Speedlink Medusa nx 5.1 problem

poruka: 5
|
čitano: 1.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Molim vas da mi pomognete rijesiti sljedeci problem... u zadnja 2 tjedna kada ukopcam slusalice u usb desna strana mi ne radi ,radi kada malo pridrzim kabel rukama..ali vrlo rijetkko.,ima li sto da mogu uciniti ili saljem na servis? kupljene su 3.7.2012 u linksu u zagrebu 

hvala :)

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
17 godina

Najvjerojatnije si ispigao kabel, nosi u servis. Inace, unutra se nalazi vrlo tanak lakirani kabel koji je muka Isusova za spajat.

(btw. USB sluske su najvece sranje na svijetu :))

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Sluske ti gube kontakt na kablu na desnoj slusalici ! Nemas sta cekat ,  salji na servis !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Speedlink Medusa nx 5.1 problem
Haf932 kaže...

Sluske ti gube kontakt na kablu na desnoj slusalici ! Nemas sta cekat ,  salji na servis !

Kad stavim u stereo mode onda samo lijevi kanal radi a kad stavim da rade kao 5.1 onda radi i na desnoj (ali nije to to ,bas se cuje da fali) , a to mogu poslati postom ili?? jer sam oko 60 km od zagreba.

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
15 godina
Re: Speedlink Medusa nx 5.1 problem

Da , mozes poslat postom ! Lijepo to zapakiraj , prilozi racun i napisi u cemu je problem s slusalicama !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice