Share printer win xp/win 7

poruka: 3
|
čitano: 2.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav,

imam slijedeci problem, u tvrtki dio racunala prelazi sa xp-a na win 7. Na win 7 se nalazi printer koji je share-an. Kad idem sa xp-a da se spojim na racunalo sa win 7 os-om kaze mi da korisnik koji je tad ulogiran, nema dovoljnih prava (admin prava) da se instalira share-an printer.

Nisam nasao na netu neki odgovor koji bi mi ustedio vrijeme i u sto kracem vremenu omogucio mi instaliravanje printera.

Jel netko imao slican problem? Jel imate kakav savjet ili prijedlog?

Hvala unaprijed. 

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Share printer win xp/win 7
Srednji kaže...

Pozdrav,

imam slijedeci problem, u tvrtki dio racunala prelazi sa xp-a na win 7. Na win 7 se nalazi printer koji je share-an. Kad idem sa xp-a da se spojim na racunalo sa win 7 os-om kaze mi da korisnik koji je tad ulogiran, nema dovoljnih prava (admin prava) da se instalira share-an printer.

Nisam nasao na netu neki odgovor koji bi mi ustedio vrijeme i u sto kracem vremenu omogucio mi instaliravanje printera.

Jel netko imao slican problem? Jel imate kakav savjet ili prijedlog?

Hvala unaprijed. 

Nemam takav problem ali probaj po ovim uputama.

Provjeri da li ti je uključeno turn off password protection.

17 godina

da, to sam nasao, tj nesto slicno tome na netu ali mi je predug postupak.

imamo oko 150 racunala na mrezi od kojih ce otprilike 35 biti na xp-u pa pokusavam saznat jel ima koji kraci put.

al hvala puno na savjetu... 

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice