Slušalice LOGITECH PC Headset 960 Stereo USB

poruka: 4
|
čitano: 2.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanimaju me ove slušalice i općenito ak netko može podijelit iskustva sa USB slušalicama.

Kak to točno funkcionira, tj. ak su uključeni i zvučnici u zvučnu i slušalice u USB, kak biram preko čega ide zvuk ili ide preko svega.

Glupo bi mi bilo stalno isključivat slušalice dok mi ne trebaju, a i zvučnici mi često trebaju ili moram ugasit zvučnike da se ne čuju kad imam slušalice.

Može i preporuka nekih do 300kn ak ove nisu dobre.

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 12:05 (maxsisac_cro).

0 0 hvala 0
17 godina

Pa ides u control panel pa audio i tamo biras na koji zvucnu ti izlazi zvuk, ili na onu u kompu ili na sluse.

Ja sam to rijesio tako sto sam naprijed ukljucio zvucnike i kad mi trebaju slusalice iskljucim zvucnike a ukljucim slusalice. ili ukljucis slusalice u zvucnike, normalno, govorim o obicnom prikljucku, ne USB.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Slušalice LOGITECH PC Headset 960 Stereo USB

a općenito o USB sluškama, dal to kaj vrijedi

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
17 godina

Iskreno, nisam nikada probao niti vidio, ali ljudi ih hvale i kupuju. Ne znam u kojem bugu, ali bio je neki test. Fora je sto mozes igrati sa sluskama, a na zvucnike pustiti neku muziku.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice