Sharkoon Darkglider scroll problem

poruka: 5
|
čitano: 1.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav, kupio sam danas darkglidera, problem je sto mi scroll reagira svaka 2 "preskoka" ako znate sto mislim, vrtim da dva puta preskoci i onda tek registrira i pomakne me u igri, browsveru itd.

Malo sam trazio i gledao po driverima i control panelu, ali nemogu nista naci, dali je problem hardverski?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sharkoon Darkglider scroll problem

Ne valja ti scroll imao isti problem. Reklamiraj i dobit ces novog.

11 godina
neaktivan

Vec sam jednog reklamirao, ovo je drugi sa istim problemom lol

16 godina
neaktivan

Predpostavljam kupio si u Linksu, ja sam 3 put mjenjao, jako su loši (Links) po pitanju reklamacija, ne reklamiraju kako spada već otvaraju, podvaljuju neke kao popravljene i tako, meni su kod zadnjeg koji je doduse ispravan podvalili umjesto teflonskih glidera neke gumirane i to jos izbodene. Totalno sam razočaran, najveće cijene a valjd najgora roba.

Uglavnom ako imas isti problem OPET reklamiraj sve dok ne dobiješ ispravnog. Budi uporan nema ti druge :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 5:40 (Chdtf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Chdtf kaže...

Predpostavljam kupio si u Linksu, ja sam 3 put mjenjao, jako su loši (Links) po pitanju reklamacija, ne reklamiraju kako spada već otvaraju, podvaljuju neke kao popravljene i tako, meni su kod zadnjeg koji je doduse ispravan podvalili umjesto teflonskih glidera neke gumirane i to jos izbodene. Totalno sam razočaran, najveće cijene a valjd najgora roba.

Uglavnom ako imas isti problem OPET reklamiraj sve dok ne dobiješ ispravnog. Budi uporan nema ti druge :D

Da, links. Prije toga sam 2x reklamirao cm devastator, nakon toga sam trazio zamjenu za drugi artikl i onda mi ovo 2x zaredom neradi. Katastrofa! Izbjegavajte tu trgovinu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice