slusalice do 350kn

poruka: 18
|
čitano: 2.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
molim za savjet
kupujem gaming slusalice do 350kn za igrice poput cod-a. mislio sam uzeti steelseries siberia. po mogucnosti da preporuke budu iz linksa. hvala unaprijed
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slusalice do 350kn

uzmi steelseries siberia jer su super sluske

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slusalice do 350kn
jel imas iskustva s njima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
slusalice do 350kn

dal bas moraju bit iz linska????

ako ne ja bi ti preporucio Cretive Labs Fatal1ty jer ja imam takve... jako kvalitetne, super zvuk, super mikrofon i cijena je izmedu 300-350kn...

ja sam svoje kupio u hg-spotu

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
slusalice do 350kn
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
slusalice do 350kn
creative labs mi ima frend i nakon nekog vremena mi postaju neudobne. a g330 ima slabiji bass sto mi ne odgovara
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
slusalice do 350kn
mislim da cu njih i uzeti, jeli itko ima igraceg iskustva s njima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: slusalice do 350kn

Uzmi si Canyon bilo koje.. slušalice se prehebene.. 2 god. garancije, kvalitetan materijal, najskuplje do 200kn, bar je tak u makro- mikru

16 godina
protjeran
RE: molim za savjet
helios2 kaže...
kupujem gaming slusalice do 350kn za igrice poput cod-a. mislio sam uzeti steelseries siberia. po mogucnosti da preporuke budu iz linksa. hvala unaprijed

Uzmi SteelSeries Siberia ZA MENE NAJBOLJE DO 500 KN

Ako oces 1vs1 u CSu javi se!
17 godina
neaktivan
slusalice do 350kn

Ja ti nebi preproručio SteelSeries, brat mi je imao jedne, doduše malkoc skuplje i trajale su vrlo kratko što smatram iznimno žalosnim. Kvaliteta zvuka je odlična, u rangu najboljih slušalica koje sam ikada probao, ali utoliko je kvaliteta izrade katastrofalno loša. Zbilja se pazilo na slušalice, nisu padale i tako dalje i trajale su ukupno 5 mjeseci.

Naime riječ je bila o Steelseries 5Hv2 - usb, njihovom premium modelu što čini stvar još gorom. Vrlo brzo se počeo gubiti kontakt u desnome uhu, što se ubrzo manifestiralo kompletnim gubitkom tona. Kroz malo provjere, guglanja i slično uvidio sam da je to općepoznata poteškoća sa Steelseriesom te da mnogi imaju potpuno istu poteškoću. Od toga trena, bilo za gaming, bilo za druge stvari kupuje se samo Sennheiser jer on zbilja opravdava cijenu. Nažalost, nisam siguran ima li Sennheiser slušalica u jeftinijoj / srednjoj klasi koju ti tražiš.

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 17:04 (nCh!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slusalice do 350kn

steelseries siberia je vec narucena, tj. dolazu sutra Cool

imaju garanciju pa ako bude kvarova idu odma nazad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slusalice do 350kn

Iskreno se nadam da ćeš imati više sreće od mene, ali što se kvalitete zvuka tiče tu se sigurno nećeš razočarati.

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: slusalice do 350kn
helios2 kaže...

steelseries siberia je vec narucena, tj. dolazu sutra Cool

imaju garanciju pa ako bude kvarova idu odma nazad

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/siberia-red-goliathus-fragged-review/46752.aspx

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
15 godina
neaktivan
slusalice do 350kn
odlicne su :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
slusalice do 350kn

Samo te od 350kn nemaju microfon, jer to nije headset nego headphones. S microfonom dodju oko 450.460kn ali neznam gdje ih u nas ima kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slusalice do 350kn

..jučer je bila akcija Sennheisera HD 215 za 300tinjak kuna u Ve-milu,mislim da nisi mogao bolje od toga kupiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slusalice do 350kn

evo mene nazad, nakon ovoliko mjeseci sa siberiom..jednostavno sam prezadovoljan, sluske su preudobne i nakon par sati kad su na lavi..i zvuk je fenomenalan..

moja preporuka svakako :))

If you are going trough hell....keep going!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice