Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.047
|
čitano: 1.604.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
Ekipa koja je best buy full size tipkovnica za ured, moze i mehanicka samo da nije preglasna :D Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Pozdrav,

Ima netko da je koristio Logitech mx keys s i Keychron b6 pro da napise malo usporedbu? Malo sam citao recenzije i svi hvale b6 pro s obzirom da kosta skoro pa vise od duplo manje od mx keys.

0 0 hvala 0
17 godina
mrbean kaže...
Ekipa koja je best buy full size tipkovnica za ured, moze i mehanicka samo da nije preglasna :D Hvala

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2025 19:22 (BoTiA).
14 godina

Koje su dobre, pouzdane, male mehanicke tipkovnice, treba mi za putovanje. Mozda da ima brown i numpad umjesto strelica. Moj buraz ima takvu, ali je sa kablom, i nema je vise za kupit :( . Nisam nigdje uspio pronaci numpad tipkovnicu bez strelica. Ili ako postoji jos nesto vise compact.

Moze par savjeta, pa cu onda gledat cijene.

Sad guglam i istrazujem jer nisam vise in.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2025 14:24 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

molim preporuku tihe mehaničke tipkovnice u punoj izvedbi ( sa numeričkim dijelom). isplati li se čekati BF?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2025 14:49 (scardobula).

0 0 hvala 0
11 godina
scardobula kaže...

molim preporuku tihe mehaničke tipkovnice u punoj izvedbi ( sa numeričkim dijelom). isplati li se čekati BF?

Ovisi šta misliš pod tiha, ako misliš skoro nečujna onda ti trebaju silent switchevi.

Nisi ni napisao koliko novaca, je li ISO layout nužan, od kud ti je ok kupiti... :-)

Ja sam ženi uzeo Zuoya GMK104 i u nju stavio Gateron Milky Yellow switcheve i tipkovnica nije glasna ali nije ni "nečujna"

Nemam baš puno iskustva sa silet switchewima ali čini mi se da bi ti Epomaker TH108 sa Sea Salt Silet switchevima mogla biti ok, pogledaj malo recenzije i sound test-ove na you tube-u.

https://epomaker.com/products/epomaker-th108

Ili Aula F108 PRO sa Silent Cotton Candy switchevima (https://epomaker.com/products/epomaker-x-aula-f108-pro)

Jedino je šteta šta nijedna nije QMK/VIA

Ili možeš uzeti bilo koju hot swap tipkovnicu pa naknadno promijeniti switcheve ako su ti originalni preglasni.

Za BF će sigurno većina dućana imati nekakve popusta pa ako ti nije hitno... :-)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice