Ovoga trebo bi preporuku za misa do 200 kn (moze i 250). Bitno mi je da je kvalitetan i da dobro pase u ruku :)
Uzeo SharkoonFireglider i ja mislim da do 200 kuna nema kvalitetnijeg miša
A gdje ga ima za kupiti u zg može neki linka neke trgovine koja ga ima u ponudi.
A gdje ga ima za kupiti u zg može neki linka neke trgovine koja ga ima u ponudi.
Ako je do 250 možeš uzeti MX518
Brži sam naa na-na naaa naa
ontopic:
taj miš je odličan, malo sam ga isprobao kod svog frenda i super je...fino leži u ruci (barem meni) i precizan je
A gdje ima za 250?
Pitanje ako netko zna kolika je dužina kabla MX518 a kolika SHARKOON FireGlider Blac.
A gdje ima za 250?
Pitanje ako netko zna kolika je dužina kabla MX518 a kolika SHARKOON FireGlider Blac.
EDIT: ako se odlučiš za Protis...nazovi ih ili odi do njih u trgovinu i pitaj jeli imaju na lageru...jer nikad nije točno ono što piše na njihovom site-u
FireGlider 1.8m
Za one koji se odluče za FireGlidera. Moja preporuka ide za crnoga. I sam sam ga uzeo.
Gdje god čitam, on je navodno nešto kvalitetnije izrade.
Zaključak!
Za 200kn je najbolji izbor Sharkoon Fireglider.
Meni je na sharkoonu napukla plastika sama od sebe, nije baš da sam koristio svoj kungfu grip ali očito je da je kvaliteta korištenih materijala slabija ali o performansama same pohvale imam. Preporučio bih a4tech xl-750bk koj je 20 kn skuplji i čak je bio BestBuy u Bugu u od prvog mjeseca a ima iste performanse samo nije toliko glomazan.
Meni je na sharkoonu napukla plastika sama od sebe, nije baš da sam koristio svoj kungfu grip ali očito je da je kvaliteta korištenih materijala slabija ali o performansama same pohvale imam. Preporučio bih a4tech xl-750bk koj je 20 kn skuplji i čak je bio BestBuy u Bugu u od prvog mjeseca a ima iste performanse samo nije toliko glomazan.
Naglasio sam da je Black nešto kvalitetnije izrade. Black je inače i mlađi brat ovog vatrenog (što znači noviji).
Barem tako šođe gdje god sam čitao.
A i ne može se kvaliteta samog miša računat po nekoliko neugodnih iskustava. Velika večina je zadovoljna samim mišom,
te istog koristi dosta dugo.
BTW. svejedno mi je drago da si podijelio to s nama
Naglasio sam da je Black nešto kvalitetnije izrade. Black je inače i mlađi brat ovog vatrenog (što znači noviji).
Barem tako šođe gdje god sam čitao.
A i ne može se kvaliteta samog miša računat po nekoliko neugodnih iskustava. Velika večina je zadovoljna samim mišom,
te istog koristi dosta dugo.
BTW. svejedno mi je drago da si podijelio to s nama
Ha gle naravno da nemože ali s obzirom da je to dio miša koji uopče moja ruka ne dira, malo mi je to čudno bilo, pa sam zato postao.
Ha gle naravno da nemože ali s obzirom da je to dio miša koji uopče moja ruka ne dira, malo mi je to čudno bilo, pa sam zato postao.
Uvijek se desi da neki komad naleti da je s greškom i slično.
A i kažem, Black je nešto kvalitetnije izrade.
AJd to napravi na logiju mx518 ;)
Ajde brate, slušajuči tebe logitech mi je više navrh glave .
Logi ovo, logi ono
Ajde brate, slušajuči tebe logitech mi je više navrh glave .
Logi ovo, logi ono
Cujes neke glasove od mene? Hm
Zabrini se ;)
Cujes neke glasove od mene? Hm
Zabrini se ;)
Ne brini se!! Ja sam zabrinut i zbrinut odavno
Imate net u instituciji?
Hehehehehhehe
Uvijek se desi da neki komad naleti da je s greškom i slično.
A i kažem, Black je nešto kvalitetnije izrade.
Ha čuj kad sam ja kupio toga nije blio, a nije bilo nikakvih udaraca niti nečeg sličnog tako da mi nije jasno kak se to dogodilo, ali dobro nema veze, mislim da mi nebi dali drugi ili vratili lovu zbog toga tako da sam ga poklonio frendu za ročkas. Ali inače o mišu sve najbolji dohmovi.
Uf nekako mi je upitna onda kvaliteta tog miša ako tako lako napukne, MX518 imam oko 2 godine i koliko god jako da ga stisnem plastika se nemože ni pomaknut/savit,a kamoli napući, ne želim govoriti protiv ovog miša jer ga nisam ni probao, ali na prvom mjestu je kvaliteta miša, pa tek onda ide dpi i software (koji su također odlični, gotovo nitko ne koristi ni 1800dpi a kamoli više). A miš mi je još uvjek kao nov (jedino mi je izblijedio znak od logitecha i teflonske nožice su se malo potrošile ali još uvjek rade svoj posao).
Imate net u instituciji?
Hehehehehhehe
i to u 3d-u
.
Ajmo dosta off-a, još čemo karton spušit.
ja na istoj rezi igram na 2400 dpi.
Hehehhe ja na mobu imam 480x854 ;)