uzmi logitech media keyboard 600 nije glasna a ok je i fino izgleda
imam logitech 600...300kn sam dao i ne zalim ni jedne kune...predobra je
media keyyboard 600 imas?
ja sam je platio 160kn cini mi se