Slušalice za "cvikeraše"

poruka: 14
|
čitano: 5.622
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Slušalice za "cvikeraše"

Dakle, pošto ja dok sam za računalom nosim naočale, često dok igram ili gledam kakav video volim imat slušalice na glavi. problem je što nakon nekog vremena te slušalice pritiskuju te urezuju okvir naočala u predjelu uha. zanimale bi me preporuke za slušalice koje bi bile što ugodnije za nosit . cijena nije upitna.

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slušalice za "cvikeraše"

aaa, da provaš sa kontaktnim lećama  :D

Peace and Love _ Frankenstein Build

1 0 hvala 0
17 godina
Slušalice za "cvikeraše"

Probaj in ear slušalice, te ti neće smetati okvirima.

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Slušalice za "cvikeraše"
peraja kaže...

znam za to, al zanima me baš dali postoje kakav  "headset" koji bi bio najbliže "ugodnom za nosit" pošto sam naviknut na njih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 13:49 (alien).
17 godina
peraja kaže...

Ja osobno nemogu podnit takve slušalice, nadražuju mi uho... znam čudno ali eto meni je tako. Pokušaj nabavit naočale koje se samo okače na nos, kao ćale za čitanje, neznam šta bi ti drugo preporučio.  :)

PS. Ako "mlatiš" glavom dok slušaš muziku onda ti ni jedna kombinacija naočale+slušalice nemogu pomoć, jedino leće. :)

17 godina
Slušalice za "cvikeraše"
Jesi probao ovako nesto?

Ja te slusalice koristim kad pricam na skype ili kad sam duze za racunalom pa koristim cale, inace kad igram nesto onda obavezno korsitim druge, koje mi malo bolje izoliraju vanjski zvuk.
Ali ove sluse su meni idealne sa calama ne osjete se.
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas kupit one slusalice ne sto ti idu preko glave nego okolo glave.jako jeftino pokusat cu ti link naci

16 godina
goodye kaže...
Jesi probao ovako nesto?

Ja te slusalice koristim kad pricam na skype ili kad sam duze za racunalom pa koristim cale, inace kad igram nesto onda obavezno korsitim druge, koje mi malo bolje izoliraju vanjski zvuk.
Ali ove sluse su meni idealne sa calama ne osjete se.

jesam, nije to to!..  slaba kvaliteta zvuka.

zanimaju me osobna iskustva, jer sam imao neke prije koje sam potrgao al ne sječam naziva.

znači mogu biti ove "debele klasične". vjerujem da negdje postoje neke.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 14:35 (alien).
17 godina
Slušalice za "cvikeraše"

Ja ti iz iskustva govorim ;D.

Imam te i jos jedne ( Philips SHP 2000 ), ove malo slabije koristim kad su mi naocale na ocima, tj. kad sam duze za kompom, a kad igram ili kad mi nesto posebno treba onda stavim ove philipsove, ipak su mi bolje. Takva je situacija u mene, i to mi je jedino rijesenje.

Ako ti to nije dovoljno, onda :

link1

link2

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Slušalice za "cvikeraše"

Kupio sam ove slušalice iz istog razloga koji ti imaš.

Odlične su koristim ih već 2 godine.

Jedino što baš ne vidim gdje ih ima za kupiti kod nas :(

Odlučio sam se za njih preko preporuka (review-a) s neta.

http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^pt^PORTAPRO

Edit: link ne radi, ime im je Koss PortaPro

Ps. Evo našao sam preporuku na netu zbog kojih sam ih kupio :)

http://www.epinions.com/review/Koss_PortaPro_Headphones_Headphones/content_96363318916

Nadam se da ih još negdje ima i da sam ti pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 18:51 (Fragile Dreams).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Slušalice za "cvikeraše"

Ja također imam slušalice od Koss-a UR.20 model, imaju ogromnu rupu za uši tako da vrlo lako naliježu na glavu i udobne su. I moj brat i ja imamo naočale(on još ima one sa malo debljim okvirom) i jako su udobne a opet kvaliteta zvuka je na razini. Sad ove slušalice su dosta stare, i neznam da li ih ima za kupit kod nas, ali ciljaj na slušalice koje imaju veću rupu za uši, samo što obično takve slušalice ti odmah imaju i veću cijenu jer su kvalitetnije, al barem ne kupujuse slušalice svaki dan, ja ove imam već nekoliko godina i rade kao satOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Slušalice za "cvikeraše"

Eo ti jedne dobre posto i ja nosim naocale,probo sam te i meni su sasvim solidne i zvuk je odlican....slucalice se nestavljaju preko glave nego ide vodoravno od usiju..xDhttp://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+LOGITECH+PC+Headset+Digital+Precision+Gaming%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=10050620&id_artikl=100.506.104

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slušalice za "cvikeraše"

Ajd da ne otvaram novu temu.

Koristio sam jedno vrijeme neke jeftine Philipsove slušalice (slika dolje) no problem koji se javljao jest taj da su me nakon izvjesnog vremena nošenja, slušalice počele pritiskati na tjemenu a i stalno su mi se uši znojile jer bi mi bilo prevruće. Bojim se tek pomisliti kako bi moglo biti vruće preko ljeta - bio bi ih problem nositi.

Da li postoje slušalice koje rješavaju problem sa "grijanjem"? (za tjeme znam da skuplje slušalice dolaze sa spužvastom postavom) I dajte preporučite neke dobre sa vrhunskim zvukom.

Ne diraj bubamaru dok spava!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 19:37 (Stimulans).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@ Stimulans

Mislim da bi trebao tražiti otvoreni tip slušalica.

Bar što se znojenja tiče.

"Mana" im je što čuješ zvukove oko sebe i u svojoj blizini.

Primjer otvorenih slušalica je Grado (vidi sliku)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice