Slusalice - ravno iz helica

poruka: 9
|
čitano: 1.645
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Vec odavno nesto razmisljam o onim slusalicama sto koriste piloti u helicima, ili one sto koriste u F1.

Pa sam danas uhvatio malo slobodnog vremena na poslu i potrazio na netu, nasao sam ovo.

Vidim da su cijene dobro paprene, pa me zanima jel netko ima iskustva s ovakvim tipom slusalica, kvaliteta, jel mogu u racunalo... itd.

Po nekoj logici trebale bi biti vrhunske i dobro ubiti vanjski zvuk, ipak se koriste na vrlo bucnim mjestima.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Što se tiće ubijanja vanjske buke, tu bi trebale biti dobre, ali što se tiće audio karakteristika ne znam. Osnovna namjena im je pričanje, a ne muzika.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Slusalice - ravno iz helica

previše para za osnovno namjenu.

mora da su vrhunski kvalitetne...al za te pare se da složiti prosjecna konfa.

eXploiting since 2nd grade :/
17 godina

Ma meni je do slusa. Nije do konfe.

Zanim me jel netko ima iskustva s njima? Jeli probao i kakve su?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam ih isprobao par puta, ali ne u tišini nego u helikopteru i što se tiče poništavanja vanjske buke odlične su. O kvaliteti zvuka ne bih.

Ono što ti najvjerojtnije neće odgovarati  na takvim slušalicama je konekcija jer se ne povezuju 3.5mm jackovima nego imaju jedan konektor. Drugo, baš o nisu najudobnije za nošenje na glavi dulje vremena jer su teške i hermetički zatvaraju prostor oko oba uha.

17 godina
odjavljen

Konektor je najmanji problem ako je impedancija odgovarajuća. Što se kvalitete tiće, vjerojatno je zvuk vrhunski u govornom opsegu, ali je pitanje što je s frekvencijskim opsegom. Pilot mora savršeno čuti govor, ali mu nije važno da savršeno čuje udaranje doboša ili 5. harmonik najvišeg tona na violini.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ovako imam problem sa slusalicama imam na njima mikrofon a kad pricam sam se cuje zujanje uopce nema glasa zasto?

0 0 hvala 0
16 godina

prckaj malo po properities....nesto nije ukljuceno

RAZER :For gamers by gamers....CSS,COD4
15 godina
neaktivan

uzmi od starog ono sto ima za trimer kacigu sa sluskama ... i to nabij naglavu bit ce ti dosta ;)

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice