Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.652
|
čitano: 2.328.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
A nista napravit dispute priko paypalla i to je to. Steta jer nisu bili losi do ove situacije. A bas sam mislio napraviti review slusalica i usporedni test, sad iskreno sumnjam da cu ih ikad i dobiti.
14 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
A nista napravit dispute priko paypalla i to je to. Steta jer nisu bili losi do ove situacije. A bas sam mislio napraviti review slusalica i usporedni test, sad iskreno sumnjam da cu ih ikad i dobiti.

Daj im detaljne podatke na carini tj kad ti pise da su tamo pristigli i nek pogledaju ponovo, lijeni su oni tamo poprilicno.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Pozdrav ekipa, trazim headset za PS4 do 300 kuna ako takvo što postoji haha. Ako nema do 300 moze iduce po cijeni sto jeftinije 😊 hvala puno na pomoci 

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel postoji kakva jeftinija opcija za kupnju bijelih Hyperx Cloudica? Na Black friday nisam naisao na dobre popuste. Protis i Links imaju za 570 kn, edigital najjeftiniji 520 ali od njih necu uzimati zbog losih preporuka... Ebay, amazon to nisam nista nasao, Gearbest uopce nema taj model, na Alzi je sada popust 10 eura dolje za paypal placanje a dostava je 6 eura tak da dode na isto kao i u Hr.

Zna li tko neku drugu opciju,da je oko ili do 500 kn? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kupis crvene na njuskalu (380kn) pa ih opituras sa bijelom bojom 

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Hhh pratim to, i doprije 10 dana je cijena bila 350, zanimljiva odluka :)

15 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Pozdrav ekipa, trazim headset za PS4 do 300 kuna ako takvo što postoji haha. Ako nema do 300 moze iduce po cijeni sto jeftinije 😊 hvala puno na pomoci 

Pomoooć 😊

Zeppe :D
17 godina
neaktivan

Isprike, napisao u krivu temu, hvali Matiji što me upozorio, prebačeno u drugu temu.

lol [eu]east: z0mbie
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 17:46 (death_zombi).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Pozdrav. Ako može pomoć u izboru slušalica do 500kn (može i malo iznad ak bi baš neke jako dobre bile). Slušalice bi primarno služile za slušanje glazbe (većinom slušam techno, trance, dubstep, trap ak je to bitno) na PC-u.

Unaprijed hvala.

s obzirom da ne tražiš gaming slušalice jer ne spominješ mikrofon, već slušalice čisto za glazbu, u krivoj si temi

pitaj ovdje - http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/slusalice-glazbu-tema-izbor/175858.aspx

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
9 godina
neaktivan
Pozdrav svima, pretpostavljam da postoji neka tema vezana za ovo ali eto treba mi pomoc....dakle ovdje je rijec o slusalicama, a meni bi trebao savjet za kupnju najboljih gaming slusalica, misa i tipkovnice decku kao poklon za Bozic pa bi molila za nekakav savjet....hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Irena11 kaže...
Pozdrav svima, pretpostavljam da postoji neka tema vezana za ovo ali eto treba mi pomoc....dakle ovdje je rijec o slusalicama, a meni bi trebao savjet za kupnju najboljih gaming slusalica, misa i tipkovnice decku kao poklon za Bozic pa bi molila za nekakav savjet....hvala :)

budžet ?? 

jer ovako mi možemo nabubati bilo što, a cijena bi mogla biti i više nego paprena

moj prijedlog

slušalice - hyperx cloud 1 ili 2 (ovisno o njegovoj situaciji sa zvučnom i ostalim), prije cloud 1

miš - logitech g502, sa tim ne možeš pogriješit

tipkovnica - roccat suora ako treba full size, ili ozone strike battle tkl (gotovo ista kao suora, samo drugačije osvjetljenje, odlična ako nema puno prostora na stolu)

ovisno o cijeni, može se nać za ispod 2000kn sve skupa

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 19:29 (matija656).
14 godina
neaktivan
Irena11 kaže...

Zapakuj sebe i sluske i reci mu da bira. Odma znas jel' veza ima buducnost 

9 godina
protjeran
Haremzg kaže...
djigibao kaže...

Hhh pratim to, i doprije 10 dana je cijena bila 350, zanimljiva odluka :)

Kad sam slupao superlux krenuo na links da naručim takve slušalice, mislim se aj da prije no što naručim da otkucam Hyperx Core na njuškalo i kad njegov oglas, piše u opisu nove+dostava besplatna+cijena 350kn, nije bilo slike slušalica pa ga zamolim da mi poslika, pitam šalje li poštom i da ću mu dat adresu i može slat, odgovorio može i poslao slike kako je i obećao. Dok sam pisao poruku da mu pošaljem adresu on odjednom napiše uplati 400kn i tvoje su, ja gledam WTF kakva sad uplata unaprijed i 400kn, pogledam oglas iz 350 stavio u 390kn i ne piše poštarina besplatna.

Uglavnom mrzi me pisat sve evo dolje slike, mislim da nije prevarant ali neki teški mudrijaš i bolje ne trgovat sa takvima.

9 godina
neaktivan
Cijena mi apsolutno ne igra ulogu, bitno mi je da znam da je dobro i kvalitetno...sto se igrice tice konkretno rijec je o Doti 2.
9 godina
neaktivan
Hahaha sve je ok dok nije turnir u pitanju...s tim se ne mogu borit ;)
12 godina
neaktivan

sh92, covjek je neki glupan iz aviona se vidi, i bolje neimat stakvima posla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Irena11 kaže...
Cijena mi apsolutno ne igra ulogu, bitno mi je da znam da je dobro i kvalitetno...sto se igrice tice konkretno rijec je o Doti 2.

bolje od cloudica ne moreš dobit što se tiče gaming headseta, tako da to je najbolja opcija koju imaš na tom polju, jer bolje zvuče i bolje su napravljene od nekih duplo ili triput skupljih

miš, taj g502 bi mu trebao biti i više nego dovljan jer je velik broj ljudi sa njm zadovoljan, i ima dosta tipki koje si može bindati i iskoristiti u igri

tipkovnica sve dok je mehanička ne moreš fulati, sve je to uglavnom isto, najveće razlike su u opcijama i dodacima koje imaju, prekidač bi mu bio crveni ili smeđi najbolji s obzirom da igra dotu, plavi kliketavi je isto odličan, ali za dotu treba brzo tapkanje po tipkama, tako da crveni bi bio najbolja opcija, a ako nema crveni i smeđi bude više nego dobar

9 godina
neaktivan
Puno ti hvala, stvarno si mi pomogao...probat cu kad dodjem kod njega slikat tipkovnicu i mis koji trenutno ima pa da znam otprilike odakle krenut jer su mi mnogi rekli kao da mi to nije pametna odluka sama se upustat u kupovinu toga jer svatko voli nesto drugacije itd...
11 godina
matija656 kaže...
Irena11 kaže...

bolje od cloudica ne moreš dobit što se tiče gaming headseta, 

Tu se ne bih složio. Kad se biraju slušalice, bilo za glazbu ili igre prvo treba definirati želiš li otvoreni ili zatvoreni dizajn. Većina FPS igrača će uzeti otvoreni zbog boljeg pozicioniranja, za Dotu to nije toliko bitno pa ovisi o preferencijama, želi li izolaciju ili ne. Budući da cijena nije bitna sigurno postoji bolji izbor od cloudica. Moji prijedlozi:

Otvoreni headset:

Philips fidelio x2 + V moda boompro mic - preporuka jer i sam koristim - vrhunska kvaliteta izrade i zvuk, u kombinaciji sa V moda mikrofonom odličan gaming headset

Audio Technica ADG1X - gaming verzija veoma popularne ADX serije HiFi slušalica,

Zatvoreni headset:

Audio Technica AG1X

Beyerdynamic MMX300

Što se tiče miša, +1 za g502,

tipkovnica kao što je već rečeno bilo koja mehanička red, brown ili logitechovi romer g switchevi.

9 godina
neaktivan
Hvala na pomoci...sto se slusalica tice one su mu i naajnovije pa cu jos razmisliti bi li ih uzimala ali savjeti oko tipkovnive i misa puno pomazu :) pogledala sam malo ovu tipkovnicu od logitecha i moram priznat da mi se dosta svidja
14 godina
protjeran

jel imaju neke slusalice da imaju 4 zvucnika u sebi 2 s svake strane pozicionirani tako da rade pravi surround a ne nekakav buckuris? a da nisu bas preskupe!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 11:56 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Stjepanj kaže...

jel imaju neke slusalice da imaju 4 zvucnika u sebi 2 s svake strane pozicionirani tako da rade pravi surround a ne nekakav buckuris? a da nisu bas preskupe!lp

Nema ti od toga baš pretjerane vajde kaj su nagurani fizički u slusalicu,bilo koji kvalitetniji softver ili zvučna kartica radi kud i kamo bolji posao...

Pitaj Toxica i njegove Strixice...

DigitaLife/EotS
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 12:35 (ZGamer).
16 godina
neaktivan
Callisto kaže...

Tu se ne bih složio. Kad se biraju slušalice, bilo za glazbu ili igre prvo treba definirati želiš li otvoreni ili zatvoreni dizajn. Većina FPS igrača će uzeti otvoreni zbog boljeg pozicioniranja, za Dotu to nije toliko bitno pa ovisi o preferencijama, želi li izolaciju ili ne. Budući da cijena nije bitna sigurno postoji bolji izbor od cloudica. Moji prijedlozi:

Otvoreni headset:

Philips fidelio x2 + V moda boompro mic - preporuka jer i sam koristim - vrhunska kvaliteta izrade i zvuk, u kombinaciji sa V moda mikrofonom odličan gaming headset

Audio Technica ADG1X - gaming verzija veoma popularne ADX serije HiFi slušalica,

Zatvoreni headset:

Audio Technica AG1X

Beyerdynamic MMX300

Što se tiče miša, +1 za g502,

tipkovnica kao što je već rečeno bilo koja mehanička red, brown ili logitechovi romer g switchevi.

a gle, što se tiče toga svega, jako sam dobro poznat sa tim stvarima, cloudice sam predložio najviše zbog toga jer s obzirom na cijenu, nude i više nego što vrijede, i predložio sam ih unatoč tome što je rekla da pare nisu problem, a i može skinut mikrofon sa njih pa da izgledaju normlanije ako ga ne koristi previše

mogao sam i ja napisat iste kao i ti, mogao sam napisat druge stvari i dignut cijenu svemu doslovce u nebo (sennheiser hd600 i hd650, beyerdynamic dt1770, t5, itd itd), ali sam bio ipak malo razuman pa da se dobije nešto odlično ili bolje od večine za neke razumne novce

ali sa druge strane, nema potrebe da daje neznam koliko para za hifi ili gaming slušalice od hifi firmi, jer koštaju dosta više a ne nude nešto značajno bolji zvuk (jer ipak i za njih treba imat pošten DAC / AMP da rade kako spada, večina...), a i cloudice se jako lako nađu za kupnju

isto tako, ima slušalica koje su "jeftine" i imaju zvuk za popi*dit dobar, recimo jedne od  tih su philips shp95000, no to je malo problem nać jer kod nas se ne prodaju, a sve vani su poskupile jer su digli cijenu zbog popularnosti i veće prodaje, prije je bila cijena njima oko 500tinjak kn

s obzirom da je došla po pomoć za preporuku, mislim da je bolje ne komplicirati sa nekim skupljim slušalicama, najviše zbog toga što dok jednom zagaziš u taj neki high end segment slušalica, pogotovo ovih audiofilskih, tu se povlači i dolazi do jako lakog poticanja na kupnju konkretnog DAC-a, zvučne ili pojačala, jer je grijeh audiofilske slušalice štekati na matične (ima i matičnih sa dobrim zvučnima, dapače, ali to je i dalje direkt na matičnoj)

Stjepanj kaže...

mani se slušalica koje imaju više od dva zvučnika

kupi si stereo slušalice i surround si upališ sa već nekim programom ili driverom zvučne ako imaš tu opciju 

više malih zvučnika neće dat "dobar" zvuk u usporedbi sa poštena dva normalna

tako da kupi stereo slušalice, surround aktiviraj neki virtualni ako baš trebaš i to je to, virtualni surround na stereo slušalicama je bolji nego surround u slušalicama sa više zvučnika

12 godina

Kad pare nisu problem pitanje najboljeg audio Hw poprima ogromne razmjere,realno to nije fizički opipljiva razlika i ne mjeri se u fps-ima  ,sklona je subjektivnom mišljenju i nije baš uvijek ista.Za neke cijenovne razrede već ima best buy preporuka.

DigitaLife/EotS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

na koju foru sterero sistem u slusalicama moze biti bolji od 4+ pozicioniranih zvucnika i ciniti bolji 3d? to je isto kao da mi doma stereo sistem daje bolju 3d sliku umjesto 5.1! vi to ozbiljno?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

na koju foru sterero sistem u slusalicama moze biti bolji od 4+ pozicioniranih zvucnika i ciniti bolji 3d? to je isto kao da mi doma stereo sistem daje bolju 3d sliku umjesto 5.1! vi to ozbiljno?

Cinjenica je da ljudi u ovoj temi veoma vole sluske 

Nikad nece biti bolji i kraj price, samo ne mogu sebi priustiti svi luksuz gejmanja sa dobrim ozvucenjem, a pod time ne mislim na novac vec na okruzenje 

12 godina

ne čitaš dobro,stereo sistem sa softverskom emulacijom 3d-a,bolje su dva kvalitetnija drivera u slušalicama nego 4,5,6 manjih,lošijih poslaganih na maloj površini.Kolka bi to bila školjka od sluške da se stavi 4 takva kvalitetna drivera/zvučnika...

DigitaLife/EotS
14 godina
protjeran

ne trazim ja kvalitetu vec pravi 3d! kaj ne postoje takve slusalice nekuzim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

evo jedan 7.1,mislim da ima Roccat  5.1

DigitaLife/EotS
14 godina
Stjepanj kaže...

Tvoja glava ima samo dva bubnjića. Kaj misliš na koju foru mozak zna odkud dolazi zvuk?? :D

Promjena frekvencija, jačine zvuka, promjena pomaka glave (lika u igri).. itd...

Sve to u današnje vrijeme JAKO dobro zna simulirati softver.

I radije imaš dvije slušalice u kojima su POŠTENI zvučnici, sa PRAVIM softverom.

Nego da kupiš neko prenemaganje sa 5 piskutavca (malo boljih od onih u kućištima) za SVAKOG od kojih softver pokušava simulirati ono što inaće mora raditi samo za dva.

Naravno, dobiješ primjetno lošiji zvuk, a potpuno isto, ili u slučaju lošijeg softvera čak i lošije pozicioniranje.

P.S. ništa od ovog ne vrijedi za 2.1 zvučnike jer se nalaze ispred tebe i zato je 5.1 jedini izbor ako želiš sa zvučnicima simulirati surround.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 15:03 (CyberDemonVZ).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice