Kupljene Sony MDR-V55. Istina da ne spadaju u gamerske slušalice nego DJ, ali možda koga bude zanimalo mišljenje.
Prvi dojam: Prvo što se primjeti je naravno izgled. Izgledaju ok, ali ništa posebno (nisu ni kupljene da izgledaju ultracool). Neko bi moga zamjeriti dužinu kabela od 1.2 metra, ali meni je to sasvim dovoljno jer me iritira višak. Vrlo ih je lako presaviti ukoliko vam trebaju kao DJu samo na jednom uhu. Ergonomija je dobra. Ne smetaju, ne padaju, i mogu se prilagoditi veličinom. U nekim stranim recenzijama su rekli da škripe ukoliko pomićemo glavu, što kod mene nije slučaj. Leže super i nema nikakvih zvukova plastike.
Sad ono bitno... Specifikacije kažu 5hz-25khz, 105dB. Naravno specifikacije uglavnom znaju lagat. Ali u ovom slučaju čine mi se prilično točne. Bass je vrhunski. Neki bi možda rekli da ga ima malo previše, ali ja volim malo više bassa i elektronsku glazbu tako da mi to odgovara. Proba sam ih pojačati do razine koliko se moglo izdržati i nisu izgubile na kvaliteti zvuka. S toga mislim da se nemorate bojati da nemogu podniti klub, a da ne govorim o kučnoj upotrebi. Zadovoljavajuče izoliraju buku iz vana.
Ukupan dojam. Vrhunske slušalice kojima osobno nemam neke zamjerke. Jako dobar zvuk, dobra ergonomija. Jedino je dizajn moga bit malo bolji. Ostali bi mu mogli zamjeriti kratak kabel, ili malo jači bass.
Ako imate pitanja slobodno postavite.
EDIT: Ima par mjeseci ali nikako napisat. Nedugo nakon kupnje počelo se osjetiti škripanje kad bi micao glavu ali to nije toliki problem kao guljenje kože koje je nastupilo ima par mjeseci.