Sennheiser HD 465 vs Creative Arena Surround

poruka: 22
|
čitano: 2.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako zanima me koje su prednosti jednih i drugih te koje bi vi uzeli na vasem mjestu ja imam ove creative ali sam dobio ponudu za zamjenu sennheiser

pa eto evo link od creative slusalice

http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+CREATIVE+LABS+Sound+Blaster+Arena+Surround+Headset%2C+USB%2C+crno-bijele&option=artikl&id_kategorija=10050610&id_artikl=100.506.246

i evo linka od sensheiser sluska..

http://www.ronis.hr/?sennheiser/191/slucalice-sennheiser-hd-465/HD465

pa eto jel mi se isplati..

inace slusam mjuzu, igram igre i tak to.. standardno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sennheiser HD 465 vs Creative Arena Surround

Zar je to uopce upitno? Sennheisera uzimaj naravno.

17 godina
dipstick kaže...

Zar je to uopce upitno? Sennheisera uzimaj naravno.

a hbte razloga, zato jer ih ti preferiras ili sta? ne kuzim mora postojat neki odredena razlika...

Meni je upitno jer recimo ove creative ja sam prije par mjeseci kada su tek dosle platio vise nego logitech g35 koje sam tada imo i ove creative su se ispostavile bolje pa eto sad su mi dojadile i dobio sam priliku isprobat nesto novo..

sad je na ljudima koji imaju bolji uvid pogotovo u sennheisera da mi objasene u cem su to oni tocno dobri i da li je bolje njih uzet ili ostavit ove.. i jedne i druge su ocuvane imaju garanciju tak da to ne stvara razliku.. creative su usb ove nisu..

16 godina
neaktivan

ako ti ne treba mikrofon mislim da creative nema tu šta raditi,

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 2
17 godina
explorer 4 kaže...

ako ti ne treba mikrofon mislim da creative nema tu šta raditi,

ma lako za mic.. imam one sta se prikace na majcu i imam onaj stolni tak da mic uopce nije problem iako je prakticnije da je na sluskama ali u ovom svemu to nije bitno..

dakle opet glas za sens..

ok a sad bih htio i razlog..

15 godina
neaktivan

Jednostavno, kralj medu sluskama :D

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

a što drugo sennheiser je vrh.

17 godina
PLASMAorLCD kaže...

explorer 4 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

a što drugo sennheiser je vrh.

e pa zas onda svi nemaju njih nego kupuju ovak ko i ja logitech razer creative i slicno....??

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

e pa zas onda svi nemaju njih nego kupuju ovak ko i ja logitech razer creative i slicno....??

Marketing i neznanje.

17 godina

Vjerovatno zato jer im je važno da imaju mikrofon pa uzimaju logitech i slicne slušalice koje su bitno lošije

od sennheisera što se tiće kvalitete zvuka.

▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀ email: p2pcro(at)gmail.com || FLAC - Free Lossless Audio Codec || http://www.bug.hr/bug/tekst/flac/95083.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zato što se oni dobro reklamiraju a dobro je poznato da vrhunskom proizvodu netreba posebna reklama

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja koristim Sennheiser 600 pri slusanju glazbe, ali se ne mogu mjeriti sa Logitech G35 pri igranju igara, jednostavno je mnogo bolje kada imas 2.1, 5.1 ili cak 7.1 surround (ili barem imitaciju, ali opet bolje)

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja dajem glas sa Sennheiser.

Imam jedan od jeftinijih modela i ispostavile se kao najbolje slusalice koje sam imao, skoro 2.5godine stare a jos rade kao nove.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ja koristim Sennheiser 600 pri slusanju glazbe, ali se ne mogu mjeriti sa Logitech G35 pri igranju igara, jednostavno je mnogo bolje kada imas 2.1, 5.1 ili cak 7.1 surround (ili barem imitaciju, ali opet bolje)

pa eto ipak nisu tak super kak se kazu a te tvoje kostaju brat bratu 2000kn.??

izvor

http://www.avmax.hr/slusalice-sennheiser-hd-600~proizvod_257.html

cek pa sta nisu to stereo slusalice?? i sta im znaci ovo hd ispred ?

al eto hebo mene pas ali za tak dobre slusalice treba imat i dobru zvucnu, zali boze bacenih para ako si te slusalice imao prikljucene na integrusu ili neku srotkes zvucni tipa creative audigy...

toliko znam o muzici i slusalicama i zuvcnicima....

uvijek je 3.5mm bolji od usba samo je za jako dobar zvuk pogotovo ak imas bolje zvucnike slusalice potrebna i dodatna zvucna po potrebi ne ispod asus dx-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 10:28 (toxic).
15 godina
neaktivan

Ne koristim ja to primarno na kompjuteru Belji se, a i nisam lud da nove kupujem za te novce

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 10:30 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Iz mog slusackog iskustva samo AKG-ove K701 slusalice su imale neznatno bolju kvalitetu od navedenog sennheisera.

Autoru teme: ako slusas glazbu, uzmi sennheisera. Ove "gaming" slusalice su napumpane tim ultrabas, vibracije, surround, 7.1 i kajtijaznam sranjima, a sennheiser je, provjereno, kvaliteta.

15 godina
neaktivan

Slazem se , ali sam mislio na to mi je pri igranju FPSova puno draze te ''gaming'' slusalice

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 10:37 (PLASMAorLCD).
17 godina
dipstick kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Iz mog slusackog iskustva samo AKG-ove K701 slusalice su imale neznatno bolju kvalitetu od navedenog sennheisera.

Autoru teme: ako slusas glazbu, uzmi sennheisera. Ove "gaming" slusalice su napumpane tim ultrabas, vibracije, surround, 7.1 i kajtijaznam sranjima, a sennheiser je, provjereno, kvaliteta.

ma gle i igram se u sluzam mjuzu znaci koristim jedno i drugo cak bih reko da igram malo vise...

znaci ono igre tipa cod i hon.....i tu i tamo koju novu bacim da vidim ...

nego kakav je comfort ?

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

nego kakav je comfort ?

Neznam za 465, ali HD600 jako dobro lijezu na moju veliku glavu.

17 godina
dipstick kaže...
toxic kaže...

nego kakav je comfort ?

Neznam za 465, ali HD600 jako dobro lijezu na moju veliku glavu.

a je sad nemam hd600.....

ovak neko je imo logitech g35 one su dot velike i udobne su.. neki mi kaze onda taj usporedbu tih 2 sta se tice conforta..

jer znam da su ove creative udobnije od g35 a i bolje kao sta sam reko u temi za zamjene sa ovim slusalicama creative cujem dosta pozadniskih zvukova koje sa g35 nisam cuo....

17 godina

Imam ja gotovo identicne (hd485) odlične su slusalice jedino sam primjetio

da se ona plastika sa strane malo strgala kao da je napukla, inaće nemam zamjerki.

▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀ email: p2pcro(at)gmail.com || FLAC - Free Lossless Audio Codec || http://www.bug.hr/bug/tekst/flac/95083.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

G35 su mi vise tip zatvorenih slusalica, a comfort, pa sad ovisi o velicini i obliku glave, ali Sennheiser su mi sve comfortne, ali te HD4xx koje si rekao nisam nikada probao, moje imaju jastucice

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 10:49 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice