Slušalice i zvucnici na backpanelu

poruka: 4
|
čitano: 1.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav ! Imam problem oko slusalica i zvucnika , uglavnom imao sam prije gigabyte ep43 - dsl maticnu i slusalice i zvucnike 5.1 te sam mogao preusmjeriti zvuk , npr , stavio sam zvucnik u jack za Line in i mogao sam preusmjerit zvuk i mogle su mi raditi slusalice i zvucnici odjednom , no sad sam kupio asrock 870 extreme3 i nemogu vise preusmjerit zvuk , a front panel mi je u kvaru i zvuk mi ne radi uopce , a nemam vise opciju preusmjeravanja ..... Ima koga da zna soluciju kako rijesiti ovaj problem ?

EDIT : Imam Plantronics Gamecom 367 ( nisu na usb ) i zvucnike Creative Inspire 5.1 T6100

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:30 (Intel Core i7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Slušalice i zvucnici na backpanelu

Stavi zadnji bios na ploču: http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=870%20Extreme3&o=BIOS

I zadnje drivere za zvučnu: http://www.realtek.com/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High%20Definition%20Audio%20Codecs

Pošto je zvučna isto Realtek (samo malo drugačija verzija čipa) trebao bi imati tada iste opcije.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
16 godina
neaktivan

Probao sam , ali i dalje nemogu ....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još netko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice