Prije jedno 5-6 dana pojavio mi se veoma iritantan problem sa scrollom na misu. Znaci kada scrollam prema dolje, on skoci malo gore pa dole i tako cijelo vrijeme...Sta da radim, izludiva me?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije jedno 5-6 dana pojavio mi se veoma iritantan problem sa scrollom na misu. Znaci kada scrollam prema dolje, on skoci malo gore pa dole i tako cijelo vrijeme...Sta da radim, izludiva me?
Krepava. Scrool je bio i mana mojem bivsem Fireglideru, tako je i kod par frendova isto (ovisno od primjerka).
Ako je pod garancijom , reklamiraj !
Krepava. Scrool je bio i mana mojem bivsem Fireglideru, tako je i kod par frendova isto (ovisno od primjerka).
Pa nemogu vjerovat. Imao sam Logitechov srot mis radio kao podmazan 6 godina, a ovo mi crkava nakon manje od dvije godine.
Jel postoji drugo rjesenje osim kupovanja novog?
Gledam sad garanciju i istekla prije 4 dana hahaha pa ovo nisu istine
Rastavljao sam takav mis jednom i ima totalno cudan scrool unutra, mislim da se nece dati napraviti.
Sreca ti nije jaca strana..
Neznam dal se to na koji nacin moze popravit ! Najbolje da kupis novi !
Rastavljao sam takav mis jednom i ima totalno cudan scrool unutra, mislim da se nece dati napraviti.
Sreca ti nije jaca strana..
A hebemu sve, da sam pitao odmah sad bi imao novi mis.
Nista onda preporuke misa do 100-150kn? Meni se nekako najbolji cini http://www.protis.hr/products/details/mis-prestigio-pmsg1y-prestigio-cable-laser-5040dpi-7-btn-usb-carbonyellow/33314
Izgleda da je scroll kod FireGlidera užasno napravljen, i meni je on crkao.
Best-buy ! Uzimaj bez razmisljanja !
Oce ovaj moj kroz neko skorije vrijeme skroz crknit?
Koliko Protis naplaciva dostavu? Do kada traje ova akcija na mis?
Moguce je da ce ubrzo crknut ! Dostava do 50kn valjda ! Nedavno je takva akcija na mis jako kratko trajala , oko dan-dva ! Odmah sad naruci ak mislis kupit !
Moguce je da ce ubrzo crknut ! Dostava do 50kn valjda ! Nedavno je takva akcija na mis jako kratko trajala , oko dan-dva ! Odmah sad naruci ak mislis kupit !
Narucio sam, nadam se da ce doci do subote ako odmah ujutro uplatim.
Dal si dobio misa po akcijskoj cijeni pošto vise nije na akciji ?
Pozdrav.
Evo da se i ja ubacim u temu.
I ja sam primjetio navedeni problem.
Mislio sam da je to nakon instalacije drivera na Windows 8, no vidim da nisam jedini.
Kao da je napravljen da traje 2 godine.
Sreća, mene još pokriva garancija i mogao bih ga ići zamijeniti za Darkglidera (ako priznaju)
Evo i ja imam jednak problem,scroll mi proklizava....nema šanse nešto za-scroll-ati a da mi stranica ne skače gore-dole,
baš preskače. Radi se o Fireglider Black kupljenom u Linksu Karlovac koji je potrajao svega par mjeseci ovdje u gradu.
Sad bih morao ići put Zg to reklamirati,pas mater!
Evo i ja imam jednak problem,scroll mi proklizava....nema šanse nešto za-scroll-ati a da mi stranica ne skače gore-dole,
baš preskače. Radi se o Fireglider Black kupljenom u Linksu Karlovac koji je potrajao svega par mjeseci ovdje u gradu.
Sad bih morao ići put Zg to reklamirati,pas mater!
Meni je to isto bilo, u Linksu više nemaju crni, samo onaj vatreni. Pa sam dobio Sharkoon Drakonia u zamjenu. Poslali mi besplatno dostavom danas. Links FTW!!!
Koristim ga dvije godine i isti ti problemi sa kotačićom se pojavljuju kod mene al eto nisam ga htio mjenjat sve dok ne "crkne". Fireglider ima shity wheel. Da pitam: može preporuka nekog miša sa kvalitetnim kotačićem i općenito izradom, preciznost bitna. Naravno što jeftinije to bolje znači nemora bit uopće laserski samo da je izdržljiv ko beton.
Logitech G400 ili 100kn jeftiniji Prestigio PMSG1 !