Slusalice ili Zvucnici??

poruka: 27
|
čitano: 2.703
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??

Pozdrav kolege evo da pitam dvoumim se da uzmem neke kvalitetne slusalice ili zvucnike 5.1 neke na umu su mi bili ovi zvucnini dal znate jesu dobri?? ,a slusalice ove sta mislite dal za te novce se bolje slusalice nadju i dali ove imaju dobar bas??...sad meni je bas i zvuk bitam em zbog elektronske glazbe em zbog igrica i stvarno neznam sta da uzmem :) imam budzet do 400 kn 

LP MilkMan

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??

Ja sam uvijek za zvučnike :)

Ok su ti X 540 za tu lovu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
15 godina
Slusalice ili Zvucnici??

Zvučnici ili slušalice? Vječna dilema, rekao bih. Izbor jednog od navedenih je isključivo stvar individue odnosno osobnog izbora - nekome više odgovaraju slušalice, nekome pak više pašu zvučnici. To je relativna stvar.

Ove Creative-ove slušalice su solidne za tu cijenu, ne možeš fulati s njima.

Moj osobni izbor bi bili zvučnici, ništa specijalno, jednostavno stvar navike.

X-540 su svojevremeno bili dosta dobri zvučnici, vrlo snažni i više-manje čista zvuka. Bas je OK. Za 400Kn trenutno nije moguće kupiti bolje 5.1 zvučnike od njih, barem ne nove.

Razmisli si još pa procijeni što bi ti više odgovaralo. Oba dvije stvari su kvalitetne, ukoliko se odlučiš na kupnju zvučnika obvezno prethodno traži slike kako bi se i osobno uvjerio da sve štima i da nisu oštećeni. U slučaju bilo kakva zamjetnija oštećenja, nemoj ih uzeti jer se u tom slučaju ne isplati. Tada za 420-tak Kn imašX-530, koji nisu puno lošiji.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??

hvala na misljenju decki  {#} kolko vidim links nabavio plantronics pa sta mislite o ovome ?? jel su ugodne i kvalitetne i jake slusalice??

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Slusalice ili Zvucnici??
MilkMan kaže...

hvala na misljenju decki  {#} kolko vidim links nabavio plantronics pa sta mislite o ovome ?? jel su ugodne i kvalitetne i jake slusalice??

Da ok su imao sam ih ali Fatal1ty su mnogo bolje

i ako ti se zvucnici kupuju pogledaj SonicGear dosli su novi u kvarka jos ih nema na web stranici koliko vidim

Waiting for the end to come Wishing I had strenght to stand
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 13:06 (xXx lnf3rno xXx).
15 godina
MilkMan kaže...

hvala na misljenju decki    {#}  kolko vidim links nabavio plantronics pa sta mislite o ovome ?? jel su ugodne i kvalitetne i jake slusalice??

Super su. Kratko i jasno.

15 godina
xXx lnf3rno xXx kaže...
MilkMan kaže...

hvala na misljenju decki    {#}  kolko vidim links nabavio plantronics pa sta mislite o ovome ?? jel su ugodne i kvalitetne i jake slusalice??

Ne bi bilo.

16 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...
MilkMan kaže...

i ako ti se zvucnici kupuju pogledaj SonicGear dosli su novi u kvarka jos ih nema na web stranici koliko vidim

Ništa posebno zvučnici , Logitech je bolji u ovom slučaju.

16 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??
Meni su zapeli za oko ego 8t dali se isplati 500 kn su btw zar ovo nije divoom ovaj sonic gear?
Waiting for the end to come Wishing I had strenght to stand
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Slusalice ili Zvucnici??

Koje slušalice sada imaš? Koje zvučnike? Koju zvučnu imaš?

Đaba ti dobri zvučnici ili slušalice ako zvučna nije dobra...

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
Slusalice ili Zvucnici??

Kupi ove slušalice.

Ja sam ih kupio prije par tjedana i odlične su.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Slusalice ili Zvucnici??

Zivim u zgradi. Po danu zvucnici, po noci slusalice {#}

Zvucnici Logitech X-530 (oni od T-COM-a), slusalice Logitech G35. I nist mi ne fali {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
imam trenutno lapic al u 12 mjesecu dolazi pc i u njemu neka x-fi
15 godina
protjeran

Slušalice nosim na glavi kad moram, zvučnike koristim svaki dan.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
moderator
Don Kihoty kaže...

Slušalice nosim na glavi kad moram, zvučnike koristim svaki dan.

Ja svoje zvučnike x-530 nisam upalio već 1.5g,a sluške imam svaki dan.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
hm....onda mislim da mi je najpametnije uzet neke dobre sluske a zvucnike kad slupim lovu neke 5.1 il da uzmem 2.1 verziju od x530 i neke solidne slusalice?
Lp
16 godina
moderator
MilkMan kaže...
hm....onda mislim da mi je najpametnije uzet neke dobre sluske a zvucnike kad slupim lovu neke 5.1 il da uzmem 2.1 verziju od x530 i neke solidne slusalice?
Lp

X-530 su 5.1 zvučnici.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??

Pirate on misli na 2.1 verziju sustava x 530.To su x 230 samo sumnjam da ćeš ih negdje nać kod nas , ne proizvode se već duže vrijeme.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ma rabljeno cu nac sigurno. A slusalice bi nove uzeo(stvar higijene i rukovanja)
16 godina
neaktivan
il da uzmem novu verziju z zvucnika od logitecha??

Sry na dp na mobu sam pa nemogu edit
16 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??

Ma neznam baš ova nova z serija ispod 400 kn ti je sranje , x 230 ih sve nadsvira.O Z523 bi se već dalo pričat

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??

dobro je da imas i jedno i drugo.. odvazi prioritet pa ovo drugo kupis kasnije..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

dobro je da imas i jedno i drugo.. odvazi prioritet pa ovo drugo kupis kasnije..

Tako je.Ako su ti igre primarnije onda svakako slušalice.

16 godina
neaktivan
hvala decki svima sam podjelio hvala, ipak mislim da cu uzet onda neke 2.1 i neke bolje sluske, sve u svemu cut cemo se do 12 mjeseca
LP
14 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??

Moj stav:

kako i sam sviram saxofon nemam nikakve koristi više od 2.0 ili 2.1 a dilema je ovakva:ono šta trenutno radim na kompu mi je primarno,svi pucnjevi u igri i šumovi čuti će se odlično,za muziku još čekam Harman Kardon koji mi stiže sutra.

Preporuka:

Imam i slušalice: "Behringer Studio"   ali ipak ne mjenjam ih za dobar 2.1 system

Ako je moguće idi na obadvoje.

Intel je za prave jebače i znalce!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 18:57 (Viator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slusalice ili Zvucnici??
imas PM, pogledaj!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice