Slušalice do 700 kn

poruka: 21
|
čitano: 5.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slušalice do 700 kn

trazim neke dobre slusalice do 700 kn  koje imaju na sebi i mikrofon za dobro online igranje :D

pa ak bi imali neko iskustvo s tim, bilo bi mi drago da neke preporucite

0 0 hvala 0
17 godina
Slušalice do 700 kn

Šta će ti headset od 700kn? Ako misliš slušati muziku i ciljaš na kvalietu onda zaboravi headsetove i kupi normalne slušalice. Bolje si uzmi headset za 100-200kn i normalne slušalice za ostatak.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slušalice do 700 kn

Ili uzmi Razer Piranhu od 550-ak kunića. Logitechov Digital Precision je na dosta dobrom glasu, košta svega 300-tinjak kuna.

Excuse the phun.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Slušalice do 700 kn

Bacanje para po meni ali dobro, o ukusima se ne raspravlja.

Samo za razgovor i igranje stvarno neznam što će kome nešto tako skupo jer npr. Creative Fatal1ty Headset je po meni nešto najskuplje što se eventalno isplati kupiti u domeni headsetova za kućnog korisnika, a i to je overkill. U slućaju da se traži kvaliteta zvuka (muzika, ništa ispod 320kbps, DVD i blue-ray filmovi) onda se općenito isplati kupovati slušalice iznad 500kn i to samo slušalice, bez mikrofona. Za igranje i razgovor velika kvaliteta samog zvuka nije potrebna, svake slušalice od 200kn su i više nego dobre za tako nešto, a takve slušalice se osim časnih iznimki (kad nemaš drugo) ne koriste ni za muziku ni za filmove i nisu tome namjenjene te se automatski ne isplati ulagati toliki novac u to.

I da, ne padajte molim vas na gluposti poput 5.1 na slušalicama, mislim, nije to to i nikad neće biti jer onaj osjećaj da je nešto iza tebe se ne može slušalicama postići sa bilo kakvim filterima, ipak ta stvarna udaljenost čovjekovog uha i zvučnika je nešto što nijedan filter ne  može dočarati kako spada i ne treba bacati novac na to bezveze, stereo itekako dovoljan jer treba imati na umu da zvuk sa slušalica naš mozak dočarava kao da dolazi "iz glave" što je i glavna prednost/mana nad zvučnicima osim privatnog slušanja i samim tim neke prostornosti tu nema jer to u konstrukciji slušalica nije uopće cilj.

Kupi si ovako nešto za igranje/razgovor (samo primjer, nisam mislio konkretni model, gledaš prvenstveno udobnost i čvrstoću izrade!), a za ostatak para si kupi nešto ovakvo (opet e moraš konkretno taj model nego nešto te klase) ako uopće imaš izvor zvuka dostojan takvih slušalica (npr. posebna i kvalitetna zvučna, digitalno spojeni reciver, kvalitetan CD player i naravno ako imaš malo kvalitetnije kodiranu muziku, po mogućnosti lossless...).

6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Slušalice do 700 kn

stavil sam naslov do 700 kn jer s tolko novca trenutno raspolazem, moru biti i jeftinije. 

ne razumijem se bas u slusalice pa sam trazil savjet na koje stvari trebam paziti i a imate kakve preporuke. drago mi je kaj mi je Vido objasnil par stvari i dal zbilja dobre preporuke kaj da stavim u obzir   ( mozda osim onog zadnjeg da kupim dvje slusalice, nekuzim zake?  ), tak da hvala!!! ak imate jos kakav savjet, bilo bi mi drago cuti :D

0 0 hvala 0
17 godina
Slušalice do 700 kn

http://www.steelseries.com/us/products/audio/5hv2-usb/information

SteelSeries 5H v2 USB headset. Ja ih kupio u GMC-u za oko 700 kn...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Slušalice do 700 kn
Schockey kaže...

mozda osim onog zadnjeg da kupim dvje slusalice, nekuzim zake?

To sam stavio jer sam mislio da misliš kupiti slušalice i za gaming/razgovor i za muziku i filmove u smislu da želiš visoku kvalitetu zvuka na headsetu pa sam napisao da je bolje da kupiš jeftinije za gaming/razgovor i malo bolje normalne koje bi ti bile za stvari koje zahtjevaju višu kvalitetu zvuka(filmovi, a prvenstveno muzika).

Naravno, tu utječu i osobni ukusi jer će nekome biti dobre i one sluške od 20kn pa tek toliko da se razumijemo, toliko novca trebaju davati samo ljudi koji stvarno čuju neku razliku (dobro ajd, većina čuje razliku između onih od 20kn i onih od 200kn ali manje ljudi čuje razliku od onih od 300kn i onih od 700kn tj. čak i da čuju, nije im bitna) i misle da će ih to na bilo koji naćin usrećiti Osmijeh

Ako nisi toliko zahtjevan glede kvalitete zvuka i koliko sam shvatio iz zadnjeg posta nisi toliko upućen u te stvari bolje kupi neke sluške do 200kn, bit ćeš zadovoljan, a ostatak si sačuvaj ili si kupi npr. novu zvučnu ako nemaš neku pristojnu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 22:50 (Vido).
16 godina
neaktivan

pogledal sam tvoje fatal1ty slusalice, cine mi se jako dobrim, taman kaj trazim. pogledal sam na youtube-u video gdje su ga nahvalili do nebesa (pogotovo kaj se tice igra), a kad se nebum igral, morem jednostavno skinuti mikrofon dolje i slusati muziku. najvjerovatnije si bum te kupil  :D

16 godina
neaktivan
Slušalice do 700 kn

plantronics audio 770

plantronics audio 750 dsp

a ako hoces vrhunsko par stotica vise i imas logitech G35

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nemojte me prepuricvat lose slusalice i pitat ga zasto hoce dati 700kn za slusalice, vjerujte mi svaka lipa ulozena u slusalice u gamingu mnogo znaci..

Isto sam tako i ja kupio prije par mjeseci koss edemensional audio fx pro u linsku no vise ih nemaju u ponudu a koliko vidim nema ih nigdje niti za nabavit...

Ja ti preporucam ove  klik , ove klik

17 godina
Slušalice do 700 kn

Ma daj molim te... šta će mu to možda poboljšati skor na serverima, bolje će ciljati, bolje igrati? Neće i tu se nema šta puno raspravljati, same igre ne koriste toliko kvalitetne zvukove da ima smisla ugrađivati kvalitetne jedinice u slušalice i to što koštaju toliko je kao prvo i osnovno zbog toga što ljudi baš vole padati na marketinške trikove i bacati novac na marke i "najbolje modele" koji to možda uopće nisu. Svaka čast tim skupim slušalicama, dobre su one ali ni približno ne opravdavaju cijenu (po mom mišljenju, da se razumijemo).

Ako nekoga zanima zašto nisam spominjao kvalitetu mikrofona to je zato jer nije toliko bitna, svaki imalo kvalitetniji mikrofon će, ako je dobro namješten, sasvim zadovoljavajuće pretvarati zvučne valove u el. struju tako da tu opet nema šta puno da se raspravlja, niste pjevači pa da vam treba nešto što će što je moguće vjernije prenesti zvuk.

Ne trošite novac bezveze. I da, kod takvih slušalica je bitnija udobnost od same kvalitete zvuka koja će u svakom slučaju biti sasvim ok za tu svrhu jer ako vam slušalice nisu udobne nećete ih moći dugo nositi, a to ovisi o obliku i veličini glave i obliku i veličini ušiju i potpuno je subjektivna stvar. Neke slušalice od 1000kn nekome mogu biti savršene, nekome neudobne, isto vrijedi i za one od 100kn.

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slušalice do 700 kn

Uzmi te preporučene fatality ili Plantronics Gamecom 377. Mikrofon se može na drugima sakriti da se ne vidi.

Oboje su vrhunske.

Razer sluške nemoj uzimati jer su precijenjene i nisu dovoljno kvalitetne generalno. Sasvim drugačija priča od miševa.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto, ako ti novci i nisu neki problem, ovo je nesto s cime sam i vise nego zadovoljan. Nakon vise od godinu dana posjedovanja nemogu reci niti jednu losu kritiku te navesti niti jednu manu.

http://www.steelseries.com/us/products/audio/siberia-full/information

Naravno, u crnoj boji postoje takoder.

A ako mislis jeftinije proci onda creative gaming headset. Posjedujem i njih i svakako preporucam.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
protjeran
Radikal kaže...

Eto, ako ti novci i nisu neki problem, ovo je nesto s cime sam i vise nego zadovoljan. Nakon vise od godinu dana posjedovanja nemogu reci niti jednu losu kritiku te navesti niti jednu manu.

http://www.steelseries.com/us/products/audio/siberia-full/information

Naravno, u crnoj boji postoje takoder.

A ako mislis jeftinije proci onda creative gaming headset. Posjedujem i njih i svakako preporucam.

Sinoc sam ih narucio, trebaju doci danas.... Ja sam uzeo crvenu verziju.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
Slušalice do 700 kn

Ja sam zadovoljan s Creative Labs Fatal1ty headsetom, doduse nisam nikakav audiofil - solidna cijena za solidne performanse.

Inace da mogu birati sigurno bih izabrao vec navedeni http://www.steelseries.com/us/products/audio/5hv2-usb/information Belji se. Pogledaj si malo recenzije na youtubeu, izgledaju jako mocno, a nema covjeka koji ih ne hvali.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
marac84 kaže...

Ja sam zadovoljan s Creative Labs Fatal1ty headsetom, doduse nisam nikakav audiofil - solidna cijena za solidne performanse.

Inace da mogu birati sigurno bih izabrao vec navedeni http://www.steelseries.com/us/products/audio/5hv2-usb/information Belji se. Pogledaj si malo recenzije na youtubeu, izgledaju jako mocno, a nema covjeka koji ih ne hvali.

Redakcija Buga kaze da bi zvuk trebao biti bolji i da se mic mora provjeravati na koju je stranu okrenut (nakon svakog izvlacenja).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan

Siberia je svakako kvalitetniji headset. Izradom, zvukom i udobnoscu.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
15 godina
neaktivan
E brate treba mi tacno mesto de si kupio ......javi mi se PLS
15 godina
neaktivan
Mislim na Steelseries 5H v2 Kolko su i de ima da se uzmu ??? Jel ima u Osijeku
16 godina
Slušalice do 700 kn

najbolje si uzmi neki sennheiser iznad 500 kn + mikrofon. Imaš mikrofone koje na sebi imaju štipaljku kao slušalice za mobitel, pa ih možeš staviti na majcu blizu usta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Slušalice do 700 kn

imaš za 20 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice