Probao sam oboje i uzeo Logitech z623.
Edifier su odlicni ak ti je bitna glazba koja nema bas previše basa, za filmove isto nisu narocito dobri ak se trazi onaj bum kod eksplozija i scena s efektima i dubljim tonovima,
ipak su 2.0 pa nisu ni namjenjeni toliko tome.
Logitech su mi vise all round dobri pa sam ih zato i uzeo, za muziku meni stvarno dobri, a što se tice filmova tu ubijaju, jako su glasni i eksplozije i duboki tonovi ubijaju (u stilu kina i onog bum zvuka).
Sve ovisi o preferencijama, ak imas mjesta za dosta veliku bas kutiju i ak ti sluze za ono kaj si rekao meni su osobno bolji Logitech.
Veliki su mi napredak od jeftinijih Logitech zvucnika (probao i njih jer sam prije radio u ducanu pa sam se igrao i isprobavao:D )
edit: da, 625 su isti samo imaju jos optiku ak zelis povezat u isto vrijeme i tv optikom, ja ih imam spojene na komp i tv preko dac konvertera ali na 625 je lakse spojit jer je optika plug and play

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Imam Adam F5 spojen prek kompa, e sad, gledal sam uzet neke manje zvučnike sa wooferom (Logitech i sl) mislio sam manje, a da stanu kod monitora, pošto jako rijetko slušam mjuzu a više filmove gledam, onda sam razmišljao uzet neki 2.1 sistem..