Sharkoon Fireglider skripi!!

poruka: 36
|
čitano: 10.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pomagajte.

Imam ovo govno (doslovno) od misa. Lijevi klik skripi za popi*dit. Zivcira ajme.

Ima li pomoci?

Neznam jeli to za garanciju?

Mis je nov.

Sve su svemu jako jako los mis.

Razocaranje debelo.

Kvaliteta izrade losa, skirpi, klik krut i glasan, kabel prekrut i neda se ispravit pa kad malo skrenes s misom sam ga kabel vraca, prebrzo se znoji ruka na misu, trazi bolji podlogu...

Ma sve u svemu ne vrijedi ni blizu 200 kn...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 13:01 (fran).

2 9 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nezna nitko kako rjesit ovo cviljenje klika?

Ali najgore sto ne cvili uvjek tj. na cijeloj povrsini klika nego na negdje pri sredini, nemoras ni kliknit do kraja pocne cvilit. Zbog toga sumnjam da bi priznali garanciju.

Dodje mi da ga razbijem nakon 2 klika...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma odnesi im ga pa što bude vrijedi probat :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina

Pa mislim da ti moraju dat novi, ili barem ovog popravit (iako se to rijetko događa u danjašnje vrijeme).

Pa nisi dao 200 kn da ti miš  škripi...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sharkoon Fireglider skripi!!
fran kaže...

Pomagajte.

Imam ovo govno (doslovno) od misa. Lijevi klik skripi za popi*dit. Zivcira ajme.

Ima li pomoci?

Mis je nov.

Razocaranje debelo.

Kvaliteta izrade losa, skirpi, klik krut i glasan, kabel prekrut i neda se ispravit pa kad malo skrenes s misom sam ga kabel vraca, prebrzo se znoji ruka na misu, trazi bolji podlogu...

Ja sam čua sve najbolje o ovome mišu

http://gtabalkan.com
17 godina
neaktivan
joze kaže...
fran kaže...

Pomagajte.

Ima li pomoci?

Mis je nov.

Razocaranje debelo.

Ja sam čua sve najbolje o ovome mišu

E pa i ja sam cuo sve najbolje pa sam se eto zajebo, jer je to uglavnom bilo rekla kazala ili sam ja mozda dobio falshi primjerak, neznam.

A jos sam dosad koristio miseve od 50-60 max 100 kn i bili su mi odlicni al eto sta je tu je.

17 godina
neaktivan

Ja sam odnio u servis ovaj miš jer mi je bio malo klecao. Nije bio posve ravan, za nekih pola milimetra je klecao i to me živciralo. Serviseri u Linksu su mi odmah dali drugi.

15 godina
protjeran

ovo je najružniji miš koji sam ikad vidio!

da ima sve ko razer mamba i košta 200kn ne bi ga kupio kolko je ružan.

*n00b us3r*

1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...

Meni je miš savršen

15 godina
protjeran
joze kaže...
lukavg kaže...

Meni je miš savršen

a dobro, ukusi su različiti, al čim ga vidiš znaš da je jeftin. da su stavili cijelog u crno izgledo bi lijepo (skoro ko deathadder :D) al s ovim šarama vatrenim, meni je ružan.

*n00b us3r*
16 godina
neaktivan

Al zato mu nije loša specifikacija

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kakvi sharkoon fireglder ima priključak okrugli ili (za uštekati se u kućište )

14 godina
neaktivan

Ima USB priključak

14 godina
neaktivan

Jeli to okruglo? Jer ne razumijem se u to ni u kompjutere jer sam ga kupio prije tri dana!!!

14 godina
neaktivan

.... I na kojoj stranici su jeftina kućišta

17 godina
neaktivan
bmy kikol kaže...

Jeli to okruglo? Jer ne razumijem se u to ni u kompjutere jer sam ga kupio prije tri dana!!!

Ako si kupio miš onda valjda sam vidiš jel ima PS/2 (ono okruglo) ili USB.

bmy kikol kaže...

.... I na kojoj stranici su jeftina kućišta

opet neki troll? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 19:11 (Balvan8).
14 godina
neaktivan

Moje mišljenje o škripi Fireglidera (nakon što je moj škripio i sad više ne škripi).

Znam da je ovo prastara tema, ali prva koju Google izbaci, pa ako nekome Fireglider škripi - riješenje koje je kod mene upalilo:

Kontrola kvalitete očito nije jača strana kad mnogima škripi, pa je tako, posve novi miš, i meni proškripio. Doduše meni je škripio desni klik.

Problem doslovce je u kontroli kvalitete, završna obrada lijeve i desne tipke kad ih izvade iza kalupa nije na razini, jer škripa nastaje jer na bočnim stranama ostaju komadići plastike na mjestima gdje je plastika uštrcana u kalup. Na desnoj tipki taj komadić viška se nalazi napred lijevo, uz centralni greben točno na kutu. Tu je ostalo malo plastike, jedva vidljivo, niti milimetar i to je škripalo kad je klizilo po centralnom grebenu.

Moguća riješenja su dva:

1. izlizati tu plastiku korištenjem desne tipke.

2. kome je predugo čekati izlizavanje (ili su izludjeli cviljenjem), može uzeti malo šmirgla ili nešto tog tipa, i postrugati višak. Nisam imao šmirgl pa sam uzeo plastičnu vezicu (zip-tie) i sa hrapavim dijelom skinuo višak.

Ako netko otkrije gdje je trag ušpricavanja kalupa na lijevom kliku, neka javi, da znamo univerzalno popraviti! :D

0 0 hvala 0
15 godina

Jaooo i meni je počeo malo škripit ponekad pa možete li mi objasniti kako napraviti ovo što je ode navedeno??? Nije mi baš jasno. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je za sve one koji su tvrdili da je sharkoon super miš

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
DuMe kaže...

Ovo je za sve one koji su tvrdili da je sharkoon super miš

Pa gle, meni je miš super.

Uvijek ima ljudi koji se žale na svoje proizvode.

Pročešljaj malo net! Vidjet češ žalbe i na logitech i na lg i na samsung itd.

Konkretno da ne govorim točne nazive proizvoda, na forumima uvijek ima svega.

Meni je miš ok. Ja zaista svašta radim s njim. Miš leti vamo tamo (igram online fps-ove)

i nikakve škripe nema.

Imam crnog, a vidim po netu i iskustva drugih koji imaju crnog.

I večina je zadovoljna.

Ako vam se miš ne sviđa, nemojte ga kupovat.

Primjerice, ja sam pročitao toliko gadosti o nekim proizvodima, a neke od tih i sam imam.

Primjer HTC Wildfire (usporen, loša rezolucija, dosta aplikacija ne radi, ovo ono).

Uzeao ga, svaka aplikacija koju sam stavio radi, nije usporen, a rezolucija taman onakva kakva mi treba (da se slikovito izrazim).

Zato kažem!! Ako vas pali Razer i njegova kvaliteta (nisam hti stavljat navodnike jer će bit svašta), onda uzmite Razera.

Ako vas pali Apple, onda uzmite njegov proizvod (konkretno se ne misli na štakora).

Ali nemojte laprdat gluposti. Jer po tome bi rijetko koja firma/proizvod bila za pohvalit se.

Jer čitajuči po netu i forumima, dolazim do zaključka da nijedna stvar nije kako treba (uvijek ima pritužbi, ili u manjim ili u večim količinama).

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 11:04 (zabranjeniples).
15 godina

Pa imao sam ja i Logitechove miševekoji su škripili i frend je imao nekog razera nezz sad točno kojeg pa je njemu škripilo. Po meni je Sharkoon odličan miš al dogodi se jbg.

15 godina
sako9800 kaže...

Pa imao sam ja i Logitechove miševekoji su škripili i frend je imao nekog razera nezz sad točno kojeg pa je njemu škripilo. Po meni je Sharkoon odličan miš al dogodi se jbg.

Pa zato i kažem. Normalno je da uvijek ima izuzetaka, a isto tako i onih koji su nezadovoljni.

BTW. kojeg ti maš?? Crnog ili vatrenog??

14 godina
neaktivan

Da netko ne bi pomislio suprotno kad sam napisao ono gore, Fireglider je super miš, nakon što se makne cviljenje što je posao od 3 minute. Stvarno nemam zamjerke na miša .. 

0 0 hvala 0
14 godina

Fireglider je odličan miš.Kupio sam ga ima 3 dana i zadovoljan sam.Cjena i mogućnosti mu neidu skupa nikako.Vrijedi bar 800kn a stim da ga mjere s mambom.sad pitanje zna li ko koju dobru podlogu za njega mislim se onu u linksa za 90 kn sharkoon rush ????

recod
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
r3c0d kaže...

Fireglider je odličan miš.Kupio sam ga ima 3 dana i zadovoljan sam.Cjena i mogućnosti mu neidu skupa nikako.Vrijedi bar 800kn a stim da ga mjere s mambom.sad pitanje zna li ko koju dobru podlogu za njega mislim se onu u linksa za 90 kn sharkoon rush ????

ja imam tu podlogu i meni je odlicna,sharkoon rush gaming series.

darkness is my friend
17 godina
fran kaže...

Pomagajte.

Ima li pomoci?

Mis je nov.

Razocaranje debelo.

Da si je kupio postenog misa (citaj: Logitech) ovo mu se nebi dogodilo {#}

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
14 godina

Sad ima neka Rush Outplay koju sam ja mislio i ima neka Rush Mat.??????

recod
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 11:41 (r3c0d).
15 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

800 kuna? Da, da, kako da ne.

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina

Slušaj. To je moje mišljenje BMK šta ti misliš. Meni je miš odličan lipo leži u ruci i sve. Sad oće li on za 2 miseca crknut neznam aj za moje potrebe CoD-a JE ODLIČAN !!!!

recod
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja nigdje ne vidim da sam rekao da ne valja mis, ali 800 kuna? Ne bi on kostao 200 da je TAKO dobar, za 200 je odlican.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice