Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.652
|
čitano: 2.329.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
strbi kaže...

evo ovako, trebam kupiti gaming headset + podlogu za miš prestigio pmsg1, bilo bi dobro ako netko zna dobu podlogu na kojoj taj mis dobro radi...budžet za to dvoje mi je 500kn! Hvala

EDIT: mora biti iz linksa oba dvoje!

http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-coolermaster-storm-speed-rx-sgs-4020-kmmm1-medium-crna&option=artikl&id_artikl=101.800.215

i

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-logitech-gaming-g430&option=artikl&id_artikl=100.506.519

ili

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-coolermaster-storm-ceres-500-crne&option=artikl&id_artikl=100.506.551

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
strbi kaže...

evo ovako, trebam kupiti gaming headset + podlogu za miš prestigio pmsg1, bilo bi dobro ako netko zna dobu podlogu na kojoj taj mis dobro radi...budžet za to dvoje mi je 500kn! Hvala

EDIT: mora biti iz linksa oba dvoje!

http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-coolermaster-storm-speed-rx-sgs-4020-kmmm1-medium-crna&option=artikl&id_artikl=101.800.215

i

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-logitech-gaming-g430&option=artikl&id_artikl=100.506.519

ili

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-coolermaster-storm-ceres-500-crne&option=artikl&id_artikl=100.506.551

okej za podlogu, onda nju uzimam :) a koje su bolje coolermasterove ili logtechove?

EDIT: hvala ti puno, sutra idem po logitechove ove i podlogu..ove sluške imaju u dubravi a coolermasterove nemaju, a i imaju garanciju 3 godine :) hvala i živio {#} btw. nemam u kompu baš dobru zvučnu karticu oće li to stvarati kakve probleme, tj samo ova integrirana sa matične pod moj PC

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 21:44 (strbi).
18 godina
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Ma ok je ta integrirana, nemaš brige.

G430 su plave i imaju svoju USB zvučnu (ali lošu), dok su G230 crvene (iste ko G430 samo dolaze bez USB zvučne).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
GhostRobo kaže...

Najbolji headset do 300-350 kn? samo dan nije wireless i da ima dobru izolaciju (da ne pušta zvuk unutra i van)

Možda je bolje ovako (Sharkoon ću uzeti samo ako je stvarno dosta bolji od ovih jer je 80 kn skuplji)

2 CM Storm Ceres 400
11 Plantronics GameCom 380
1 Sharkoon GSone
f
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ma ok je ta integrirana, nemaš brige.

G430 su plave i imaju svoju USB zvučnu (ali lošu), dok su G230 crvene (iste ko G430 samo dolaze bez USB zvučne).

evo sad idem po njih pa da te pitam jos, moram li koristiti tu USB zvučnu za 7.1 surround zvuk?

18 godina
Ne moras, mozes ga imati i bez te srotne usb zvucne, samo instaliras npr Razer.Surround program.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Ovak pitanje dal ove slusalice imaju mikrofon za chat na PS4  jer ja ga nevidim? znaci pitanje je mogu pricat sa drugima ili ih samo slusat?

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/02/03/sony-announces-ps4-gold-wireless-headset-pulse-headset-support.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

Ovak pitanje dal ove slusalice imaju mikrofon za chat na PS4  jer ja ga nevidim? znaci pitanje je mogu pricat sa drugima ili ih samo slusat?

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/02/03/sony-announces-ps4-gold-wireless-headset-pulse-headset-support.aspx

pa u videu ti piše hidden noise cancelling microphone..znači imaju ga ali se ne vidi, skriven  je a i lijepo ti piše headset znači da sigurno imaju mikrofon

f
13 godina

Skuzio sam i sam poslje hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Šta kažete na ove slušalice?

Arctic P531

Za igranje i slušanje mjuze sa dosta dubokih tonova :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 11:02 (crocked).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

dajte mi preporuku nekog gaming headseta koji ima 7.1 zvuk.

mislim si uzet u ponedeljak ove slusalice u sony centru http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-sony-gold-wireless-stereo-headset-oglas-10581363 

al neznam zao mi je dat 700kn za sluske na kojima cu igrati samo COD ghosts i batlefield 4.

imate vi kakvu preporuku neki best buy?

dal ove valjaju kaj  http://www.instar-informatika.hr/genius-g700v-71-gaming-slusalice-best-buy/gen-hs-g700v.

dajte mi par prijedloga molim vas. zasad su mi prve ove od sonya i ako do ponedeljka ne nadem nista jeftinije a da je dobro uzet cu te.

0 0 hvala 0
18 godina

Za konzolu ili za PC?

Virtualni 7.1 možeš imati s bilo kojim headsetom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pardon zaboravio sam napisati za konzolu PS4 bilo bi super da je wireles ali moze i sa zicom takionak đojstik ima ulaz.

0 0 hvala 0
14 godina

Dali je moguce skuriti mob ako slusam glazbu preko onih velikih slusalica

Mislim na ovo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trollaš nas ili?
13 godina

Hvala vam na pomoci

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

Hvala vam na pomoci

Ako to govoriš sarkastično jer ti nitko nije ništa preporučio nisi jedini...imam postove stare tjedan dana na koje nitko nije odgovorio na Savjetnik za odabir gaming miša i na periferija-ultimativna tema

f
13 godina

Da sarkasticno. Pitao sam vec u par navrata i nitko nista il se nitko ne kuzi u te stvari il su temu napravili tek tolko da postoji na forumu. A i svrha foruma je da si pomazemo.

ali na ovon forumu ima podforuma u kojima san dobio pomoc i to jako brzo i od vise ljudi.

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

..... il su temu napravili tek tolko da postoji na forumu...

Ipak tema ima 60 stranica! Tako da ovo sigurno nije {#}

Uglavnom, ljudi koji se kuze su obicno PC playeri pa valjda nisu 100% sigurni kako ce to ici s PS4.

Uglavnom, ako je ulaz standardni 3,5mm onda ti pasu bilo koje slusalice koje nisu USB.

Pogledaj stranu-dvije unatrag. I naci ces ono sto trazis.

Meni se cini da je SteelSeries H7 dosta cesto spominjan headset.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
GhostRobo kaže...

.imam postove stare tjedan dana na koje nitko nije odgovorio na Savjetnik za odabir gaming miša i na periferija-ultimativna tema

Bas sam pratio te teme kad sam ja kupovao i uvijek i na svako pitanje sam dobio minimalno jedan odgovor. Nekad i nekoliko njih.

Poanta je u postavljenom pitanju.

Ako postavis pitanje koje je u zadnjih dva - tri dana postavljeno 5 puta, onda je velika vjerojatnost da neces dobiti odgovor. Neki za inat ne zele odgovarati ako vide da je onaj koji postavlja pitanja pre lijen da si procita unatrag {#}

A drugi razlog je upravo suprotan, prekomplicirano pitanje na koje cak ni "lokalni znalci" nemaju odgovor.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina

Odlucio sam se sad uglavnom uzet cu ove sony gold wireles za 699kn cim ih dobe u sony centar west gate.

nadan se sutra ili prekosutra. Ako zelite mogu ih poslikat i napisat ovdje dojmove kad ih dobim.

1 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Odlucio sam se sad uglavnom uzet cu ove sony gold wireles za 699kn cim ih dobe u sony centar west gate.

nadan se sutra ili prekosutra. Ako zelite mogu ih poslikat i napisat ovdje dojmove kad ih dobim.

Probaj pronaci negdje tekstove o tome kako PS4 stvara surround zvuk. Ako je na foru ko i zvucne kartice na PC-u (a vjerojatno je, ako pasu standardne slusalice), onda si radije za tu lovu pogledaj neke druge slusalice.

Jer, kak je to uvijek, sigurno su natpisom PlayStation povisili cijenu 50-100%.

A ako ti se ne cita okolo vjerojatno neces biti razocaran, nije Sony bas friski u izradi slusalica i headsetova {#}

I onda nam napisi nekakav review. I ako imas bilo kakve slusalice u blizi, onak odokativno ih usporedi!

Kak sjedaju na glavu, razlika u zvuku, dulje nosenje.. i tak.

Pozdrav!

14 godina
protjeran

Dajte mi malo recite iskustva o G430 ? Planiram kupit ih pa sad je vrijedi tih 400kn 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bulldozer kaže...

Dajte mi malo recite iskustva o G430 ? Planiram kupit ih pa sad je vrijedi tih 400kn 

400kn? Gdje si ih nasao za 400kn? G230 su oko 400kn, G430 su dosta skluplje. {#} 

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan

http://www.instar-informatika.hr/slusalice-razer-chimaera-za-glavu-gamerske-51-xbox-360-i-pc-wireless/RZ04-00480100-R3G1 

Sta mislite o ovim slusalicama kaki je zvuk i kvlaiteta mica

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Probaj na www.svijet-igara.hr

PS4 je novi komad hardvera, koji mnogi prizeljkuju, ali jos uvijek ne posjeduju.

Kako da ti damo preporuku, ako nemam PS4 niti slusalice. Znaci vise-manje je sve hipotetski.

Po vijestima, update 1.6 omogucuje podrsku za Sony Pulse (i Pulse Elite Edition) wireless headset te ovaj novi sto mislis uzeti.

Ja imam Sharkoon X-Tatic AIR koji radi odlicno na PS3/PC, ali ne mogu tvrditi da radi na PS4, kad ga jos nemam.

Uglavnom, mislim da ne mozes promasiti s ovima od 699kn, jer je "dobra" cijena s obzirom da su Pulse 999kn.

Trebao bi samo procitati recenziju novih, da vidis razliku prema Pulse.

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
darko099 kaže...
Bulldozer kaže...

400kn? Gdje si ih nasao za 400kn? G230 su oko 400kn, G430 su dosta skluplje. {#} 

469kn u Linksu, kupio prošli tjedan i prezadovoljan sam. Sluške su super

14 godina
protjeran
strbi kaže...
darko099 kaže...
Bulldozer kaže...

469kn u Linksu, kupio prošli tjedan i prezadovoljan sam. Sluške su super

Tako je :)

16 godina
neaktivan

Trebao bih savjet/preporuku za žični headset za komp, za gaming i glazbu, integrirana zvučna. Do sad sam koristio Medusu Speedlink stereo, ali mi se strgala mic žičica unutar onog za glasnoću i muteanje mica, a mrzi me da ju zalemim jer je presitno. Medusa mi je bila više-manje savršena, jedino malo neudobna nakon duljeg vremena i nedovoljno glasna. Naletio sam koju stranicu unazad na Sharkoon GSone, jel to vrh za te novce, ili može puno bolje za kojih 50ak kuna više?

tl;dr - žični headset pc gaming/glazba do 400kn, osobno preuzimanje, zg

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 17:48 (dacho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Protegni se do Logitech G230 i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice