Spajanje linije na pc

poruka: 10
|
čitano: 5.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Spajanje linije na pc

Ovako, imam neku liniju (mislim da je sony rg222) i nabavio sam onu žicu kaj spaja liniju s kompom.

Komp mi je prepoznao liniju al ne šljaka.  Plač

Na liniju sam stavio neku opciju GAME, kaj navodno dopušta da se spoji sa konzolom ili pc-om.

Zna neko di je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spajanje linije na pc

Prebaci signal na AUX. Koliko znam kod nekih Sonyevih linija GAME je EQ profil koji malo doda basa i to je to, kao "gaming" neki.

edit: Ako nije to slucaj onda provjeri jesi dobro ukopcao kabel: crveni u crveni, bijeli u bijeli (ili crni u bijeli), a u komp u zvucnu karticu u zeleni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 15:44 (!mpact35).

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Spajanje linije na pc

Pogledaj da li ti je kabel koji ide u liniju spojen u LINE IN ili u LINE OUT.Mora biti LINE IN,ili AUX IN ako se tako zove ulaz.

EDIT:pretekli su me

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 15:45 (Regular John 19).
16 godina
odjavljen
Spajanje linije na pc

nadam se da mislis na audio kabel,to to je onaj s dva cinca na svakoj strani,na jednoj strani moze bit i jedan cinc ( left and right speaker) a na maticu ili zvucnu ti ide jedan prikljucak koji u maticnu ulazi s jednim cicnem a izlazi s dva! evo ti slike sto ti treba meni je ovako radilo super,kazem radilo jer sam kupio zvucnike i vise nema potrebe za tim!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Spajanje linije na pc
Cheezl kaže...

Ovako, imam neku liniju (mislim da je sony rg222) i nabavio sam onu žicu kaj spaja liniju s kompom.

Komp mi je prepoznao liniju al ne šljaka.  Plač

Na liniju sam stavio neku opciju GAME, kaj navodno dopušta da se spoji sa konzolom ili pc-om.

Zna neko di je problem?

Moralo bi radit ako si spojil sve kak se spada...

Izlaz iz zvucne na kompu (valjda znas da je to onaj zeleni konektor na maticnoj) spojis na "Game Input" na svojoj liniji, spajas samo audio, onaj treci konektor je video, to ti ne treba. Na liniji odaberes "Game Input" i to mora svirat...

Ako to slucajno ne radi, mozs probat i spojit na one iza ulaze na liniji "Video/MD IN", isto odaberes to kao input i trebalo bi radit....

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
16 godina
neaktivan
Spajanje linije na pc

Nezz, sve je dobro stavljeno.

nemam ovaj aux ni niš. to je trebalo bit kao neki audio in ili tak nekaj...tak sam pročitoIzlanuo se

Samo imam taj game...

E, a ja kad uključim na matičnu (zeleno (gigabyte p55 matična)) onda mi se otvori onaj ekran i ja samo stisnem ok.

možda tu treba nekaj namjestit...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spajanje linije na pc

Evo ljudi, zaboravil sam napisat ovo :

proradilo je sve nezz kak

(sry kaj kasnim vec dugo)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spajanje linije na pc

kako bih ja ovo spojio na pc ?? ako moze pomoc jer imam samo izlaze za zvucnike,antena i sluške i mic..moze li preko slusalica s ovim fazonom gore s ovim kablom i onaj prikljucak ? :D

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Spajanje linije na pc

-ne može na izlaz (slušalice i zvučnik su ista stvar), mora na ulaz. Ulaz za mic je mono i preosjetljiv (smetnje..) ali bi moglo. Postoji bolje rješenje, kupi adapter kasetu (10-20kn, samo je možda problem pronaći). To je kaseta koja ima stereo jack na sebi koji spojiš na PC (na mjesto zvučnika).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Re: Spajanje linije na pc

nista drugo ?? ali potrudit cu se da nađem ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice