Slušalice s mikrofonom do 800kn - da li vrijede?

poruka: 19
|
čitano: 4.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kupujem headset do 800 kn, znači slušalice i mikrofon obavezan. Koristile bi se za sve i svašta, muzika, igre, filmovi....

Prema iskustvima, koje biste preporučili ? Da li se isplati dati toliko novaca ili su dobre i one do 200 kn kao npr. Speedlink Medusa NX? www.links.hr/?naziv=slusalice-speed-link-medusa-nx-gaming-crne&option=artikl&id_kategorija=10050685&id_artikl=100.506.371

Vrlo mi je važna udobnost slušalica, da ih mogu nositi duže vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam danas kupio Speedlink Medusa NX, zvuk je OK, udobnost mi i nije baš nešto (malo me bole uši i gornji dio glave nakon 2-3 sata).

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Također imam te meduse,nije udobnost baš nešto,bole uši :D

1 0 hvala 0
17 godina

Ja imam http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-v2 i meni su odlicne. Nabavio ih preko ebaya za nekih 350 sa carinom. Znam ih nositi po 8 sati u komadu dok igram cod i niti ih ne osjetim na usima

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 4:08 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Uvijek vrijede, valjda, ali osobno za slusalice ne dajem vise od 100kn, imao neke Genius, stare 3g, poklonio kolegi, nije za vjerovat kako su dobre bile, kod njega rade jos i dan danas,niti se habaju niti boja trosi,cvrste kao prvi dan, a zvuk odlican, pa sam sebi kupio Logithec preko ebaya ... platio 50€ ... u smecu zavrsile nakon 10 dana, nisam ih nikome ni pokloniti htio, smece od slusalica ... jednostavno usi bolile da nije za vjerovat,krute, tvrda plastika ... nedavno sebi kupio Manhattan u Konikomu, 59kn, udobne, zvuk odlican, mic takodjer, kabl imam 4m pa sjedim u fotelji kad gledam film kasno navecer (kao sad npr.) i da nebudim ukucane ... al jedino sto imaju kabl, al ne patim od toga vise ... bitniji mi je da film u komadu odgledam nego da baterije u pol filma moram mjenjat ...

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

ako ces postene i kvalitetne slusalice uzmi si logitech g35..slusalice su pre sick pogotovo za cod i nemaju mana kao bole usi i tako to....

Matija Jug

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Slušalice s mikrofonom do 800kn - da li vrijed

ja imam slusalice od freestylea koje sam platio 140kn..ugodne su za glavu, imaju jastucice za na vrh glave i za usi a zvuk za tih 140kn je fenomenalan..osobno nedam vise od 150kn za slusalice..

15 godina

Imam Logitech G35 i mogu ti ih preporucit . Meni su udobne,odlicnog dizajna ,jednostavan softver za koristenje,dugačak obučeni kabel od 3 m, G tipke za prečace...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam soundblaster arena i sluške su odlične.

Jedino što ti preporučam a to je da gledaš da budu bežične.

Prednosti bežičnih skuški su ogromne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prijatelj je kupio ove Roccat Kave , prije toga je imao Meduse i sam kaže da je razlika nemjerljiva u korist Roccata. Sam sam ih isprobao i stvarno su odlične, materijali upotrebljeni na njima su jedno 2-3 klase bolji od meduzinih, zvuk je odličan, ergonomija isto, mikrofon skidaš i stavljaš po želji, u svakom slučaju tko ima novaca, preporučam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 11:42 (Hrxxx).
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Imam Logitech G35 i mogu ti ih preporucit . Meni su udobne,odlicnog dizajna ,jednostavan softver za koristenje,dugačak obučeni kabel od 3 m, G tipke za prečace...

A koliko dugo ih obično imaš na glavi? Jel se osjete nakon 3-4 sata?

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Imam soundblaster arena i sluške su odlične.

Jedino što ti preporučam a to je da gledaš da budu bežične.

Prednosti bežičnih skuški su ogromne.

Razmišljao sam o bežičnima, ali imaju prednosti koliko i mana. Baterija se isprazni u najgorem trenutku, a koliko sam primjetio do sada kabel mi toliko ne smeta, zapravo ga ni ne primjetim, mislim da bih više primjetio ukapčanje bežičnih  slušalica svakih par dana.

15 godina
neaktivan
Hrxxx kaže...

Prijatelj je kupio ove Roccat Kave , prije toga je imao Meduse i sam kaže da je razlika nemjerljiva u korist Roccata. Sam sam ih isprobao i stvarno su odlične, materijali upotrebljeni na njima su jedno 2-3 klase bolji od meduzinih, zvuk je odličan, ergonomija isto, mikrofon skidaš i stavljaš po želji, u svakom slučaju tko ima novaca, preporučam.

Da li možda znaš kako ih je nositi nakon par sati? Bole uši?

17 godina
neaktivan

http://www.terratec.net/en/products/Headset_Master_5.1_USB_1960.html Ja sam kupio ove prije godinu dana i moram reći, sranje kakvog nigdje nema. Raspale se skroz za manje od godinu dana. NIKAD više od the firme ne kupujem. Nije direktno povezano s tvojim postom, samo sam htio napomenuti da od terrateca ne kupuj nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bmikic kaže...

Razmišljao sam o bežičnima, ali imaju prednosti koliko i mana. Baterija se isprazni u najgorem trenutku, a koliko sam primjetio do sada kabel mi toliko ne smeta, zapravo ga ni ne primjetim, mislim da bih više primjetio ukapčanje bežičnih  slušalica svakih par dana.

Primjetit ćeš kad tad taj kabel. Ukoliko su sluške malo nekvalitetnije ili falš vrlo lako moguće da će otići negdje na kabelu.Meni su dvoje otišle a pazim na to kao na oko u glavi.Možda tebi toliko ne smeta ali meni je to veliki minus(kabal).

Što se tiče punjenja. Imam miš bežični i ostavim ga preko noći i peglaj u nedogled sljedeći dan.Ako ti je problem ubost sliške ili miš prije nego ideš spavat u usb ona stvarno ništa bežično nije za tebe

15 godina
bmikic kaže...

Pa najvise sam ih imao kojih 2 -3 sata i nisam ih osjetio jer imas 3 razlicita naglavna jastučića i stavis si onog koji ti najbolje odgovara, a samim time je najudobniji !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Roccat Kave su super slusalice. Nebole usi ma koliko slusalice drzao na njima. Usi ti utonu u njih, strašno su udobne. Lijepo izoliraju vanjski zvuk. 5.1 surround sound. dosta kostaju al se isplate.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 15:34 (Cholee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Izuzev firmi koje proizvode raznoraznu plastikariju za gaming, postoje i one koje su usmjerene na audio uređaje. Eo jedne http://www.ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-ghs1/AKGGHS1/

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
bmikic kaže...

Pa najvise sam ih imao kojih 2 -3 sata i nisam ih osjetio jer imas 3 razlicita naglavna jastučića i stavis si onog koji ti najbolje odgovara, a samim time je najudobniji !

Iskreno, te su mi se svidjele i prije nego sam postavio pitanje na forumu, odnosno njihova verzija G930 (iste su kao G35 samo bežične).

Čine mi se dobre i ove Razorove Carchariars http://www.links.hr/?naziv=slusalice-razer-carcharias-crne&option=artikl&id_kategorija=10050635&id_artikl=100.506.199 (kažu na bug testu da su jako udobne), ali opet logitech ima kontrole na samoj slušalici što je puno bolje.

Vidim da su dobre i Roccat Kave, razmislit ću i o njima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice