Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.568.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

SS Sensei.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Zerro Ace kaže...

Zdravo gameri :)

Nakon sto je stari mis krepao u potrazi sam za novim misem. Trazim najbolje sto se moze naci danas u trgovinama. Cjena misa nije vazna jer trazim najbolje ne glede na cjenu.

Pogledaj si novi CM Storm Sentinel Advance 2 !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

Evo sad imam 280 kn, ajde preporučite što da uzmem za to, znači skupa sa poštarinom neka bude toliko, gamerski miš + podloga, da ima macro mode. hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zerro Ace kaže...

Zdravo gameri :)

Nakon sto je stari mis krepao u potrazi sam za novim misem. Trazim najbolje sto se moze naci danas u trgovinama. Cjena misa nije vazna jer trazim najbolje ne glede na cjenu.

Igram FPS igre, kao sto su CS1.6, CS:S, COD4 i jos neke. Najvise igram CS1.6 tako da valjda neko zna koji mis najbolje ide uz to :D

Podloga koju koristim je QcK+ (Fnatic ed.) razlika od obicne QcK+ je 2mm+ debljine :)

Hvala :)

Edit: evo nesto vazno oko odabira misa, zelim veliku preciznost, izgled manje vise ne gledam ga :D samo da je unutra odlican, da je dobar za palm grip i da su nozice dobre (da dobro klizi).

Definitivno Steelseries Sensei ili xai. od ostalih imaš logitech g9x, R.A.T 5 odnosno 7, možda deathadder... ja bi na tvom mjestu išao na sensei-a.

Mast3rix
14 godina
neaktivan
Mador kaže...

Evo sad imam 280 kn, ajde preporučite što da uzmem za to, znači skupa sa poštarinom neka bude toliko, gamerski miš + podloga, da ima macro mode. hvala!!

miš:logitech g400/prestigio pmsg1/fireglider balck-- cca 200kn

posloga: steelseries qck- cca 60 kn

Mast3rix
13 godina
neaktivan

Moze link gdje to sve mogu kupiti, da je u jednoj trgovini miš + podloga, da ne plaćam poštarinu puno... hvala!

14 godina
Koje su razlike izmedu pmsg1 i pmsg2
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
17 godina
KKristijan kaže...
Koje su razlike izmedu pmsg1 i pmsg2

-Oblik i dizajn (vidiš po fotografijama miševa)

-Puno lošiji senzor u PMSG2 naspram onoga u PMSG1

-Cijena

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan
Mador kaže...

Moze link gdje to sve mogu kupiti, da je u jednoj trgovini miš + podloga, da ne plaćam poštarinu puno... hvala!

sve je u linksu osim logija g400

Mast3rix
15 godina
Mador kaže...

Prestigio PMSG1 + Steelseries QCK - Protis

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran

Moze preporuka miša do 330 kn ( da bude uključena poštarina i podloga), da bude precizan, najviše igram fps igre (cod2,cod4, cs 1.6). Moze i link od trgovine od miša i podloge. Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Haf932 kaže...
Mador kaže...

ivanmb kaže...

Moze preporuka miša do 330 kn ( da bude uključena poštarina i podloga), da bude precizan, najviše igram fps igre (cod2,cod4, cs 1.6). Moze i link od trgovine od miša i podloge. Hvala!

15 godina
ivanmb kaže...

OPA {#} , cijena Logitecha G400 skočila na 300KN+ u svim shopovima osim ADM-a , pa tko namjerava kupit doticni mis - nek pozuri tamo !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Da, skočila je cijena fino. Ja bi za 100Kn manje uzeo Prestigia PMSG1, fino jeftiniji, a tek nešto lošiji.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ko nema para na bacanje za mis , taj PMSG1 je predobar izbor za takvog kupca !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Ko nema para na bacanje za mis , taj PMSG1 je predobar izbor za takvog kupca !

Softver se zna tu i tamo zblesirat, ali je i dalje odličan izbor. Meni osobno bolje paše Prestigio.

14 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...

Da, skočila je cijena fino. Ja bi za 100Kn manje uzeo Prestigia PMSG1, fino jeftiniji, a tek nešto lošiji.

Nekad davno koristio sam MX518 i jucer sam kupio Prestigio PMSg1.

Odlican mis i svakako preporucujem taj Prestigio, cak mi bolje lezi nego stari Logitech.

14 godina

Logitech rx1000 mi je počeo double-clickat i odlučio sam ga promijeniti pa bi mi trebala preporuka miša za oko 150-200kn,

da je po dimenzijama sličan rx1000, znači malo manji jer mi odgovara claw grip i po mogućnosti simetričnog oblika (nije tolko bitno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pogledaj si Prestigio PMSG1 , Logitech G400 i jedan simetričan - Logitech G300 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

G400 mi se čini najbolji izbor, G300 bi odmah uzeo samo što su mi ove dodatne tipke na nepraktičnom mjestu,

sad gledam malo u Portiu i Steelseries Kinzu bi mi najbolje pasao za ruku i nema dodatnih tipki što je bar meni bolje

samo što je skuplji i mislim da bi na kraju G400 bio bolja kupnja jer ga svi hvale koliko vidim, i Sharkooni nisu loši a malo koštaju, Squad mi se čini odličan za tu cijenu

ugl. mislim da ću se zaletit do Zg pa ih uživo isprobat da se ne zeznem, hvala na preporukama

13 godina
protjeran

Uzmi G400 ili Prestigio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja hvatam fingertip grip te me zanima koji bi ste mis na mom mjestu uzeli... ss kinzu v2 ili razer abyssus?
i koliko bi zapravo isplativo bilo uzet logitechov g9x za 300kn vise?

0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi Steelseries Kinzu V2 ! Ak imas para , uzmi G9x koji je odlican ! Pogledaj si i Steelseries Sensei !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
u admu g9x call of duty edition kosta 70kn manje od normalnog... da li se radi o 100% istom misu kojeg su zgadili stom idiotskom slikom?

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da da !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
u admu g9x call of duty edition kosta 70kn manje od normalnog... da li se radi o 100% istom misu kojeg su zgadili stom idiotskom slikom?

da to je isti model

Mast3rix
13 godina
neaktivan

trazim miš do nekih max 350-400 kn i podlogu..zelim da bude malo veci i da ima gumbe za program.

svida mi se sharkoon drakonia i njegova podloga..sta vi kazete?

0 0 hvala 0
15 godina

Prilicno dobar izbor ! Za dosta manje para se moze uzet Prestigio PMSG1 / Logitech G400 ili Sharkoon Darkglider + Steelseries QCK / CM Storm Speed RX !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 18:41 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

samo me zanima jel se moze namjestit da kad igram npr cod kad idem snajpat stisnem gumb i da mi se smanji osjetljivost misa a da nemoram stiskat ono dpi na misu 

0 0 hvala 0
17 godina
karloo95 kaže...

samo me zanima jel se moze namjestit da kad igram npr cod kad idem snajpat stisnem gumb i da mi se smanji osjetljivost misa a da nemoram stiskat ono dpi na misu 

Samo me zanima zašto bi to netko radio. Ne vidim poantu u smanjenju preciznosti dok snajpaš/scopaš. Tiem se postiže kontra efekt.

Eventualno ako hoćeš manju brzinu dok snajpaš onda trebaš smanjiti osjetljivost (sensitivity) a ne preciznost/dpi/cpi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice