Nažalost danas, nakon 4 godine crko je moj dragi Imperator. Ima li tko kakvu ideju za njegovu zamjenu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima, imam priliku izabrat miš iz linksa 400-600 kn, trenutno mi je najprimamljiviji g502, dali ga je itko isprobao ako je kakvi su dojmovi i to, slobodno možete i svoje prijedloge dati..
ps. kao miš sam imao g400s ali dva puta je završio na popravku zbog lošeg spoja i gubitka signala pa su mi odobrili zamijenu, i ukoliko hocu nadoplatu, navedeni je koštao 420 u to vrijeme, a još bi 200 izdvojio..
Nažalost danas, nakon 4 godine crko je moj dragi Imperator. Ima li tko kakvu ideju za njegovu zamjenu?
Deathadder ili Kone Pure Optical Military.
Pozdrav svima, imam priliku izabrat miš iz linksa 400-600 kn, trenutno mi je najprimamljiviji g502, dali ga je itko isprobao ako je kakvi su dojmovi i to, slobodno možete i svoje prijedloge dati..
ps. kao miš sam imao g400s ali dva puta je završio na popravku zbog lošeg spoja i gubitka signala pa su mi odobrili zamijenu, i ukoliko hocu nadoplatu, navedeni je koštao 420 u to vrijeme, a još bi 200 izdvojio..
Roccat Kone Pure Optical Military... ne zapravo nema ga u Linksu, onda Deathadder Chroma.
Ja sam s g500 prešao na CM Reapera, i nisam požalio.. nijem i trebalo dugo da se naviknem, koristim ga na mislim 900 dpi (ili čak 800) i stvarno mi je super miš.. + mislim da je taj oko 400 pa nit ne moraš doplatiti..
Roccat Kone Pure Optical Military... ne zapravo nema ga u Linksu, onda Deathadder Chroma.
vlasnik sam starijeg deathaddera i nisam pretjerano oduševljen mišem, i teško da bi uzeo noviju verziju..
@Karlek_19
koliko vidim, CM reaper u linksu ne vidim :P
Cao ja sam se mislio izmedu razer deathadder chroma i logitech g502.Radi kritika razera da se kvari odustao sam.Logitech g502 je nevjerojatno kvalitetno napravljen.Nozice mi se nisu izlizale mislim da su to popravili.
Uz logitech g240 podlogu nevjerojatno je precizan.Meni nije tezak neki su i naveli scrol da im sklizne kad bacaju bombe meni se to ne desava.Sniper botun ni ne koristim.Botuni su ljepo smjesteni.
Ali naveo bi jedan veliki minus imam srednju velicinu ruke i mis mi je jednostavno preuzak.Osim toga nema ni jedne druge mane po mome.Svakako ga probati ako je moguce prije kupovine.
Pred neka 2-3 tjedna sam nkj gledal i bilo ga je.. valjda rasprodali sve,
Cao ja sam se mislio izmedu razer deathadder chroma i logitech g502.Radi kritika razera da se kvari odustao sam.Logitech g502 je nevjerojatno kvalitetno napravljen.Nozice mi se nisu izlizale mislim da su to popravili.
Uz logitech g240 podlogu nevjerojatno je precizan.Meni nije tezak neki su i naveli scrol da im sklizne kad bacaju bombe meni se to ne desava.Sniper botun ni ne koristim.Botuni su ljepo smjesteni.
Ali naveo bi jedan veliki minus imam srednju velicinu ruke i mis mi je jednostavno preuzak.Osim toga nema ni jedne druge mane po mome.Svakako ga probati ako je moguce prije kupovine.
Koji si miš imao prije?
Imam Logitech MX518 koji mi je savršen, ali polako godine čine svoje, a i htio bih još koju tipku više.
Da li je tko radio takav prijelaz (ili na sličan Logitech) i kakva su iskustva?
Odnosno, koji bi miš po ergonomiji bio najsličniji MX518, a da ima više tipki - g502, g602 ili g700s?
Koji si miš imao prije?
Imam Logitech MX518 koji mi je savršen, ali polako godine čine svoje, a i htio bih još koju tipku više.
Odnosno, koji bi miš po ergonomiji bio najsličniji MX518, a da ima više tipki - g502, g602 ili g700s?
Imao sam sharkoon fireglider.A Logitech MX518 nisam imao tko da ti na to pitanje ne mogu odgovriti pozdrav.
Najsličniji? G400s, a blizu su i G502 i G402.
Hvala na odgovoru, ali pitanje je "najsličniji, ali da ima više tipki". G400s ima identičan broj tipki (zapravo se radi o nasljedniku mx518), pa otpada.
Hvala na odgovoru, ali pitanje je "najsličniji, ali da ima više tipki". G400s ima identičan broj tipki (zapravo se radi o nasljedniku mx518), pa otpada.
pa onda uzmi g502,a ako ti novci nisu problem uzmi g700s..
može neka preporuka miša do 200kn. mora imati podesiv dpi barem do 800 ili niže i barem jednu tipke sa strane.
nekoliko kandidata koje sam gledao:
može neka preporuka miša do 200kn. mora imati podesiv dpi barem do 800 ili niže i barem jednu tipke sa strane.
nekoliko kandidata koje sam gledao:...
Gamdias Demeter ti ima nekih problema sa senzorom, tako da njega ne uzimaj.
Ne možeš se "protegnuti" do Cooler Master Storm Alcor (nekih 250 Kn)?
U tom slučaju možda Sharkoon Fireglider ili nešto slično, al računaj da za toliko male novce nema flawless senzora...
nazalost ne mogu iznad 200kn. alcor mi ne izgleda nesto posebno i kolko vidim, mis je za palm grip a ja imam claw.
Bok Ekipa,
Eto došao i novi mišić na red.
Najprije.. FPS uopče ne igram.. (ali ajde ako izađe Call of Duty njega odigram u single playeru i to je to)
Od igara igram Diablo, POE, Starcraft i Hearthstone. XD
Raspoloživi budžet oko 600 kn. Dešnjak.
Nekad sam imao MX1000, to mi je sad jako preveliko. Trenutno koristim mišić od MX320 kompleta.
Preferiram 2 gumba s lijeve strane, dobar kotačić, i mogočnost brzog skrolanja.
Nije mi uvjet promjena DPI gumbima na mišu.
Podloga je stol. Sad sa žicom ili bez nema veze.
Bacio sam oko na:
2 | Logitech G700S |
---|---|
8 | Logitech G502 |
3 | Roccat Kone Pure Core |
2 | Roccat Gaming KOVA Performance |
4 | Nešto Peto |
Bok Ekipa,
Najprije.. FPS uopče ne igram.. (ali ajde ako izađe Call of Duty njega odigram u single playeru i to je to)
Ja bih tu rekao Logitech G302 ili neki Corsair, uglavnom miš koji može podnjeti jako puno klikanja.
Bok Ekipa,
Nekad sam imao MX1000, to mi je sad jako preveliko. Trenutno koristim mišić od MX320 kompleta.
Preferiram 2 gumba s lijeve strane, dobar kotačić, i mogočnost brzog skrolanja.
Nije mi uvjet promjena DPI gumbima na mišu.
Podloga je stol. Sad sa žicom ili bez nema veze.
Bacio sam oko na:
sve ovo ima logitech g500s pogledaj review i vidit ces scroll :)
Pozz.Posto uskoro planiram kupiti si neki gaming mis pa da pitam...koliko je najmanje novaca a potrebno za neki kvalitetan mis.?
Pozz.Posto uskoro planiram kupiti si neki gaming mis pa da pitam...koliko je najmanje novaca a potrebno za neki kvalitetan mis.?
Ovisi koji su ti zahtjevi i namjena, ovako odokativno rekao bih 400-500 kuna. Može i za manje, ali se mora pristati na neke kompromise.
Zna li netko ima li kod nas negdje za kupit glidere za mis? Znam da je bilo prije par godina u linksu, no sad nigdje ne mogu naci. Bas mi se ne narucuje s ebaya osim ako je apsolutno potrebno.
Konkretno mi treba za SS Kinzu v2 pro, ali naravno, prihvacam i univerzalne. Privremeno imam nogice od izolirke, cisto da ne klizi po plastici. Cisto okej za prvu ruku moram priznati, ali nije to to.
Zapravo mi je dosta hitno pa ujedno trazim i preporuku oko kupnje novog misa, razmisljam izmedu Deathaddera, Zowie FK (1 ili 2) te mozda Steelseries Rival. Ocigledno ciljam na A3090 senzor koji je mozda pa najprikladniji za gaming.
Problem je sto imam podlogu ROCCAT Sense (koristi li je jos netko, btw? Pise da je cloth, platnena, no nekako mi je poprilicno meh, kao plastika vise) koja bas i ne voli moj Kinzu cini mi se, iako mi je super sta je velika.
Sto biste preporucili? Hvala unaprijed!
Ovisi koji su ti zahtjevi i namjena, ovako odokativno rekao bih 400-500 kuna. Može i za manje, ali se mora pristati na neke kompromise.
Sta se tice FPSa, velika vecina i dalje preferira opticke senzore koji su u pravilu jeftiniji. Za ispod 400kn imas Logitech G302, G400S ili pak Steelseries Kana (obavezno v2, a ne jeftiniju v1 varijantu). Svi imaju odlicne senzore i razlicitih su oblika pa ce ti jedan valjda dobro sjesti u ruku :)
Pozdrav, sori na offtopicu, ali vjerujem da ovdje ima strucnjaka koji mi moze pomoci. Naime imam Logitechov Rumblepad2 gamepad vec jedno vrijeme, izvrstan je sviđa mi se, radi vec dugo i jako sam zadovoljan njime. E sad trebam jos jedan gamepad da bi igrao igre u dvoje i tako, a i da imam pored ovog jos jedan kvalitetni gamepad za igre tipa AC i slicno. Koje su preporuke? Htio sam Logitechov bezicni f710, ali neraspoloživ je u trgovini gdje sam gledao.
hvala
ako nisi neki uber pro igrac šta zivi od igranja onda ce ti i miš od 100~200 kn biti dovoljan.
Zapravo mi je dosta hitno pa ujedno trazim i preporuku oko kupnje novog misa, razmisljam izmedu Deathaddera, Zowie FK (1 ili 2) te mozda Steelseries Rival. Ocigledno ciljam na A3090 senzor koji je mozda pa najprikladniji za gaming.
DeathAdder ako želiš ergonomski miš, mijenjanje boja, prošiveni (braided) kabel, uključen softver cijelo vrijeme u pozadini, mogućnost kalibracije senzora podlozi i odabir visine očitavanja (Lift-Off Distance), pohranjivanje profila na Cloud.
Zowie (FK1/2) ako želiš simetričan miš, bez ikakvog potrebnog softvera, odabir CPi i Polling Rate-a na mišu. Razlika između FK1 i 2 je veličina, FK2 je manji.
Uzmi onaj koji ti najbolje odgovara u ruci, osim ako ti nešto posebno smeta, ali sva tri su odlična. DeathAdder je palm grip, Zowie je claw.
ako nisi neki uber pro igrac šta zivi od igranja onda ce ti i miš od 100~200 kn biti dovoljan.
NHF GLUPOST.
Mis je odlican. Malo sam pratio postove i nitko od vas ne pise kakav grip ima. Ako ne napisete frip kako da vam itko preporuci mis ? Mis je kvalitetan, krut, dosta tezak naspram obicnog misa (ne ko 100kg utega), bolesno je precizan. i dobro mi pase na claw grip. Deathadder chroma, taj sam isprobao ali je on cisti palm grip mis. Probao 2 tjedna i jednostavno nejde. Ako imas para za g502 uzmi i neces pozaliti.
Po meni to sve ovisi o navici na mis, ali probat cu ga u svakom slucaju u trgovini prije kupnje

NHF GLUPOST.
da glupost, zato ljudi koji ne troše preko 500kn na miša ne igraju igre xD