Pozdrav, evo u zadnje vrijeme malo gledam ovaj headset i ne kuzim se tolko u ovu USB stvarcicu koja je odvojena. Znaci imam maticnu asrock p67pro3b3 i vjerovatno na njoj imam integriranu zvucnu, e sad me zanima ako kupujem takve slusalice koje se mogu dodatno kupit sa usb zvucnom, koja je razlika u kupnji normalne i dali zaista trebam dodatni usb soundcard iako imam vec integriranu zvucnu? Koja je razlika u ovome mome slucaju
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
razlika ti je u tome da je ta zvučna odlična za situacije ako se ide po lan partijima i slično, jer na svakom kompu možeš imati zvuk koji ti najbolje odgovara
ta zvučna daje virtualni 7.1 surround sound, te samim time i atmosfera u igrama je odlična
kvaliteta zvuka je dobra s obzirom na veličinu nje
kako sam imao siberu v2 sa tom zvučnom znam koja je korist od nje, i mogu reć da je zvučna super stvar za te slušalice
a opet ako imaš i kvalitetnu zvučnu na lapu ta kartica je samo opcija koju možeš i ne možeš imat

Mislim da su to obicne Siberia ( samo 3.5mm konektori ) , no za svaki slucaj im posalji upit !
Moze se posebno kupit ta USB zvucna , al je nisam nasao kod nas ( prije je bila u ponudi ) !