bump
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li tko iskustva sa ovim slušalicama? Planiram uzeti nešto u tome cijenovnom rangu.
Ja ih imam dvije godine i odlično me služe. Zvuk je dobar za cijenu koju slušalice koštaju, no mnogo sam bolje probao, ali iskreno nedovoljno bolje da bi ih plaćao nekoliko tisuća kuna više. 99% korisnika će biti savršeno zadovoljno zvukom koji ove slušalice proizvode. Domet je odličan na njima, baterija također... Moj jedini problem je što "lagano spadaju" s glave. Recimo. Hmmm. Nije baš tako, ali nekako bi bio zadovoljniji da mi je oko uha rub koji bi sprečavao navedeno "lagano padanje" slušalica... Ukoliko si mirna osoba koja će na njima slušati glazbu iz fotelje, gledati film s kreveta ili nešto slično - isplate se i bit ćeš zadovoljan. Ukoliko si audio freak ili producent u studiu - onda ne razmišljaš o slušalicama ispod 100€ :)
E da, postoji problem da kada se nasloniš negdje sa njima na glavi, npr na jastuk ili na naslon kauča, da slučajno promjeniš frekvenciju ili ih pojačaš/stišaš neplanirano...
Konačan rezultat za slušalice 80%
Ukoliko gledamo uloženo/dobiveno, rekao bih čak 95%