Slušalice do 150kn

poruka: 34
|
čitano: 8.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Slušalice do 150kn

Tražim neke pristojne slušalice s mikrofonom do 150kn. Pa ak može preporuka.

Dva uvjeta. Da čim manje stiskaju uši. I da nisu velike jer ih namjeravam puno prenositi.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn

Sharkoon rush..

Hvale ih dosta, super za svoju cijenu, ne pokriju cijele usi, jake su, i ne stiscu previse usi..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Slušalice do 150kn

Sto mislis o ovima?

Nisu najkvalitetnije ali su zadovoljavajuće sto se tiče zvuka. Mikrofon je standardni i ne pravi probleme, naravno moguće ga je savijati po potrebi. Sto se tiče samih slušalica, dosta su prilagodljive i ne stišću uši previše i imaju dosta dugačak kabel.

Najsmješnije od svega je sto dođu 30 kn u Konzumu {#}.

17 godina
Slušalice do 150kn

Hvala na trudu ali sve tri su preglomazne. I MSI je pre skup.

To će mi biti sporedne slušalice i ne mislim za njih dati više od 150kn. Također spajanje preko USBa nije poželjna opcija.

BTW. sad vidim da u ADMu još imaju Creative HS-400. Takve imam trenutno samo više baš ne rade kako treba mojom krivnjom.

Pa ak imate nešto takvog tipa za predložiti a da je bolje... a ako ne uzimam opet isto jer sam jako zadovoljan i s ovim.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 1:34 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slušalice do 150kn

jel mi moze neko preporuciti neke slusalice koje su preko cijelog uha i imaju super bass za 150-ak kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

jel mi moze neko preporuciti neke slusalice koje su preko cijelog uha i imaju super bass za 150-ak kn

Nesto ovak : 

SHARKOON Rush RHS200

PRESTIGIO PHS4

Speed-Link Medusa NX

Music As A Weapon !!
15 godina
Slušalice do 150kn

imao sam neke sarkunove za 30kn cija je plastika pukla pa sam lijepio...jedan zvucnik se otkacio pa je povremeno slabije radio...stiskale su me u podrucju usiju jer su samo tanke navlake na plasticnim zvucnicima (nakon niti 1 sata nosenja sam trebao skinuti da prestane boliti), a od bassa ni B...

uzeo sam  http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+CANYON+CNR-HS1B%2C+crne&option=artikl&id_kategorija=10050605&id_artikl=100.506.299 

i preporodio se...cijena 55kn, zvuk odlican, bass odlican, JAKO JAKO udobne i mekane, nosim ih po 4-5 sati bez ikakvog beda (i jedva cekam drugi put da ih nosim)...mikrofon odlican, senzibilnost odlicna - 106db...uglavnom PREODLICNE i cijena je preodlicna...uvjerio sam se vise puta prije u kvalitetu canyonovih proizovda (mouse, gamepad, volan i slusalice) i postala mi je omiljena marka, meni cak bolja od logitecha...

preporuka!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 2:11 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slušalice do 150kn

ja ti mogu preporučiti Sharkoon Rush,kupio sam ih prije 3 mjeseca i odlične su,bez zamjerki.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 2:13 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sharkoon rush ti nemaju nekakvi bass a to ocito trazis uzmi prestigio neces pogrijesiti

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 3:26 (HP4520s).
16 godina
protjeran
Haf932 kaže...
maxy0 kaže...

Nesto ovak : 

SHARKOON Rush RHS200

PRESTIGIO PHS4

Speed-Link Medusa NX

Od 3 ponuđene je PHS3 i PHS4 najbolji izbor što se tiče kvalitete zvuka i ugodnosti,

ali jako jako puno se kvare, ali te tako puno kao Medusa NX...

Dok se RHS200 pokazao kao pouzdan produkt koji je zaista trajan.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
Slušalice do 150kn

RHS200 je uzeo frend, nakon tri dana ih je vratio i zamjenio za obične Sharkoon RUSH jer su ga od RHS200 uši boljele previše. I on nije jedini slučaj, znam ih još.

I don't give a fu*k
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imao sam ih i ja , malo stežu ali kasnije se opuste i sve je ok.....

16 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn

HTINO!!!Može li mi netko reći gdje kupiti poštene slušalice za uši(mp3 slušalice) u Splitu do 60kn???Znam da nemam mnogo izbora ali ako iko zna nek napiše

:)
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 15:23 (alexspalato).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn

?

:)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Probaj po dućanima koji nisu informatički kao konzum, interspar tamo imaš jeftine, male i itd. slušalice za malu cijenu.

17 godina
Slušalice do 150kn

pogledaj u Technomaxu u Jokeru, ali za 60kn nemožeš dobit ništa posebno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Ajde technomax i neki jeftini dećani sa inforamtičkom opremom ali naveo sam konzum i ostale normalne dućane jer tamo se pod elektronika i ostalo mogu naći svakakve slušalice po pristojnoj cijeni.

15 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn

Uzmi ove : http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=6114990018 

Ja ih imam vec mjesec dana.Dobar bass, Mikrofon ima jako cist zvuk ,i Dosta se jako cuju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Uzmi ove : http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=6114990018 

Ja ih imam vec mjesec dana.Dobar bass, Mikrofon ima jako cist zvuk ,i Dosta se jako cuju :)

koliko sam ja svatio on treba in-ear slušalice.

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
Encyanix kaže...

koliko sam ja svatio on treba in-ear slušalice.

Osnivač teme traži slusalice s mikrofonom s dobrim bassom.

17 godina
Slušalice do 150kn

otvorio je temu prije 2mj valjda ih je dosada kupio. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

otvorio je temu prije 2mj valjda ih je dosada kupio. {#}

ahh.. nisam vidio :P

15 godina
protjeran
brane47 kaže...

Sharkoon rush..

Hvale ih dosta, super za svoju cijenu, ne pokriju cijele usi, jake su, i ne stiscu previse usi..

ja imam te slusalice, mogu reci da su kvalitetne, glasne, mikrofon je dobar, daju se rastezat i imaju dosta dugi kabel. ovaj dio koji dode na uho je presvucen plisom i to je super. jedina mana je ta da te nakon pola sata bole usi da postane neizdrzljivo. mene su usi boljele tako 2 mjeseca, a imao sam ih svaki dan po 2-3 sata. sad su mi valjda popucale sve kosti u usima, tak da me valjda vise nema sto boljeti :D

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
16 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn

Pogledaj si ove , imam ih ja i mogu reći da su odlične za muziku a za gaming prva liga.

Duh Sveti....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn

A ja ti ih ne bi preporucio ni pod mrtvo.  Kabal nikakav, lijeva strana je vec otisla, samo se na desnoj cuje zvuk, ne sjedaju uopce fino na usne skoljke i stiscu glavu da je za poludit...

But that's just me...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel zna netko neki headset sa dobrim zvukom i sto je najvaznije, dobrim mikrofonom?

Do 200kn.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
rocker55555 kaže...

Jel zna netko neki headset sa dobrim zvukom i sto je najvaznije, dobrim mikrofonom?

Do 200kn.

Dodaj jos 30 kn i uzmi ove.

Music As A Weapon !!
15 godina
protjeran
Haf932 kaže...
rocker55555 kaže...

Do 200kn.

Dodaj jos 30 kn i uzmi ove.

Svakako preporučam Plantronics 367. Zvuk i bass je odličan, mikrofon je solidan a slušalice su jako udobne.Upravo ih isprobavam i nemam niti jednu zamjerku {#}

16 godina
Slušalice do 150kn

Neću otvarati novu temu pa budem tu pitao. :D

Znaći trebam slušalice za iPhone (za glazbu) do nekih 100-150 kn. Ne naglavne niti one in-ear (jer mi ispadaju i sve su mi prevelike :D) nego one obične.Ko one koje se dobe uz iPhone.

Any suggestions?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice