Sigurnost DVB-T signala?

poruka: 19
|
čitano: 3.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

Dakle, namjeravam kupiti ovaj DVB-T usb prijamnik. Živim u Rijeci, okolica Trsata (vidim Učku i sve antene na njoj Smijeh). Znam da je Rijeka pokrivena digitalnim signalom, ali zanima me da li ću moći hvatati signal u stanu s priloženom antenom bez problema. Jer, ne želim kupiti 'mačka u vreći'. Hvala na pomoći Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sigurnost DVB-T signala?

Teško, prijatelj u Osijeku je kupio takvu karticu i na malu antenu nevata ništ, a odašiljač je blizu, dok na vanjsku bez problema, signal odličan

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Sigurnost DVB-T signala?
Riker kaže...

Dakle, namjeravam kupiti ovaj DVB-T usb prijamnik. Živim u Rijeci, okolica Trsata (vidim Učku i sve antene na njoj Smijeh). Znam da je Rijeka pokrivena digitalnim signalom, ali zanima me da li ću moći hvatati signal u stanu s priloženom antenom bez problema. Jer, ne želim kupiti 'mačka u vreći'. Hvala na pomoći Osmijeh

mislim da teško,te male antene štapovi su shit

17 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

Ali, ako niste primjetili, to je antena na razvlačenje...Kao one u autima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Riker kaže...

Ali, ako niste primjetili, to je antena na razvlačenje...Kao one u autima...

znam da je na razvlačenje,ja je imam i nije mi ništa uhvatila,dok sa vanjskom normalno hvata

možda tebi bude dobra jer si kažeš okružen odašiljačima

15 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

to što govore na reklami bez antena sidjimo sa krovova čista glupost ja gledam dvb-t  imam vani antenu pa mi je jačina signala 50% a probao sam na sobnu antenu nevata ništa

kodnene u susjedstvu problemi veliki moraš imati dobru antenu ako hoćeš da gledaš dvbt i to bolju nego do sada

1 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sigurnost DVB-T signala?

to ti je naša vlada,samo zaje******u ljude

siđite sa krovova,bacite antene.....koji su to kreteni

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

A može i ovako; bacite krovove, siđite s antena...hahahahSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

Ajde ne lupetajte!

Ja u Osijeku bez problema gledam već dvije godine na sobnu antenu,signal na 90%.I nisam u centru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

I što sada? Kome vjerovati? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zdravko kaže...

Ajde ne lupetajte!

Ja u Osijeku bez problema gledam već dvije godine na sobnu antenu,signal na 90%.I nisam u centru!

i ja također!

17 godina
odjavljen
Sigurnost DVB-T signala?

pa kupi tu usb tv karticu i sam ćeš se uvjerit,ako će ti signal hvatat štap antena super-ako ne morat ćeš nabavit "riblju kost"

sve te tv kartice dolaze sa tom štap antenom,s tim da su neke malo bolje,neke lošije

ja imam gigabyte P8000 PCI tv karticu i riblju kost

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

A gdje živiš? Mislim, da li imaš dobru pokrivenost signalom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

okolica karlovca,pa pokrivenost signalom je dobra,ali ne i odlična

sa štap antenom ne hvatam ništa

17 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

Prema mom dosadašnjem iskustvu (što vlastitom, što iz viđenog kod par prijatelja) kada je antena dovoljno dobra da hvata analogni signal, tada će uhvatiti i digitalni.

Naravno da je opet bolje da se antena nalazi na krovu nego da je obična sobna - tu nema dileme (zato je čitava reklamna kampanja totalno promašena 'siđite s krovova' - riiiight! ) Namigiva

P.S. sa sobnim antenama u velikom broju slučajeva slika se lomi i zamrzava - koma.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

sve mi lijepo radi na sobnu antenu, a te priče kako sobne antene primaju slabije signal i zamrzava sliku...

nesmiješ pojačalo na sobnim antenama navijati do max jel onda smetnje još bolje pojača od signala,

da se netko šeta po krovu ispred bilo koje antene imao bi problema i smetnji, tako da sve u svemu isti ku... drugo pakovanje.

ko je imao solidni prijem prije, ima još bolji i sada po onom što sam ja pričao sa ljudima ( okolica Karlovca )

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

ja sam isto kupio tv tuner usb i dobio sam antenicu. posto zivim u centru rijeke i okruzen sam visokim zgradama ta antenica hvata samo hrthd promo. tako da pretpostavljam da ni tvoja nece puno vise hvatati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sigurnost DVB-T signala?

Iz mog iskustva...

Dakle živim na prvom katu i imamo antenu na krovu na (recimo) osmom katu i dvb-t mi ne radi, neko preopterećenje javlja. Slika na analognoj odlična, normalno. E, sad smo bezveze komad žice (ona antena ko na nekim linijama) ukopčali u dvb-t i radi i slika odlična. Klasične sobne antene navodno nisu dobre jer ona njihova pojačala smetaju.

Tak da bi ova antena mogla radit sasvim solidno, al opet sve je to lutrija. Dogovori se u dućanu unaprijed da ćeš vratit, zamijenit ako nebudeš zadovoljan. 

0 0 hvala 0
17 godina
Sigurnost DVB-T signala?

moje iskustvo, gledam takoder tv preko kartice - priložene antene ne love, morao bi ici bar na sobnu ako ne vanjsku

kad sam htio kupiti tu gigabyte karticu, prodavac me odvratio, kasnije sam uzeo avermediu 007, zadovoljan sam, no antenu imam sobnu i blizu sam odasiljaca (nije prijem idealan 3/5 jačina signala 100% kvaliteta - ne zamrazava, a to mi je bitno).

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 11:45 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice