Slušalice VS Zvučnici

poruka: 9
|
čitano: 2.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slušalice VS Zvučnici

Imam male Logitechove zvučnike stereo. Želio bi ih malo upgradeati.

Palo mi je na pamet možda uzeti dobre sluške. E sad, zanima me dali je bokje uzeti dobre zvučnike ili dobre slušalice? Pretpostavljam da su slušalice jeftinije u odnosu na zvučnike istog ranga.

Ciljam na 5.1 zvuk.

Sve u svemu, koliko čovjek treba dati za pristojne slušalice, a koliko za zvučnike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slušalice VS Zvučnici

Dobro no, kaj da uzmem za 300 kuna? Što će mi kvalitetnije i jače tutnjati dok igram BC2 i osluškujem dali mi lik dolazi iza ledja s ljeve strane...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Slušalice VS Zvučnici
the_dammed kaže...

Dobro no, kaj da uzmem za 300 kuna? Što će mi kvalitetnije i jače tutnjati dok igram BC2 i osluškujem dali mi lik dolazi iza ledja s ljeve strane...

za 300kn nista konkretno, za igre ja bi uzeo onda sluske tipa hd201.

[Prodaja] BF:BC2 + Vietnam i MW2
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Zvučna kartica sa hardverskim EAX-om 4.0 ( Audigy2 ZS na tržnici 250kn ) ili čak 5.0 ( X-Fi Extreme Gamer, Music itd. ) , i Fatal1ty sluške od Creativea, već rekao bi - godinama, gamerski best buy.

Ako nemaš love, dovoljna će biti i AudigySE, može i ne mora biti moddana u X-Fi Extreme Audio, EAX ćeš koristiš li Vistu omogućiti preko ALchemy aplikacije.

Audigy SE nađeš za 70-100kn, a slušalice oko 200. Čak i niže.

http://www.njuskalo.hr/pc-audio/creative-fatal1ty-gaming-headset-oglas-2709805

Zvučna :

http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/zvucna-kartica-creative-x-fi-extreme-pci-oglas-2572540

Spusti mu cijenu 30-50kn i uzmi, to je u biti rebrandana AudigySE, ali sa nešto boljim SNR-om, i X-Fi softverom. Za kakvih 150,160kn i nije loša kupnja.

To dvoje dakle za 300kn, po meni optimalno.

Ako se možeš opružiti malo više od 300, uzmi Audigy2 ZS i ove slušalice odozgo. cca. skupa 350-400

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 8:17 (thedream).
16 godina
neaktivan
Slušalice VS Zvučnici

Misliš da samo slušalice/ zvučnici "won't do the job"? Treba i zvučna? Hm, to mi komplicira stvari.

Ali vidim po odgovorima da je bolje kupit sluške od 300kn nego zvučnike iste cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slušalice VS Zvučnici

Trebalo bi nešto poduzeti po pitanju onboard zvuka, bar kakav X-Fi mod ako je moguć softverski. Inače znaju imati očajan SNR i biti veoma tihe na slušalicama, čak i uz 60+ % glasnoće.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slušalice VS Zvučnici

Ma komplicirano mi je to.. :/{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Imas li nekakvu mini liniju u sobi? Spoji PC na nju pa isprobaj kakav ti je zvuk. Ja sam godinama imao PC spojen na 2x60w pojacalo sa 2.1 razglasnim zvucnicima, susjedi su mislili da gledam ratni film dok sam igrao half-life :)
I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
Slušalice VS Zvučnici

Uzeo sam HD 201 za 200 kuna, a mislim da prave zvučnike ne bi mogao naći za tu lovu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice