Protegni se do Logitech G230 i to je to.
G230 su 350kn :)
Ne u svim trgovinama. Ima ih i po 430.
Odlucio sam se sad uglavnom uzet cu ove sony gold wireles za 699kn cim ih dobe u sony centar west gate.
nadan se sutra ili prekosutra. Ako zelite mogu ih poslikat i napisat ovdje dojmove kad ih dobim.
Probaj na www.svijet-igara.hr
PS4 je novi komad hardvera, koji mnogi prizeljkuju, ali jos uvijek ne posjeduju.
Kako da ti damo preporuku, ako nemam PS4 niti slusalice. Znaci vise-manje je sve hipotetski.
Po vijestima, update 1.6 omogucuje podrsku za Sony Pulse (i Pulse Elite Edition) wireless headset te ovaj novi sto mislis uzeti.
Ja imam Sharkoon X-Tatic AIR koji radi odlicno na PS3/PC, ali ne mogu tvrditi da radi na PS4, kad ga jos nemam.
Uglavnom, mislim da ne mozes promasiti s ovima od 699kn, jer je "dobra" cijena s obzirom da su Pulse 999kn.
Trebao bi samo procitati recenziju novih, da vidis razliku prema Pulse.
hvala na odgovoru. imas odlicne slusalice. kolko si ih platio? mislio sam uzeti logitech g430 ili te sony gold. taj 430 se mogu nabaviti za nekih 500kn a ove su 700.
problem je sto nsam nisao nikakve recenzije po netu samo na yutubu ima par videa unboxinga i to je to.
mislim da s njima nemrem pogrijesiti imaju podrsku na ps4 dosao je bas update za njih a i uskoro ce aplikacija preko koje ce se moci skidati neki audio modovi zs igrice koji su prilagodeni bas za te slusalice. zvao sam danas sony centar rekli su da imaju na skladistu u svetojnedelji da probam nazvat sutra. mislim da bi ih ovaj tjdan trebao imati.
S obzirom da još nisam kupio headset, također razmatram par modela među kojima se ističu Logitech g230 i Sharkoon Gsone.
S obzirom da se trenutno mogu pronaći za istu cijenu od oko 350 kn (nabava.net u trenutku pisanja posta) predstavljaju odličan izbor za bilo kojeg kupca gamerskog headseta. Rečenim dolazim i do logičke uporedbe dvaju modela:
prednosti sharkoon Gsone-a: 50mm magneti (naspram logitechovih 40mm, u pravilu veće je bolje), robusna kontrukcija (imitacija sennheiserovih headseta), viša razina komfornosti (deblji i mekši jastučići, mekanija tkanina istih, udobnija pri dugotrajnijem nošenju).
prednosti logitecha g230: neutralnija zvučna slika (iako sharkoonov headset ima veće drivere, po defaultu ima "gamerski zvuk" tj. prenaglašene baseve i visoke tonove- iako to nemora nužno biti minus jer se putem ekvalizatora može nivelirati zvučna slika po željama korisnika), bolji mikrofon s izdvojenim mute prekidačem, manja težina (255 grama, naspram 325 sharkoonovih), duži kabel
Razlikuju se i po otvorenosti slušalica, pri čemu logitech g230 koristi zatvoreni dizajn (manje zvuka izlazi u oba smjera tj. u headset i van njega, uža zvučna slika) dok sharkoon Gsone koristi poluotvoreni dizajn(nešto više zvuka putuje u oba smjera, ali i šira zvučna slika). Uzmite ovo zadnje sa dozom rezerve jer nisam osobno koristio, niti isprobao headsete u praksi pa nemogu dosljedno odgovoriti o kakvoj se količini ulaska/izlaska zvuka radi u pojediom slučaju.
Još jedna stvar, oba headseta imaju mogućnos skindanja jastučića sa slušalica, što omogućuje jednostavno održavanje istih.
Odlucio sam se sad uglavnom uzet cu ove sony gold wireles za 699kn cim ih dobe u sony centar west gate.
nadan se sutra ili prekosutra. Ako zelite mogu ih poslikat i napisat ovdje dojmove kad ih dobim.
Probaj na www.svijet-igara.hr
PS4 je novi komad hardvera, koji mnogi prizeljkuju, ali jos uvijek ne posjeduju.
Kako da ti damo preporuku, ako nemam PS4 niti slusalice. Znaci vise-manje je sve hipotetski.
Po vijestima, update 1.6 omogucuje podrsku za Sony Pulse (i Pulse Elite Edition) wireless headset te ovaj novi sto mislis uzeti.
Ja imam Sharkoon X-Tatic AIR koji radi odlicno na PS3/PC, ali ne mogu tvrditi da radi na PS4, kad ga jos nemam.
Uglavnom, mislim da ne mozes promasiti s ovima od 699kn, jer je "dobra" cijena s obzirom da su Pulse 999kn.
Trebao bi samo procitati recenziju novih, da vidis razliku prema Pulse
hvala na odgovoru. imas odlicne slusalice. kolko si ih platio? mislio sam uzeti logitech g430 ili te sony gold. taj 430 se mogu nabaviti za nekih 500kn a ove su 700.
problem je sto nsam nisao nikakve recenzije po netu samo na yutubu ima par videa unboxinga i to je to.
mislim da s njima nemrem pogrijesiti imaju podrsku na ps4 dosao je bas update za njih a i uskoro ce aplikacija preko koje ce se moci skidati neki audio modovi zs igrice koji su prilagodeni bas za te slusalice. zvao sam danas sony centar rekli su da imaju na skladistu u svetojnedelji da probam nazvat sutra. mislim da bi ih ovaj tjdan trebao imati.
Sharkoon X-Tatic AIR sam platio 100€, ali vani. Nije ih bilo kod nas, kada sam kupovao.
Da ove original Sony ce ti sigurno raditi na PS4 (bar tako tvrde iz Sony-a). Ove nove za 700kn, Pulse Edition 1000kn, ili one Stereo Wireless sto su bile prije Pulsica mogu se naci polovne za 400kn.
Ove nove djeluju prilicno udobne zbog velikih jastucica. Nisam uspio naci koje su velicine zvucnici.
Osobno su mi Pulse najlijepse, ali zato i kostaju.
Vjerujem da ce doci update softvera i za ostale proizvodace periferije (Logitech, Turtle Beach, Triton, etc.), samo je pitanje kada.
Ako ti treba hitno, uzmi bilo koji od 3 Sony-a, ovisno o mogucnostima/zeljama.
Trebao bi jedan headset, isključivo s USB priključkom (za direktora je pa ne želi razmišljati gdje mora uštekati što).
Dakle treba mu za konferencijske pozive preko skypea ili raznih meeting aplikacija.
Logitechove mu se ne sviđaju posto bi htio veće školjke nalik onima na gaming headsetima (makar ni ove plantronics nemaju klasične školjke).
Microsoft LX-3000 ili Plantronics audio 628
kao što vidite cijena ne bi trebala prelaziti 300kn.
Molim preporuku koji model je bolji ili ako postoji neki koji sam propustio molim da preporučite.
Dvoumim se između sluški i tipki neko vrijeme. Nešto novca imam viška pa bih nešto ugrabio.
Sluške ne kužim nit sam ih pratio.
Frendovi mi viču ovako nešto:
ili
Ove druge su mi malo paprene, cifre bi bile od 100-400 možda bih razvukao, ali želim neki onako best buy da su relativno kavlitetne ali ne patim na marke niti neke super dodatke.
Nek imaju mic, nek su udobne i nek mi ''pokažu'' di je neprijatelj 
Hvala.
Dvoumim se između sluški i tipki neko vrijeme. Nešto novca imam viška pa bih nešto ugrabio.
Bilo je i vrijeme 
Nije los izbor, al ovo je ono ste se u 99% slucajeva spominje do 300kn:
Kao best buy.
Ja ih nemam, al drustvo je skupilo lovu i frendu ih kupilo za rodjendan. Veli da su genijalne. I zvuk i udobnost (cak i nakon dugo nosenja).
ALI, uzmi to sa rezervom. Svako od nas ima drugaciju glavu i uha, tako da nemozes dobiti siguran odgovor ;)
Bilo je i vrijeme 
Nije los izbor, al ovo je ono ste se u 99% slucajeva spominje do 300kn:
Kao best buy.
Ja ih nemam, al drustvo je skupilo lovu i frendu ih kupilo za rodjendan. Veli da su genijalne. I zvuk i udobnost (cak i nakon dugo nosenja).
ALI, uzmi to sa rezervom. Svako od nas ima drugaciju glavu i uha, tako da nemozes dobiti siguran odgovor ;)
Ja imam jako lijepu glavu tako da nema frke.
Pogledat ću te, znam da mi je netko pričao za te.thy
evo kupio ove sony wireless za 699kn i super su za sad. odlicno mi je sto sad mogu glasovno naredivat ps4 sto da radi i odlicno razumije svaku komandu. kroz par dana cu vise napisati kad ih malo vise isprobam sad ih tek imam sat vremena :)
Hvala svima na savjetima, kupio g230 pa ćemo vidjet kako će se ponašat. Zasad mi se sviđaju ali mi se čini da ću morati imati nekoliko equalizer presetova samo za glazbu :(
Ček, zašto na G230 equalizer postavke mijenjati? Pa te slušalice imaju skoro ravan frekvencijski odziv, više-manje sve zvuči kako treba. Možda ti izvor nije dovoljno jak ili nešto (npr stari driveri zvučne, neispravan front panel konektor, ...)?
ebay?
Siberia v2? 5hv2? Nove ili polovne ili kopija/ebay? Kakav puknuti bas?
da nisi kupio one kineske kopije sa ebaya sto dodju u platnenoj vrecici?.uzas su i zao mi ljudi koji nasjednu na to i onsa misle da siberije nevaljaju
licno imao originalne v1 zatim V2 i sad vec neko vrije 7H USB
licno bi siberijama dao najvecu ocjenu zbog komforta a 7H najvecu po kvaliteti zvuka
imao sam takodej razer megalodon,oohh boy to zaobidjite u sirokom luku
Ajde ljudi predložite mi najbolji gaming headset do 300kn.Mislio sam uzet Plantronics Gamecom 380 za 259kn u Centro.hr.Kakve su?
Ajde ljudi predložite mi najbolji gaming headset do 300kn.Mislio sam uzet Plantronics Gamecom 380 za 259kn u Centro.hr.Kakve su?
Ok su. Za tu cijenu imaš još i Cooler Master Storm Ceres 400, Creative Fatal1ty i SpeedLink Medusa NX; svaki od njih je ok.
bas gledam/citam temu i razmisljam jel vrijeme zamjeniti moje dugogodisnje slusalice.Cak sam ih uspio naci na netu(jedva jer neam uopce nikakvih podataka vec vizualno trazenje) ipak ih imam preko 5 godina -5.1 Surround USB Headset HS-6400
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15365
ali jos se drze,mislim da jos nema potrebe.
aha
da nisi kupio one kineske kopije sa ebaya sto dodju u platnenoj vrecici?.uzas su i zao mi ljudi koji nasjednu na to i onsa misle da siberije nevaljaju
licno imao originalne v1 zatim V2 i sad vec neko vrije 7H USB
licno bi siberijama dao najvecu ocjenu zbog komforta a 7H najvecu po kvaliteti zvuka
imao sam takodej razer megalodon,oohh boy to zaobidjite u sirokom luku
Da nasjeo sam na tu kinesku foru, jer sam procito negdje da nisu loše, a mogao sam nove original kupiti za te pare. Nevjerovatno
Ja ih imam, i osobno sam zadovoljan. Nisam nešto previše isprobao slušalica u tom cjenovnom rangu, ali od onih koje jesam ove su mi bile najbolje. I da, bio sam neki dan u Harvey Normanu, imaju ih poprilično dosta, a cijena im je 229 kuna, mislim da su tamo najjeftinije.
Pozdrav ljudi,koje su slušalice bolje,Roccat Kave ili Medusa NX 5.1?Mislim da li Roccatove vrijede tih 200-300kn vise?Da li je na njima zvuk puno bolji?
Pozdrav ljudi,koje su slušalice bolje,Roccat Kave ili Medusa NX 5.1?Mislim da li Roccatove vrijede tih 200-300kn vise?Da li je na njima zvuk puno bolji?
ne vrijede
slobodno meduse kupi
Koje dobre,bezicne sluske da uzmme?
Mic nije oabavezan,ali bilo bi dobro :)
Pretihe su mi, uključio sam ih u jack na kontrolama za zvučnike (S220) koji su uključeni u stražnji panel. Probao sam ih direktno tamo uključiti, ista stvar. Pretihe su mi + bassevi su preizraženi (u TF2 svako oružje zvuči kao reserve shooter lol), ali oke onda, vidjet ćemo nakon par desetaka sati.
...
Battlelog: just_mau5
Koje dobre,bezicne sluske da uzmme?
Mic nije oabavezan,ali bilo bi dobro :)
Parrot Zik
Battlelog: just_mau5