Steelseries Siberia V2 USB ili ne?

poruka: 7
|
čitano: 3.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav, evo u zadnje vrijeme malo gledam ovaj headset i ne kuzim se tolko u ovu USB stvarcicu koja je odvojena. Znaci imam maticnu asrock p67pro3b3 i vjerovatno na njoj imam integriranu zvucnu, e sad me zanima ako kupujem takve slusalice koje se mogu dodatno kupit sa usb zvucnom, koja je razlika u kupnji normalne i dali zaista trebam dodatni usb soundcard iako imam vec integriranu zvucnu? Koja je razlika u ovome mome slucaju

Hvala 

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

razlika ti je u tome da je ta zvučna odlična za situacije ako se ide po lan partijima i slično, jer na svakom kompu možeš imati zvuk koji ti najbolje odgovara

ta zvučna daje virtualni 7.1 surround sound, te samim time i atmosfera u igrama je odlična

kvaliteta zvuka je dobra s obzirom na veličinu nje

kako sam imao siberu v2 sa tom zvučnom znam koja je korist od nje, i mogu reć da je zvučna super stvar za te slušalice

a opet ako imaš i kvalitetnu zvučnu na lapu ta kartica je samo opcija koju možeš i ne možeš imat

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Steelseries Siberia V2 USB ili ne?
Ako imas intergriranu zvucnu i ne planuras kupovati novu, uzmi USB verziju.
I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
neaktivan
Moze mala pomoc, narucit cu steelseries siberia v2 u linksu za 569 kn, al neznam dal imaju usb, jer nigdje nista ne pise , jer bez usba te sluske mi nis ne znace
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Steelseries Siberia V2 USB ili ne?

Mislim da su to obicne Siberia ( samo 3.5mm konektori ) , no za svaki slucaj im posalji upit !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Jesam, a dali se moze posebno kupiti taj usb adapter jer imam integriranu karticu na kompu. Kad sam imao medusu 5.1 ona je imala usb i bila je fantastican , a ako je ovo stereo neznam sta cu jer to onda nije to
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
15 godina

Moze se posebno kupit ta USB zvucna , al je nisam nasao kod nas ( prije je bila u ponudi ) !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice