Sharkoon Drakonia problem

poruka: 7
|
čitano: 3.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Daklem, koristim Sharkoon Drakoniu i mis je stvarno odlican, nikakvih problema, sve funkcionira odlicno, ali imam jedan, po meni vrlo neobican problem. Naime, sve radi super, igre, ovo ono no kada se ukljucim u call na skypeu mis jednostavno prestane reagirati. Cijeli komp radi kako spada, sve zivo, ali mis se ne mice. Uopce nemam ideju sto bi ovo moglo biti i kako popraviti. Gore su instalirani i driveri i sve, sve normalno radi dok se ne pridruzim u poziv. Ako ima itko ikakvu ideju o cemu se ovdje radi i kako popraviti bio bih vrlo zahvalan na svakom savjetu. Jer vise mi se cini kao neki problem u softwareu nego da je do misa posto svugdje drugdje normalno radi.

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
15 godina

Eventualno isprobaj mis na nekom drugom kompu gdje ima Skypa ako mozes ! Ako j i tamo problem prisutan onda probaj reinstalirat Skype ili instaliraj najnoviji ako ima !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sharkoon Drakonia problem

Probao sam reinstalirati kompletno i Skype i drivere od misa no svejedno isti problem. Isto tako pokusao sam naci rjesenje na netu, ali za sada neuspjesno. 

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
12 godina
neaktivan

pokušao sam rastaviti drakoniu kako bih je očistio ali nemogu , pa ako je netko to radio zamolio bih ga da objasni na koji nacin je to napravio .. :)

0 0 hvala 0
15 godina

Ja ju na tvom mjestu nebih rastavljao , s tim mozes izgubit jamstvo !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nemislim sada na rastavljanje u sitne dijelove nego npr samo masku skinuti kao kod g9 npr .. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pošto mi je tema zakljucana, a ovdje odgovora nema. Kopirana poruku, nadam se da ce netko dati koji savjet.

Ekipa, treba mi pomoc posto sam vec polako lud. :)

Problem je u glodavcu, Shrakon Drakonia. Desava se to da se pri 1 paljenje PC mis ne upali (preciznije: zasvijetli pri pokretanju sustava ali kad se sustav podigne do kraja ostane ugasen), vec tek nakon sto 2 ili 3 put pokrenem PC on proradi i tada radi bez ikakvih problema sve dok komp ne miruje (ugasen) par sati (preko noci) i sutra opet ista prica.

Istestirao sam mis na drugim kompovima, gdje radi iz prve bez problema, takoder USB portovi su funkcionalni na kompu posto druge stvari rade.

Zbilja vise neznam sto ni kako, ima li tko kakvu ideju ?! Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 22:48 (Lord Angel).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice