Slušalice za glazbu zaključana tema

poruka: 152
|
čitano: 66.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Slušalice za glazbu
simeparanoja kaže...
RePlaY kaže...

Jeli zna neko jeli ima di kupiti ovakve slušalice za sony walkman mp3.

Moja je jedna crkla i nigdje ih nemogu nać.

Ako ih nema, jeli ima tko za preporučit jedne do 150kn da imaju zadovoljavajuću kvalitetu zvuka i jak bas (po mogućnosti bijele ali nije nužno).

ovako nesta mislis?

http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=16783&s=1-Slu?alice-Sony-MDRE819V

Nisu te nego mislim ove. Prije ih nije bilo u protisa, ovo je došlo nešto novo. Hvala anyway.

15 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

Meni bi trebale neke slušalice za glazbu, do 200 kn. Po mogućnosti Sennheiser.  Da li valjaju Panasonicove?  Sad imam neke "kineske" pa me bole uši Šutim

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Meni bi trebale neke slušalice za glazbu, do 200 kn. Po mogućnosti Sennheiser.  Da li valjaju Panasonicove?  Sad imam neke "kineske" pa me bole uši Šutim

sennheiser mx560

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.ab7da07637e0465b89b16e9bddcec1a7.slusalice_sennheiser_mx_560_aqua.aspx

panasonic iz mog iskustva jako loš za male pare, a ove skuplje (pritom mislim na one vrijedne nekoliko stotina kuna) nisam probao

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:03 (simeparanoja).
15 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

Zaboravio sam reć da mi trebaju one veće, ne za MP3 nego za po kodkuće Namigiva  U Protisu ima jako puno Sennheiserovih do 200 kn, samo neznam koji model je najbolji za te novce...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:08 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Zaboravio sam reć da mi trebaju one veće, ne za MP3 nego za po kodkuće Namigiva  U Protisu ima jako puno Sennheiserovih do 200 kn, samo neznam koji model je najbolji za te novce...

najbolje http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=10098-Slušalice-Sennheiser-HD-201-dyn-Hifi-Stereo-DJ

imam ih mislim preko godinu dana, kvlaiteta odlicna, ispadale, sjedalo se na njih (slucajno) i nista. izdrzljive :))

15 godina
Slušalice za glazbu

Sluša li netko od vas metal (ili rock) glazbu?

Uglavnom, tko sluša, koje slušalice koristite? Kako ste zadovoljni zvukom? (Da nema previše basa, da ne krči, da ne pišti, ...)

Ima li netko od vas možda AKG K-518 DJ ili LE?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

Izgleda da nemaju niti jedan model od Sennheisera. Može li preporuka do 250 kuna za slušalice bez mikrofona?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 11:49 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

Što mislite o MX 760? Sorry za dupli post...

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

pa zar nisi gore negdje napisao da nemaju sennheisera? a i ne prodaje samo protis njih

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=sennheiser&x=0&y=0

OK sluše samo mi se ne svidja ovo šta se mogu rastavljati, ode to vrlo jednostavno

17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Razer_Copperhead kaže...

pa zar nisi gore negdje napisao da nemaju sennheisera? a i ne prodaje samo protis njih

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=sennheiser&x=0&y=0

OK sluše samo mi se ne svidja ovo šta se mogu rastavljati, ode to vrlo jednostavno

To sam mislio na protis.hr. Možeš li mi onda dati najbolje za cijenu od 250 kuna bez obzira na trgovinu?

17 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

MX 560 po mom skromnom mišljenju

imaš u optimumu

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

MX 560 po mom skromnom mišljenju

imaš u optimumu

Nećeš vjerovat, ali ih nemaju ni tamo. Imaš koje druge za preporuku?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 13:52 (Razer_Copperhead).
17 godina
protjeran
ministar kaže...

Uglavnom, tko sluša, koje slušalice koristite? Kako ste zadovoljni zvukom? (Da nema previše basa, da ne krči, da ne pišti, ...)

hello!!!

Hard rock, Metallica!!!Osmijeh

Sennheiser nisu audiofilske jer bi koštale barem duplo ako ne i trostruko više. Ja imam HD515 kupljene lani jesen u Ronisu Zg za 650kn.

Sasvim solidno rade svoj posao za YouTube kod brata i CD na Winzima7 kod mene katkada.

trash bin can:S
17 godina
neaktivan
ministar kaže...

Ja imam akg -k44 ,neki početni model ,zvuk je odličan( slušam  svašta od metala do jazza).

Doduše dosta su stare tako da im je priključak malo otišao u bananu ,ali mislim da se sa ovom markom  ne može pogriješiti što se tiče kvalitete zvuka.

Hej Džo, jesi šenuo, Kuda si to s pištoljom krenuo?
15 godina
Slušalice za glazbu

ljudi jel mo moze itko pomoc???

naime trebao bi jedne slusalice za muziku i jedne za komp ali da imaju mikrofon...jedne od njih su za nokiu 5310 xpress music

hvala unaprijed :)

edit : za komp mi netrebaju neke iznad 100-110kn a sveukupno bi dao 200 za slusalice za mob i komp

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 18:24 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Za "koniu"Smijeh si uzmeš nekakve od 65kn na dalje kako se svide tebi što se tiče kvalitete zvuka

A za komp si uzmi neke malo bolje jer na tim od 100kn se nećeš nauživati muzike. Jedino ako nisi tip poput menehttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-money-mouth.gif

15 godina
stoncin3 kaže...

Za "koniu"Smijeh si uzmeš nekakve od 65kn na dalje kako se svide tebi što se tiče kvalitete zvuka

A za komp si uzmi neke malo bolje jer na tim od 100kn se nećeš nauživati muzike. Jedino ako nisi tip poput menehttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-money-mouth.gif

hehehe ma meni za komp trebaju sam da mogu razgovarat prek msn-a i skype-a i tako to :) i editirao sam post :P

naso sam ovakve za mob...sta mislis o njima???

i ovakve i ovakve za komp...koje bi od njih izabrali??

17 godina
protjeran

Nisu loše.

Ili maybe ove za Nokiu Xpress Music 5310

A ovako neš za kompjuter kad baš nedaš više od 110 za njih?

proširi malo na detaljan opis da vidiš zašto baš te?

Inače ja sam poklonik Sennheisera ili Sony audia (99%)Izlanuo se

15 godina
stoncin3 kaže...

Nisu loše.

Ili maybe ove za Nokiu Xpress Music 5310

A ovako neš za kompjuter kad baš nedaš više od 110 za njih?

proširi malo na detaljan opis da vidiš zašto baš te?

Inače ja sam poklonik Sennheisera ili Sony audia (99%)Izlanuo se

pa nije lose :D ali posto sam ja u dubravi jel bi mogo nac neke iz hgspot-a il feniks-a il adm-a ??? naravno ak nije problem

17 godina
protjeran

Imaš ovakve od Creative, od njih sam isto imao za gaming dobre su mi bile samo radi brativog audiofila tj Youtubea sam naknadno prešao na ove sennheiser. Imašovdje za uzet. Nemaš brige zaboravio sam rekao si za Skype nis čitao sve pa su ove tu sa mic!Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 18:58 (stoncin3).
15 godina
stoncin3 kaže...

Imaš ovakve od Creative, od njih sam isto imao za gaming dobre su mi bile samo radi brativog audiofila tj Youtubea sam naknadno prešao na ove sennheiser. Imašovdje za uzet. Nemaš brige zaboravio sam rekao si za Skype nis čitao sve pa su ove tu sa mic!Namigiva

svida mi se :D a sta kazes na ovakve?? jel one valjaju sta?

17 godina
protjeran

super su ti te za mp3 player

dakako možeš i na xpress music

Namigiva

15 godina
Slušalice za glazbu

hvala na pomoci :D evo da ti stisnem hvala na sve postove :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

Ima li još netko preporuku za slušalice?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...

Ima li još netko preporuku za slušalice?

Hehe!http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif klik

i ovo: klik.

Ove Razerke sigurno, nemoš falit da očeš!

Ove druge sam imao ustvari firma Logitech je napravila gaming sluške, a ja sam imao jeftiniju varijantu nekih 100 kn jeftiniju i imam samo povale i za Logitech i za slušalice kao muzičar, kao audiofil i kao PC user

17 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

jel mi može netko pomoć u ovoj temi, niko ne odgovara :(

Link

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

Ja koristim Sony MDR-EX 700...

mogu vam reči da su odlicne,odlican zvuk,bass,i ne ispadaju iz usiju...

moja preporuka..

jež ovo ono

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu

Meni trebaju za mp3 svirač do 250 kuna. Slične onima što se dobiju s ipodom.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...

Koja marka? Mis na mp3

17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Koja marka? Mis na mp3

Samsung S8000 Jet i Apple Shuffle. Zašto?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice