Slušalice do 500kn, koje?

poruka: 24
|
čitano: 5.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ovaj tjedan bi trebao kupiti neke slušalice samo za slušanje glazbe preko nokie 5800xm.

Glazbu slušam oko 2h dnevno pa mi je važno da slušalice budu kvalitetne.

Do sad sam koristio one in ear slušalice koje se stave skroz u uho i sve je super ali je problem sto se ne čuju dovoljno glasno, kad sam u autobusu čujem kako motor bruji i to me najviše smeta ili kad sam na mjestu s puno ljudi.

Te slušalice nisu bile preskupe pa me zanima jel bi se bolje, glasnije i kvalitetnije čule isto neke in ear sluške ali višeg cjenovnog ranga?

Također jel bi se za navedenu svotu novca mogle kupiti bolje slušalice koje nisu in ear nego one velike prek cijelog uha?

Molio bih da mi pomognete i usput navedete u kojem dućanu imaju slušalice koje ste mi preporučili (Zagreb). I ako može link.

Hvala puno.

P.S. 500kn je maksimalna svota koju bih dao za slušalice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prijatelju 500Kn za sluške za mob je previše love... za te pare si možeš kupit pošten 2.1 sustav za računalo

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Slušalice do 500kn, koje?

znam da za to mogu kupit pošten sustav ali mi to ne treba jer ga imam i košta malo više od 500 kn, ali to nije bitno sad.

Ne moraju bit 500 kn ali ako se nađe nešto dobro spreman sam izdvojit tolko love jer stvarno mi trebaju kvalitetne slušalice.

Pa ako znaš koje onda mi preporuči pa da vidim i možda kupim...

17 godina
protjeran

moj definitivni favorit u kategoriji portable sluski su Koss PortaPro, samo ne znam gdje ih ima...links ih je imao, ali nema trenutno..pogledaj malo reviewe, sluske su legendarne vec kojih 20 godina...da imam budzet od 500kn, nagrebao bi jos nesto i uzeo Grado sr60i za 570kn, ali to sam ja :D

Edit: naravno, za te novce se uzimaju sluske koje spadaju u kategoriju gdje je dobro uzeti u obzir i koju vrstu glazbe slusas, portapro su bolje za glazbu sa vise basa npr.(ne znaci da su lose u drugima, koss je poznat po izrazenosti visokih) dok su recimo Grado izvrsne za rock i akusticniju glazbu...isto tako, kod slusalica koje nisu in-ear, moras vidjeti zelis li sluske koje su open-back(prostraniji zvuk, no vise se cuju izvana) ili closed back... imas odlican forum gdje mozes saznati skoro pa sve o sluskama, kako zvuce i sve ostalo http://www.head-fi.org/forums/

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 12:00 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pogledaj si skullcandy modele. ja imam njihov in-ear model ink'd i super zvuk imaju, nisu baš čvrste al bass udara ko lud. 150kn, moja preporuka. skullcandy ti ima online ducan te ducan na malesnici i u importane galleriji
*n00b us3r*
15 godina
neaktivan

Inaće imam frenda koji se kuži u slušalice, zapravo općenito u zvuk on si je iz amerike donio mislim da je marka BOSE ili sony, nisam sad siguran ugl platio ih je 150$ pa ću njega pitat za savjet pa ti javim...
Inaće gledao sam na linksovoj stranici ove od razera, a osobno imam deathaddera koji me uvjerio u visoku kvalitetu razera ( tokom gejminga sam s njim jedno 300puta lupio iz sve snage ga od stol i još je čitav..)
Pa evo.. pogledaj     >> http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=10050635&id_artikl=100.506.203

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam Razer Moray za svoju Nokiu 5530 i prilično su dobre!! Ovisi i šta slušaš... Za rock, metal i slično su fenomenalne dok za tehno i ostale nisu baš ali su ok!! I jako su udobne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slušam pretežno rap glazbu i čuo sam da su ove grado jako dobre sluške, pa me zanima jel se one jako čuju izvana jer nekad kad sam u busu čujem kad netko ima takve sluške prek cijelog uha sve se čuje što sluša?

Za ove skullcandy sam također čuo i frend mi ima model agent (tak nekak se zove) i nisu loše al sam za skullcandy čuo da su tak tak i gledo review-e i podijeljena su mišljenja oko njih.

razer morrai sam vidio u linksu 300 kn koštaju i zanima me kakve su za rap glazbu i jel se dovoljno glasno čuju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Moje misljenje je da za tu lovu nikakav razer ili scullcandy ne dolaze u obzir...probaj poslusati sennheiser-ove sluske ili neke od ovih sto sam naveo pa ces vidjeti zasto..sennheiser mozes naci u zg bez problema

Da, sa grado sluskama ce ljudi definitivno cuti sta slusas, to je problem..isto tako s obzirom da slusas rap mislim da bi ti sennheiser(neki od malo jacih PX ili MX modela) vise odgovarao..

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 12:23 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Razer su po meni dosta glasne, a što se tiče dali se čuju vani.. malo da ali ne toliko da će drugima smetat.. Idem probat neki rap pa ti javim kako se čuje...:)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo gledam sad te sennheiser sluške...

Našo sam u dućanu Optimum računala ove sennheiser cx 300 II pa me zanima kakve su

Cijena je 370 kn

Također sam našo i Sennheiser CXL 400 Aqua za 459 kn u istom dućanu, znači to su ove in ear i pitanje dal da se oslanjam na karakteristike koje pišu dolje poput rapona frekvencija i toga ili ne?

Od ovih prek cijelog uha sam našo ovaj sennheiser px200 koji mi se također sviđa pa sad želim vaš savjet koje da odaberem..

Može i neke druge također

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 12:43 (Magnum1654).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo slušao sam malo rap i ok se čuje ali mislim ako imaš para za sennheiser onda definitivo kupi senn!! Razer su više za rock i metal.....

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

vec godinu i pol imam sennhesier HD 205 i ekstra zadovoljan, super zvuk, ugodan bass, jedino sto je kabel ful dugacak al to skratis, i dosta su glasne, pustaju zvuka ko u prici

http://www.ronis.hr/?sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-205/HD205

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
protjeran

sennheiser px100 je u stvari po mnogima bolji od modela 200 (a i jeftiniji)...osobno ih nisam probao pa ti ne mogu reci iz prve ruke, imam jedan jeftiniji model in-ear od sennheisera(mx160 mislim) i odlicne su..generalno sa senhheiserom ne mozes pogrijesiti, iako mislim da su cijene kod nas pogotovo za in ear mdoele jednostavno too much- ove cxl400 sto si naveo su samo 100kn jeftinije od recimo grado sr60i sluski koje se ne mogu usporedjivati s njima..nasao sam ti nesto zanimljivo u jednom ducanu blizu rijeke pa baci oko http://justsound.hr/index.php?main_page=product_info&cPath=9&products_id=30

ja bi ove iGrado uzeo anytime, pogotovo s obzirom na cijenu

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 13:06 (PsychoticBaklava).
15 godina
neaktivan

Navodno su i Denon slušalice jako dobre pa probaj i njih pogledati. Ja imam Denonov receiver i stvarno je odličan, znam da nije mjerilo za slušalice, ali imidž imaju jako dobar šta se tiče audio uređaja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Steelseries Siberia (narucio u Plus.ba, 100KM, stizu sutra, mozda postavim review).

Imas i in-ear verziju.

Pogledaj.

Ja mislim da su trenutacno na trzistu najbolje Razer Murray od tih in-ear.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 14:07 (Mentalist).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

evo gledam sad te sennheiser sluške...

Našo sam u dućanu Optimum računala ove sennheiser cx 300 II pa me zanima kakve su

Cijena je 370 kn

Također sam našo i Sennheiser CXL 400 Aqua za 459 kn u istom dućanu, znači to su ove in ear i pitanje dal da se oslanjam na karakteristike koje pišu dolje poput rapona frekvencija i toga ili ne?

Od ovih prek cijelog uha sam našo ovaj sennheiser px200 koji mi se također sviđa pa sad želim vaš savjet koje da odaberem..

Može i neke druge također

Uzmi CX 300 II. Odlične su!

17 godina
pixi kaže...

Razer su po meni dosta glasne, a što se tiče dali se čuju vani.. malo da ali ne toliko da će drugima smetat.. Idem probat neki rap pa ti javim kako se čuje...:)

Ma daj kakav razer, od kada su oni dobri za slušalice?

Naravno mislim na slušalice za slušanje glazbe, gaming ovdje nespada.

Autoru teme samo preporucujem da kupi neku poznatu marku za slušalice, pritom mislim na Sennheiser i slicne marke koji imaju godine iskustva u proizvodnji.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
16 godina
neaktivan

ok onda je izbor definitivno pao na sennheiser,

E sad, dal uzet in-ear ili ove prek cijelog uha (pa ujutro u pol 8 uznemiravat druge ljude oko sebe sa rap glazbom)?

Stvarno nemam pojma što uzet...

Ove cx300 II i cxl 400 mi se sviđaju al sad neznam baš jesu li bolje od ovih sluški serije px?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

magnume,ja sam ove slušlice kupio prije 25 dana i mogu ti garantirati da ne postoje bolje,a probao sam ih puno.

Ono što mi je najvažnije ,ne ispadaju iz uha i NEČUJEŠ vanjski svijet,kad mi je player na mojoj 5800 na pola snage.

OK, ja slušam rock,ali i da slušaš klasiku ,vriijede.

Vrhunski komad opreme koji vrijedi svaku kunu....

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=88907&kateg=0804

16 godina
neaktivan

znam vidio sam te sluške i proučavo ih...

Znam da je razer vrhunski za miševe i to a sad nezz kakav je za zvuk

Problem mi je odlučit jer mi jedni govore razer drugi sennheiser

Vidim da sennheiser ima puuuuno više sluški i modela pa možda je ipak bolji od ostalih za te novce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

stvar je u stvari prilicno jednostavna - jedna firma radi slusalice, druga radi sve od podloga za miseve do slusalica..cekam jos samo da krenu gejmerske ves masine radit :P..salu na stranu, probaj isprobati, to je definitivno jedini nacin da saznas koje ti odgovaraju..nekome neke sluske od 200kn imaju isti ili bolji zvuk od nekih od 400-500..puno je faktora u igri (oblik slusnog kanala itd) da bi se u potpunosti oslonio na misljenje nekog drugog, bez obzira koliko iskustvo neki od nas imali ovdje..

p.s. negdje sam citao usporedbu razer moray i sennheiser cx serije(cx300 mislim), uglavnom su ljudi govorili da moray malkoc zaostaje u pogledu basa (sto ne mora biti lose, ali s obzirom na tvoj glazbeni ukus..)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 8:28 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da istina

Mislim da cu uzet ove sennheiser cx 300 II pa cu vidjet kakve su...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice