SS Xai ?

poruka: 15
|
čitano: 2.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
SS Xai ?

Zanima me kakav je ovaj mis ? vrijedi li tih para ? da li je bolje uzeti logitech mis(iz G serije) ili ovaj ? znaci ako je neko igrao na SS Xai da mi pomogne :$

btw. Zasto kad ja otvorim topic ,niko nece da mi pomogne :( a u istom redu vidim po 20 odgovora :(

0 0 hvala 0
15 godina
SS Xai ?

SteelSeries Xai bi zaobišao jer im je navodno 50% miševa sa serijskom greškom scrolla, senzora itd.

Logitech G400 bi pričekao, zapravo je već došao mislim. Oko 320kn je.

EDIT: Evo ti link s nabava.net

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 21:30 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: SS Xai ?
Vapor kaže...

SteelSeries Xai bi zaobišao jer im je navodno 50% miševa sa serijskom greškom scrolla, senzora itd.

Logitech G400 bi pričekao, zapravo je već došao mislim. Oko 320kn je.

EDIT: Evo ti link s nabava.net

hvala ti druze :) sta cu..ja otvorim topic i po 2 dana vidim 100 pregleda ; 1 poruka :( i ne znam sta da radim...neki mi kazu da ne pomazete novim clanovima jer valjda mislite "On ce sad doci da mu  kazemo i nece vise dolaziti" u mom slucaju nije  tako ;) nisam znao za ovaj sajt,a vidim da se mnogo vise razumijete nego na gamers.ba (tu sam redovni korisnik :D )

Pa da i ja sam gledao G400 jer je ipak to nasljednik legende MX518 :) Imam neki limit za mis do 600 KN ( 150 KM)... 100 KN gore - dole :) znaci nekih 700 KN na mis :) pa mi vi preporucite neke za koje znate da su dobri..u BiH jos nema G400 valjda ce u narednim danima stici :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 21:36 (amsal).
15 godina
neaktivan
SS Xai ?

Igras li puno RPGova i slicno, da ti trebaq puno dodatnih tipki? Ipak bi ja mis prvo odabrao prema ergonormiji, kako ti pase u ruku, probaj negdje isprobati

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

G400 je definitivno Best Buy za te novce. Ako ti treba vise tipki, onda idi na Sharkoon Fireglider ili tako nesto.

Only God can judge me!
14 godina
neaktivan

Znaci igram samo FPS igre :D i mislim ga uzimat samo za Counter Strike 1.6 :)

15 godina
neaktivan
SS Xai ?

Ja koristim MX-518 ima 4-5 godine sigurno, ne more bolji, a G400 ne more gori biti od njega, znači da more biti bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SS Xai ?

odustao sam od Xai-a... :)

Sad gledam

Roccat Kone+

Logitech G400,G500 ne znam koji je bolji

Razer Deathadder

ta 3-4 modela gledam ... :) sta bi ste vi uzeli :D ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SS Xai ?

Jedan od tri prva. Ja bi osobno, jer sam logi fan i imam puno logi periferije, te MX518 uzeo njegovog nasljednika, ali je to moj subjektivni izbor*, ko sto i mislim da ti trebas procitati koji review, pogledati oblik koji bi ti vise pasao i cijene, pa odluciti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 13:25 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
amsal kaže...
nisam znao za ovaj sajt,a vidim da se mnogo vise razumijete nego na gamers.ba

Gamers.ba jest skupina neukih, nekulturnih i nepismenih idiota, bez uvrede Lazarus, ali nisi bio tamo.

Mogu ti reci samo da mi Deathadder radi kao i prvog dana... Niti jedan jedini problem s njim nisam imao, vec 3 godine.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan
SS Xai ?

Ajde ti nama reci ovako, koliko novaca dajes za mis?

EDIT : Potpisujem sve sto je Mentalist rekao za Gamers.ba. Likovi su stvarno kreteni.

Only God can judge me!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 0:13 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SS Xai ?

Zar stvarno moze bit gore od Buga? šala :P

da ne spamam autoru bih preporucio Roccat Kone-a (fkt dobar mis) ili ovog G400.

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SS Xai ?

Što se tiče gamers.ba. Tamo će ti neko postat neku glupost samo da dobije post. Niko nema pojma o mišu i pričaju gluposti samo za postove.

Što se tiče BUGa. Vodeći informatički portal u Hrvatskoj. Nisam upoznat s regijom pa neću govorit, ali mislim da su i tu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gman kaže...

Ajde ti nama reci ovako, koliko novaca dajes za mis?

EDIT : Potpisujem sve sto je Mentalist rekao za Gamers.ba. Likovi su stvarno kreteni.

ma vidim,najvjerovatnije da prelazim na ovaj sajt i to aktivno,jer vidim po svim temama da se mnogo vise razumijete nego tamo...tamo od slusalica mi samo govore SS Siberia v2 dok ovdje vidim neke modele za koje nisam cuo,a ti modeli mi se vise svidjaju(Plantronics Gamer 777 tamo da pitas sta je to ? 99% ne bi znalo o cemu se radi..) :)

Pa ovako ,ako neko ima zivaca da mi sklopi nesto do 1200 KN

znaci ja bih dao za mis

MAX 600 KN = 150 KM

Podloga :

200 KN = 50 KM

Slusalice :

MAX 400 KN = 100 KM

znaci mozda na podlogu malo manje,nekih 80 KN dole,ali eto moze i 200 KN podloga nije problem :)

14 godina
protjeran
SS Xai ?

Od miseva cekaj nasljednik MX518 /koji je najprodavaniji mis tvrtke Logitech/ a to je Logitech G400.

Znaci poboljsana optika,novi i bolji glajdovi te malo refreshovan dizajn , te 3600dpi.

Cjena na Logitech sajtu mu ja kai i MX-u.

E kolka ce biti kod nas Bog zna....

Ako Preferiras fps igre ganjaj samo opticki mis,zanemari laser (nemas osjecaja,prlja se brzo na platnenim podlogama).

Znaci:

Logitech G400

Od podloga;

Za Logitech valja svaka podloga (uzmi par i isprobaj,uzmi koja najbolje odgovara)

preporuka; steelseries QcK Heavy (od "speed podloga" ) od control podloga ; steelseries QcK NP Plus.

Od slusalica za te pare; steelseries Siberia V1 ,sluse nisu nista posebno,al su solidne za CS-a.

Fino bi bilo da se mozes protegnuti i uzeti V2 koje su 150KM,sa USB zvucnom 186KM.

Ja ih koristim i odlicne su,jos su moje bez USB zvucne,odlican zvuk i komfor sto je najbitnije.

Intel Core i7 2600K @ 3.4GHz | Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 | ASUS nVIDIA GeForce GTX580 | WD Caviar Black 2TB 7k SATA600 | 6GB DDR3 2000MHz "Kingston HyperX" | Samsung SyncMaste
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 19:19 (BR1cK).
Moj PC  
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice