SteelSeries 4H ili Gamecom 367

poruka: 3
|
čitano: 1.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Razmišljam koje slušalice da uzmem .. SteelSeries 4H ili Gamecom 367 Gaming Headset .. molim aktivnost :D

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

367 kako god okreneš. Upiši 4h u tražilicu pa vidi šta se čoviku dogodilo sa tim slušama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš i ja gledam već par dana koje da uzmem, mislio sam otvorit temu. Ako mi možete reć koje su udobnije, to mi je jako bitno, ako ne i najbitnije. I naravno zvuk al tu su negdje. Ja bih rekao da su SteelSeries udobnije, tako barem izgledaju, a vidim i da imaju frekvencijski raspon 16-28000Hz. A što se tiče tankog kabela mislim da ne bi trebalo ništa bit ako se pazi da ne zapneš za njega ili ga navlačiš ili šta ja znam. I ocijenjene su sve 5/5 na stranici od Linksa. Sad ne znam kolko su udobne Plantronics, ali imaju bolje napravljen kabel.

EDIT: Danas sam kupio Gamecom 367, buraz je prije par dana nabavio Steelseries 4H. Steelseries su ipak udobnije, dosta su lakše, ali ne mogu reci ni da su Gamecom neudobne. Malo stišću sa strane, ali ne previše, mislim da ću se brzo naviknut. Gamecom su bolje izrade, čvršće, deblja plastika, bolji kabel. Steelseries imaju slabiji bass. Na kraju mi je drago da sam ipak uzeo Gamecom.

0 Steelseries 4H
9 Plantronics Gamecom 367
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 18:45 (Chris_28).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice