Steelseries siberia v2 ili steelseries 7h

poruka: 8
|
čitano: 3.310
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, imam dvojbu.
Inače sam običan casual igrač, igram cod2/cod4 več 4 godine itd itd

Imam dvojbu između steelseries siberia v2 i steelseries 7h headseta.
Čitao sam dosta o oba dva headseta i sviđaju mi se oba dva a cijena po kojoj ih mogu dobiti je identična.
Igram 2-3 sata dnevno, ali i dosta slušam glazbu i volim dobar sound.
Izgled headseta mi ne predstavlja nikakvu važnost, noise canceling mi nije toliko bitan ( znam da 7h radi to odlično )
Znači zanima me jako, jako, jako udoban headset ( komfort mi je možda čak i na prvom mjestu, trenutni headset prodajem zato jer mi je neudoban i ne mogu više na njemu igrat ), dobar ingame sound, dobar mic i dobar zvuk za glazbu.
Zanimaju me mišljenja ljudi koji su koristili navedene headsete a ne nekoga tko če pročitati review. Valjda sam pogodio kategoriju di trebam staviti, ako nisam ispričavam se.
Unaprijed hvala, pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina

5Hv2 nije opcija?

Koja je zvučna u pitanju i koji ti je prošli headset?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Steelseries siberia v2 ili steelseries 7h

5hv2 sam imao, pukle mi nakon 2 godine ( nepitajte zasto i kako, moja greska :/ ). moram priznati da nisam bio nesta odusevljen sa njima a i kupujem polovne sluške a na njih nisam naišao.
Zvučnu nikakvu posebnu ne koristim,imam ovu sto mi je dosla uz komp, to mi je skroz ok.
Trenutno koristim creative fatal1ty ali su mi skroz neudobne.
Zanima me vaše mišljenje direktno siberia v2 ili 7h.

17 godina
qwertz11 kaže...

5hv2 sam imao, pukle mi nakon 2 godine ( nepitajte zasto i kako, moja greska :/ ). moram priznati da nisam bio nesta odusevljen sa njima a i kupujem polovne sluške a na njih nisam naišao.
Zvučnu nikakvu posebnu ne koristim,imam ovu sto mi je dosla uz komp, to mi je skroz ok.
Trenutno koristim creative fatal1ty ali su mi skroz neudobne.
Zanima me vaše mišljenje direktno siberia v2 ili 7h.

Zanimljivo, ja imam Fatal1ty i meni su udobne. Vjerojatno imaš veće uši pa ti sjedaju školjke slušalica na školjke uha. Čuo sam već za taj problem kod par ljudi.

Što se 7H naspram 5Hv2 tiče, zvuk je jednak, udobnost jednaka (bar mislim). Siberiu V2 nisam probao, no meni po izgledu ne djeluju nešto pretjerano udobne.

Ne znam s koliko novca raspolažeš; jesi razmišljao možda da uzmeš nove za taj iznos? Pošto ne znam koliki je, recimo SpeedLink Medusa NX za 150-180 Kn ili Plantronics GameCom 367 za nekih 250...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
neaktivan

da,to je problem sa fatal1ty, točno to. iritira mi rub ušiju i ne mogu ih nositi više od 1 -1,5 h. al dobro, imam veču glavu i veče uši :D
A o siberia još nisam pročitao niti jedan komentar da su neudobne. stvarno sam čitao dosta i svi kažu da su preudobne, a ingame sound dobar. a to je ono što ja trazim kod slusalica. 7h kazu da znaju nekad biti neudobne i to me dosta brine.

Raspolazem sa nekih 400 kn, i svejedno mi je da li su slušalice nove ili polovne, važno mi je da su očuvane. SL medusu sam koristio i nije me se ni malo dojmio headset. Prodao nakon manje od mjesec dana.
Odlučio sam siberia ili 7h i zanimaju me preporuke ljudi koji su koristili te slušalice iako mi i vi dosta pomažete i mnogo hvala :)

15 godina

http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-Headset-V2-free-shipping-Red-/251031845332?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3a72a9f9d4

Siberia v2 povoljne. Treba još kupit za 10kn produžni 3.5mm kabel jer se ne dobije s ovima.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 19:15 (gazz).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice