Sharkoon Fireglider skripi!!

poruka: 36
|
čitano: 10.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Sharkoon Fireglider skripi!!

moj prijatelj ima razer mambu pa mu kotacic skripi za poludit,uvjek ima kukolja u kukuruzu,kak se kaze.ne znaci ni da je odma firma losa ili da su svi misevi losi,jednostavno ste imali srece pa ste odabrali bas taj koji skripi.

darkness is my friend
15 godina

ljudovi, vi koji imate fireglider-a, da li vam se dogodi koji put da vam se mis sam pomakne? stavim si neki film i zna se desiti da mi se pojavi pointer koji put tokom filma. prije mi se to nije desavalo. sad ne znam da li je to do toga sto sam stavio report rate na 1000Hz. uglavnom, iritira. promijenio sam vec dosta miseva (onih jeftinih) i znalo se tu i tamo na kojem pojaviti ovo isto - pojavljuje mi se pointer tokom full screena. kod prijasnjih miseva obicno vise puta, kod ovog jednom u sat vremena...

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Samo sam pročitao da se kursor dosta miče dok se miš klika a ne miče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Lol koja tema, Sharkoon uopće nije nekvalitetna firma, ja sam imao deathaddera kojem je nakon 3 tjedna otišao scroll, odnosno nisam ga više mogao okretati, i onda su mi htjeli uzeti 80 kn za novu maticu i kotačić makar je bio pod garancijom. Tako da Sharkoon FTW !

1 0 hvala 0
15 godina
RE: Sharkoon Fireglider skripi!!

Sharkoon FireGlider Black <3!!!{#}

16 godina

Imam navedeni miš, a kotačić mi ne radi kako treba. Sumnjam da mu treba čišćenje, ali ne vidim način kako ga otvoriti. Ima  li tko iskustva s otvaranjem ovoga miša?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice