SS Sensei.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zdravo gameri :)
Nakon sto je stari mis krepao u potrazi sam za novim misem. Trazim najbolje sto se moze naci danas u trgovinama. Cjena misa nije vazna jer trazim najbolje ne glede na cjenu.
Pogledaj si novi CM Storm Sentinel Advance 2 !
Evo sad imam 280 kn, ajde preporučite što da uzmem za to, znači skupa sa poštarinom neka bude toliko, gamerski miš + podloga, da ima macro mode. hvala!!
Zdravo gameri :)
Nakon sto je stari mis krepao u potrazi sam za novim misem. Trazim najbolje sto se moze naci danas u trgovinama. Cjena misa nije vazna jer trazim najbolje ne glede na cjenu.
Igram FPS igre, kao sto su CS1.6, CS:S, COD4 i jos neke. Najvise igram CS1.6 tako da valjda neko zna koji mis najbolje ide uz to :D
Podloga koju koristim je QcK+ (Fnatic ed.) razlika od obicne QcK+ je 2mm+ debljine :)
Hvala :)
Edit: evo nesto vazno oko odabira misa, zelim veliku preciznost, izgled manje vise ne gledam ga :D samo da je unutra odlican, da je dobar za palm grip i da su nozice dobre (da dobro klizi).
Definitivno Steelseries Sensei ili xai. od ostalih imaš logitech g9x, R.A.T 5 odnosno 7, možda deathadder... ja bi na tvom mjestu išao na sensei-a.
Evo sad imam 280 kn, ajde preporučite što da uzmem za to, znači skupa sa poštarinom neka bude toliko, gamerski miš + podloga, da ima macro mode. hvala!!
miš:logitech g400/prestigio pmsg1/fireglider balck-- cca 200kn
posloga: steelseries qck- cca 60 kn
Moze link gdje to sve mogu kupiti, da je u jednoj trgovini miš + podloga, da ne plaćam poštarinu puno... hvala!

-Oblik i dizajn (vidiš po fotografijama miševa)
-Puno lošiji senzor u PMSG2 naspram onoga u PMSG1
-Cijena
Moze link gdje to sve mogu kupiti, da je u jednoj trgovini miš + podloga, da ne plaćam poštarinu puno... hvala!
sve je u linksu osim logija g400
Prestigio PMSG1 + Steelseries QCK - Protis
Moze preporuka miša do 330 kn ( da bude uključena poštarina i podloga), da bude precizan, najviše igram fps igre (cod2,cod4, cs 1.6). Moze i link od trgovine od miša i podloge. Hvala!
Moze preporuka miša do 330 kn ( da bude uključena poštarina i podloga), da bude precizan, najviše igram fps igre (cod2,cod4, cs 1.6). Moze i link od trgovine od miša i podloge. Hvala!
OPA , cijena Logitecha G400 skočila na 300KN+ u svim shopovima osim ADM-a , pa tko namjerava kupit doticni mis - nek pozuri tamo !
Da, skočila je cijena fino. Ja bi za 100Kn manje uzeo Prestigia PMSG1, fino jeftiniji, a tek nešto lošiji.
Ko nema para na bacanje za mis , taj PMSG1 je predobar izbor za takvog kupca !
Ko nema para na bacanje za mis , taj PMSG1 je predobar izbor za takvog kupca !
Softver se zna tu i tamo zblesirat, ali je i dalje odličan izbor. Meni osobno bolje paše Prestigio.
Da, skočila je cijena fino. Ja bi za 100Kn manje uzeo Prestigia PMSG1, fino jeftiniji, a tek nešto lošiji.
Nekad davno koristio sam MX518 i jucer sam kupio Prestigio PMSg1.
Odlican mis i svakako preporucujem taj Prestigio, cak mi bolje lezi nego stari Logitech.
Logitech rx1000 mi je počeo double-clickat i odlučio sam ga promijeniti pa bi mi trebala preporuka miša za oko 150-200kn,
da je po dimenzijama sličan rx1000, znači malo manji jer mi odgovara claw grip i po mogućnosti simetričnog oblika (nije tolko bitno)
Pogledaj si Prestigio PMSG1 , Logitech G400 i jedan simetričan - Logitech G300 !
G400 mi se čini najbolji izbor, G300 bi odmah uzeo samo što su mi ove dodatne tipke na nepraktičnom mjestu,
sad gledam malo u Portiu i Steelseries Kinzu bi mi najbolje pasao za ruku i nema dodatnih tipki što je bar meni bolje
samo što je skuplji i mislim da bi na kraju G400 bio bolja kupnja jer ga svi hvale koliko vidim, i Sharkooni nisu loši a malo koštaju, Squad mi se čini odličan za tu cijenu
ugl. mislim da ću se zaletit do Zg pa ih uživo isprobat da se ne zeznem, hvala na preporukama
Uzmi G400 ili Prestigio
i koliko bi zapravo isplativo bilo uzet logitechov g9x za 300kn vise?

Uzmi Steelseries Kinzu V2 ! Ak imas para , uzmi G9x koji je odlican ! Pogledaj si i Steelseries Sensei !

Mislim da da !
da to je isti model
trazim miš do nekih max 350-400 kn i podlogu..zelim da bude malo veci i da ima gumbe za program.
svida mi se sharkoon drakonia i njegova podloga..sta vi kazete?
Prilicno dobar izbor ! Za dosta manje para se moze uzet Prestigio PMSG1 / Logitech G400 ili Sharkoon Darkglider + Steelseries QCK / CM Storm Speed RX !
samo me zanima jel se moze namjestit da kad igram npr cod kad idem snajpat stisnem gumb i da mi se smanji osjetljivost misa a da nemoram stiskat ono dpi na misu
samo me zanima jel se moze namjestit da kad igram npr cod kad idem snajpat stisnem gumb i da mi se smanji osjetljivost misa a da nemoram stiskat ono dpi na misu
Samo me zanima zašto bi to netko radio. Ne vidim poantu u smanjenju preciznosti dok snajpaš/scopaš. Tiem se postiže kontra efekt.
Eventualno ako hoćeš manju brzinu dok snajpaš onda trebaš smanjiti osjetljivost (sensitivity) a ne preciznost/dpi/cpi.