Imam bon od 1100 kn u (Vemilu)....imam komp yzvucnike ekran misa i tipkovnicu NOVO!......Kupit cu Usb to je nekih 200kn...A ostalo ??Recite nesto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Steelseries: Siberie, Razer: nešto, podloga: Roccat sense, Razer goliathus, sphex, destructor. Ram.... Sta radis na compu?
igram cs, radim nacrte...neki printer bi dobro dosel
Kupi printer onda.
Uzmi printer i podlogu za miša (ako nemaš)-dobro dođe u kanteru,a ako išta ostane,odaberi nešto:LED-ice za kućište,prozirnu bočnu stranicu,CPU ili GPU cooler itd.
Popij to :)
Potpisujem 
zezam se kupi printer a za ostalo kupi nesto odjece,mozda nove tenisice,kondome 
Nemogu vjerovat da neznas u sto ces ih potrosit ja bi ih u 5 min rijesio :=)
jedan od najboljih printercica :D
Dobio si na nagradnoj igri?
Imam bon od 1100 kn u (Vemilu)....imam komp yzvucnike ekran misa i tipkovnicu NOVO!......Kupit cu Usb to je nekih 200kn...A ostalo ??Recite nesto
Potpisujem 
mislim da ovo poboldano ne drže u vemilu
Bio je jedan biser ovdje na forumu, koji je rekao da ukoliko dobije glavnu BUGovu nagradu, da bi kupio motor (u Vemilu, jel)... -.-"
Kućište! Kakvo kućište imaš?
Na diskove
Najbolje je da daš to u dobrotvorne svrhe, recimo meni. Vjeruj mi, osjećaj kada daš nešto svoje onome tko to treba je tako jedinstven. Adresu zatraži na PM. Ne u biti doć ću ja po to, nema frke. Jel ti odgovara sutra u podne?
Ako već neznaš kamo sa tim novcima,daj ih meni ja ću se nekako snaći.
A za tih 1100 kuna uzmi si hard ili nešto šta ti je potrebno,usb od malo većeg kapaciteta.
Prodaj bon i potroši na žene.
@ fabijan 654321
Da, ima danas u Bili zgodna ponuda, kupiš jednu od 512 Mb i dobiješ odma drugu od 300. Dolaze sa Crossfireom i sve. Jako dobro se uklope ako spavaš na nekoj poštenoj matičnoj.
Potpisujem 
ma nisam ni procitao da je to iz ve mila ... kao neki bon ... ja cim sam vidio na sto potrositi 1100kn odmah sam napisao ono najvaznije