Koje bi bile najbolje over ear slusalice do 300kn (350kn max)? Gledao sam AKG K511, ima li sto bolje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sigle JBL J33 :) 320kn iz svijet medija + 30kn postarina. Prvi dojmovi, kvaliteta izrade 11/10. Flat kabel, dodatni osigurac protiv cupanja kabela kod same slusalice, kutija za nošenje. Fantasticno.
Udobnost 9/10... pero u ušima. Izolacija prilicno dobra kao i na svim drugim malo boljim in ear slusalicama.
Sto se zvuka tice u recenzijama se piše da je bas dosta naglašen s cim se nebi slozio. Međutim to je vjerojatno zbog mojih navika pretjerivanja s basom. Ono sto je bitno je da je srednji i viši spektar frekvencija jako čist. Dakle i tu ide prilicno visoka ocjena. Nebi ih baš usporedio s svojim AKG k512MK2 koje korisim na pc-u ali su jako dobre za in-ear slusalice. Naravno pustio sam ih sad da se usviraju malo pa cemo vidjet kasnije.
EDIT: Ali definitivno, ako imate problema s cestim mijenjanjem slusalica zbog guljenja kabela ovo je stvar za vas... u rukama daju feel da su neuništive. Flat kabel od vrha do dna.
yo, evo i ja ih uzeo jućer i jutros došle... sad sam ih malo isprobao, nabio ensiferum i OK je. do sada sam imao shits by dr.dre (dobio ih uz HTC8X), pa je pukao kabel na jacku i onda nakon toga slušalice od lumie1520... e to je shit nad shitevima ali udoban shit. :/
kako ne mogu biti bez slušalica (idem u duge šetnje sa psom) frend mi je dao tj posudio od iphone-a 5.. zvuk je super ali brate to meni ne može stajat u uhu.. svako malo ih moram nabijat unutra. eh, onda sam vidio ovu temu i uz pomoć nje i interneta odabrao iste ove sluške. i nisam razočaran! stvarno su dobre..
manje od 300kn a meni vrhunske! duboki bass, snazan kick i izrazito cist zvuk (slusam rock, ali dere i elektro iz njih)
Koje bi bile najbolje over ear slusalice do 300kn (350kn max)? Gledao sam AKG K511, ima li sto bolje?
Pogledao sam slusalice koje su dostupne kod nas i dosao do slijedec dileme:
3 | Sennheiser HD 202 II |
---|---|
6 | AKG K511 |
Pogledao sam slusalice koje su dostupne kod nas i dosao do slijedec dileme:
Ako ne moraju biti iz trgovine a opet da su u super stanju :
http://www.njuskalo.hr/slusalice/denon-adh-1100-over-ear-audiofilske-slusalice-oglas-7341210
http://www.njuskalo.hr/slusalice/suhr-srh440-oglas-12457894 ( Pogresno napisano u naslovu : inace su Shure srh440 )
Inace ..od ona dva izbora glas ide za Sennh.
Ako ne moraju biti iz trgovine a opet da su u super stanju :
http://www.njuskalo.hr/slusalice/denon-adh-1100-over-ear-audiofilske-slusalice-oglas-7341210
http://www.njuskalo.hr/slusalice/suhr-srh440-oglas-12457894 ( Pogresno napisano u naslovu : inace su Shure srh440 )
Inace ..od ona dva izbora glas ide za Sennh.
Ne moraju nuzno biti iz trgovine, samo da ih mogu osobno preuzeti, a ove ponudene mogu jer su prodavaci iz Zagreba.
Shure izgledaju jako dobro, zanima me koliko su kvalitetnije od ovih sto sam ja ponudio (nesto sam citao na internetu da bass nije bas nesto kod tih Shure slusalica).
Takoder, pogledao sam i nema ih za kupiti u HR, a u SAD-u su oko 100$ pa je ova cijena na Njuskalu jako dobra ako su stvarno u savrsenom stanju.
Ne moraju nuzno biti iz trgovine, samo da ih mogu osobno preuzeti, a ove ponudene mogu jer su prodavaci iz Zagreba.
Shure izgledaju jako dobro, zanima me koliko su kvalitetnije od ovih sto sam ja ponudio (nesto sam citao na internetu da bass nije bas nesto kod tih Shure slusalica).
Takoder, pogledao sam i nema ih za kupiti u HR, a u SAD-u su oko 100$ pa je ova cijena na Njuskalu jako dobra ako su stvarno u savrsenom stanju.
Ima Shure i kod nas - 882 kn
http://www.audiopro.hr/proizvod/shure-srh440?idPrim=16&idSec=105&idTer=0&idPro=4760
Od ovih sto si naveo niti jedne ne obiluju bass-om , shure su ipak zvucno ispred njih a i konstrukcijski . Ako trazis jaci bass idi na DJ style .
Denon imaju vec malo solidnije niske..a i udobne su kao i ove Shure
Uzet cu Shure onda, hvala.

Pozdrav!
Trebaju mi nove slusalice za mobitel do 250 kuna, pa me zanima vase misljenje.
Meni su zapele za oko Sennheiser CX 175 Street.
Dolaze li te slusalice po defaultu sa mikrofonom ili je to nesto na sto se posebno treba paziti? Htio bih imati handsfree dok slusam muziku.
Imate neke koje su po vasem misljenju bolje za tu cijenu?
I btw. koje su dobre stranice za kupnju slusalica za glazbu?
Pozdrav!
Trebaju mi nove slusalice za mobitel do 250 kuna, pa me zanima vase misljenje.
Meni su zapele za oko Sennheiser CX 175 Street.
Dolaze li te slusalice po defaultu sa mikrofonom ili je to nesto na sto se posebno treba paziti? Htio bih imati handsfree dok slusam muziku.
Imate neke koje su po vasem misljenju bolje za tu cijenu?
I btw. koje su dobre stranice za kupnju slusalica za glazbu?
CX verzija koliko mi je poznato obicno nema integrirane kontrole i mic vec samo volume +/- .
Slusalice koje imaju kontrole i mic obicno su Apple Certified i te kontrole u potpunosti rade samo na Apple uredjajima .
Da ne bi netko pogresno shvatio , radit ce i na Android i WP sve OSIM volume +/-
Postoji nekoliko modela ( u zadnje vrijeme sve vise ) koji su namjenjeni i za Android ali su uglavnom single button i nemaju volume +/-
** Svi modeli koji u nastavku oznake modela imaju '' i '' , ''A '' ili ''R'' su modeli sa integriranim kontrolama
'' i '' = Apple
''A'' = Android
''R'' = Remote ( obicno takvu oznaku nose in ear modeli od Denon-a
Za 250 kn tesko da ces naci takve slusalice a da imalo valjaju ( mozda ebay ) ili oglasnik
Evo primjer - bolje od tih cx i povoljnije a vidim da je i novo
http://www.njuskalo.hr/slusalice/denon-ah-c260r-in-ear-headphones-earphones-with-mic-remote-oglas-11972554
Pozdrav.
Tražim sluške, in ear, bez mikrofona. Slušalice su za curu, tak da bi bilo bolje da su neke u boji. (nije nužno)
Može i s eBaya, i webshopova. Gledao sam malo po ebayu, ali ne mogu znati kake su, sve su neke no name ili kopije dr.Drea.
Cijena: oko 10ak eura. Možda je smiješno, ali ne trebaju joj neke predobre, samo da ima za slušanje glazbe.
Hvala unaprijed.
Pozdrav.
Tražim sluške, in ear, bez mikrofona. Slušalice su za curu, tak da bi bilo bolje da su neke u boji. (nije nužno)
Može i s eBaya, i webshopova. Gledao sam malo po ebayu, ali ne mogu znati kake su, sve su neke no name ili kopije dr.Drea.
Cijena: oko 10ak eura. Možda je smiješno, ali ne trebaju joj neke predobre, samo da ima za slušanje glazbe.
Hvala unaprijed.
U jednoj recenici ti je kvaliteta nepoznanica a vec u drugoj navedes da ne treba nesto predobro ??
Za tu cijenu sve su jednako lose ili ispod prosjecne .
Dodaj jos bar toliko i ne kvari curi sluh . Ili zelis da ogluvi ??
Evo , biraj :
Ma sve ok, ali dodaj jos toliko i uzmi joj onda ove :
ili Soundmagic e10 ...
Nece se niti jedne pokidati dugo , dugo a uzivat ce u zvuku . Bit ce ti zahvalna
Poz, imam Sansa Clip+ i tražim slušalice za njega, pročitao sam prethodnih par postova pa sam vidio Sennheiser CX 175.
Ima li šta bolje (in-ear) za cijenu do 450kn? Hvala unaprijed.
Poz, imam Sansa Clip+ i tražim slušalice za njega, pročitao sam prethodnih par postova pa sam vidio Sennheiser CX 175.
Ima li šta bolje (in-ear) za cijenu do 450kn? Hvala unaprijed.
Evo :
http://www.ronis.hr/jbl/2039/slusalice-jbl-j33-bijele/JBL-J33.1FCC/
Ma sve ok, ali dodaj jos toliko i uzmi joj onda ove :
http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-2-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-MIC-Silver-/251624641866?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3a95ff554a
ili Soundmagic e10 ...
Nece se niti jedne pokidati dugo , dugo a uzivat ce u zvuku . Bit ce ti zahvalna
Imaju mikrofon :S
Hvala na savjetima :)
Kratka anketa, cijena je skoro pa ista
1 | JBL J33 |
---|---|
1 | SENNHEISER CX 215 |
a
Dakle pitao sam sljedece pitanje u temi za gaming slusalice, a posto mi se cini da ovu temu gleda vise znalaca, volio bi dobiti odgovore na nekoliko pitanja.
pozdrav ekipa.
zanima me misljenje o sljedecem headsetu
https://www.svijet-medija.hr/art/slusalice-creative-labs-za-pc-soundblaster-tactic3d-rage-zicane/53514
imao sam do sada tactic 3d alpha al su mi pukle pa bi mi trebale nove..na alphama je bio odlican zvuk, bas dubok i jak, pa se nadam da bi trebao na ovima biti jos jaci jer imaju 50mm drivere u onosu na 40mm na alphama.
Prvobitno zanima me jel ih netko posjeduje da kaze par rijeci, i da li su tako receno najbolji izbor.
Kome se da gledati tu je review.
btw. jos jedno pitanje, da li se vise isplati uzeti headset ili neke dobre slusalice za muziku + zvucnu karticu, volim slusat muziku a i igrat igrice. Znam da ovo pitanje nema smisla jer na slusalicama za muziku nema mikrofona itd..ali opet, volio bi nekako izvuci najbolje iz oba svijeta, imatijaki bas i kristalni zvuk za muziku a opet neki "surround" za igrice.
Da li se vise isplati uzet dobar headset ili dobre stereo slsalice sa dobrom zvucnom karticom? Volio bih prvobitno imati jak i dubok bas i cist zvuk, mikrofon nebi bio na odmet..
Pozz! Imam Marshall Minor FX pa me zanima vaše mišljenje o njima?
Cijena: oko 10ak eura. Možda je smiješno, ali ne trebaju joj neke predobre, samo da ima za slušanje glazbe. (...)
Philips SHE3590 - mogu se nabaviti u nekoliko boja.
Dosta dugo me zanimalo da ih nabavim budući da su dosta nahvaljene po netu - odličan odnos kvalitete zvuka i cijene. Kako mi se nije dalo plaćati 35 kn poštarine na slušalice od 80 kn, prvu priliku da ih nabavim sam imao u prosincu prošle godine kada sam svratio do Zagreba. Nažalost, u dvije trgovine koje sam prošao imali su samo slušalice crvene boje. Pred mjesec dana bio sam na odmoru u Italiji i nabavio ih tamo za 9,99 eura. Vidim da su kod nas nešto poskupile u odnosu na prosinac prošle godine - cijene se kreću od 95 kn.
Kratka recenzija:
Slušalice su V-tipa, a zvuk je odličan, pogotovo uzevši u obzir cijenu. Najizraženiji dio je bas (kao što piše na pakiranju) i vrlo je kontroliran - toliko da je 'wow' prva reakcija većine (i moja isto :) ). Subbas područje je čujno, također precizno i kontrolirano, definitivno iznenađenje, a basa ima u izobilju. Kod nižih srednjih tonova (200-600 Hz) čini mi se da imaju blagu grbu, tako određene stvari mogu zvučati ponešto mutno. Primijetio sam da je to izraženije kod rock glazbe, tako da ako je to žanr koji je najvažniji, preporučam druge slušalice ili (ako su financije važne) igranje s ekvilajzerom. Srednji tonovi su vrlo dobri, ali mogu biti malo povučeni (ipak je to V-tip - bas i visoki tonovi su izraženiji). Visoki tonovi su čisti i jasni i ima ih više nego kod nekih skupljih slušalica sa sličnom frekvencijskom karakteristikom. Soundstage (pozornica) nije prevelika i nije nužno provlačiti glazbu kroz BS2B kao kod npr. Visang R02 slušalica (poznate i kao Brainwavz Pro Alpha) koje imaju vrlo široki soundstage.
Kabel - dosta pati od memorijskog efekta i teže se prilagođava novom obliku. Naravno, kao i sve slušalice, zapetlja se kada se stavi u džep, ali otpetljavanje nije problematično kao kod jednih Philipsovih slušalica koje sam imao prije desetak godina (kabel nije previše patio od memorijskog efekta, ali su se zapetljavale na najnevjerojatnije moguće načine u roku od par sekundi - otpetljavanje je bilo muka i zahtijevalo je nešto duže nokte :) ). Konektor je I tipa - preferiram L tip jer je manja mogućnost prekida kabela kod savijanja, pa pišem mali minus - a spoj kabela i konektora je dosta krut. Problem se rješava pomoću Sugrua - dodavanje malo Sugrua oko kabela uz konektor će onemogućiti jako savijanje kabela i produžiti životni vijek spoja. Isto sam napravio na svim svojim slušalicama s konektorom I tipa. Sugru se može dodati i uz spoj slušalica i kabela kao što je prikazano na gornjem linku, iako mislim da to nije nužno. Izolacija je dosta dobra i u paru s jakim basom, slušalice su dobre za vanjsku upotrebu.
Za kraj - gledajući kvalitetu zvuka, po mojem mišljenju najbolje se snalaze kod elektroničke glazbe, akustične glazbe, hiphopa, smooth jazza i funka, a za (primjerice) pop, rock i klasičnu glazbu trebat će se malo poigrati s ekvilajzerom (prvenstveno za smanjivanje basa i nižih srednjih tonova) jer se za cijenu koju traže teško mogu naći slušalice s boljom kvalitetom zvuka.
P.S. SHE3580 (čija je proizvodnja prestala) i SHE3590 su vjerojatno iste slušalice - razlikuju se pakiranja i (ponešto) boje dok je zvuk jednak (prema onima koji su čuli oba modela).
Može preporuka headseta za gaming i slušanje muzike do nekih 200/300 kn nikako više. Hvala
Pozdrav. Inače si kupujem neke loše slušalice s eBaya ali zadnje koje sam uzeo su stvarno loše pa bi uzeo nove (inače ne primjećujem al ove su stvarno loše). Trebaju mi in-ear slušalice za mobitel da ne budu nešto skupe (ako se nađe što za 100tinjak kn), može i s eBaya ako su provjerene da nisu fake kopije. Slušam rock i metal najviše.
BTW, dobio sam sa Samsung Galaxy Core-om slušalice od Samsunga i odlične su al ne idu baš u uho nego su one koje se samo stave. Te su mi odlične al pretihe su, ako pojačam sve se čuje van.
Pozdrav. Inače si kupujem neke loše slušalice s eBaya ali zadnje koje sam uzeo su stvarno loše pa bi uzeo nove (inače ne primjećujem al ove su stvarno loše). Trebaju mi in-ear slušalice za mobitel da ne budu nešto skupe (ako se nađe što za 100tinjak kn), može i s eBaya ako su provjerene da nisu fake kopije. Slušam rock i metal najviše.
BTW, dobio sam sa Samsung Galaxy Core-om slušalice od Samsunga i odlične su al ne idu baš u uho nego su one koje se samo stave. Te su mi odlične al pretihe su, ako pojačam sve se čuje van.
Potrazi na ebayu MEElectronics M9P... vrlo kvalitetne in-ear slusalice za oko 20$. Sebi sam ih uzeo prije god dana i jos su ka nove, odlicna kvaliteta izrade... Mislim da je nedavno izasla i nova verzija sa flat kabelom.

Pogledaj ovdje - unesi parametre za ograničavanje liste na lijevoj strani i pogledaj listu. Iza linkova su recenzije u kojima je navedeno i gdje se mogu kupiti navedene recenzirane slušalice.
Tražim dobre slušalice za glazbu do 500kn, zainteresiro sam se za 'Razer electra'
vidim imaju mnogo dobar bas i problem sa mikrofonom, nekoristim mikrofon često tako da mi to ne smeta
Nerazumijem se u šlušalice tako da ako mi neko može pomoći, s cijenom naj više do 520 kn
Trebam preporuku za in-ear slušalice. Bitno je da imaju mikrofon jer dosta često razgovaram na slušalice, dakle jasno je- koristit će se na mobitelu.
Što se glazbe tiče, slušam stvarno svu vrstu glazbe.
Mogu se protegnuti do 500 kn, ali volio bih kada bi bilo nešto kvalitetno za 300 kn.
Naišao sam na ovo.
Ne znam vrijede li taj novac, ne razumijem se nešto previše, uostalom zato i pitam vas.
Uzet cu Shure onda, hvala.
Da javim update, tek mi se sad javio prodavac od Shure slusalica i kaze da su prodane. Ima li sta bolje od onih denon slusalica za 300-400kn ili da uzmem njih?
Za ove shure mi je stvarno steta, odlicne slusalice za dobru cijenu, a i takav dizajn mi se jako svida.