Slušalice do 150kn

poruka: 34
|
čitano: 8.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Slušalice do 150kn

Za ove in-ear slusalice mogu reci da su puuuno bolje od ovih obicnih,puno teže ispadaju a imaju i vise velicina ovih gumenih " kapica " sta idu u uho tak da si stavis one koje ti najbolje pašu .

Prosli tjedan sam sebi uzeo Philips SHE9700 i jako sam zadovoljan s njima,volumen moram smanjit na 80% jer su inace preglasne.Moja preporuka{#}

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 16:31 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Slušalice do 150kn
Tincha kaže...

Neću otvarati novu temu pa budem tu pitao. :D

Znaći trebam slušalice za iPhone (za glazbu) do nekih 100-150 kn. Ne naglavne niti one in-ear (jer mi ispadaju i sve su mi prevelike :D) nego one obične.Ko one koje se dobe uz iPhone.

Any suggestions?

http://www.mobyshop.org/prikaz_artikla.php?id=73

Nazovi i naruci ;))

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 16:31 (HP4520s).
16 godina
Haf932 kaže...

Za ove in-ear slusalice mogu reci da su puuuno bolje od ovih obicnih,puno teže ispadaju a imaju i vise velicina ovih gumenih " kapica " sta idu u uho tak da si stavis one koje ti najbolje pašu .

Prosli tjedan sam sebi uzeo Philips SHE9700 i jako sam zadovoljan s njima,volumen moram smanjit na 80% jer su inace preglasne.Moja preporuka{#}

Ma znam da su te super i ja sam imao nekoliko komada i sve su mi bile nekak prevelike i nemogu ih ugurat u uho čak ni s najmanjim gumicama :D (ili neznam stavit sluške ili imam uber male uši :D)

16 godina
HP4520s kaže...
Tincha kaže...

Neću otvarati novu temu pa budem tu pitao. :D

Znaći trebam slušalice za iPhone (za glazbu) do nekih 100-150 kn. Ne naglavne niti one in-ear (jer mi ispadaju i sve su mi prevelike :D) nego one obične.Ko one koje se dobe uz iPhone.

Any suggestions?

http://www.mobyshop.org/prikaz_artikla.php?id=73

Nazovi i naruci ;))

Mislim da tak i budem ako nebude nekih prijedloga :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice