Savjetnik za izbor pc zvučnika izdvojena tema

poruka: 4.903
|
čitano: 1.437.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
14 godina
odjavljen
Re: Savjetnik za izbor pc zvučnika
snake091 kaže...

Pozdrav svima, namjeravam kupiti neko solidno kucno kino za sobu. Imam pc i ps4 koji su spojeni na tv, zvucnici bi mi sluzili vecinom za filmove i igranje. 

Prošao sam ovu temu uzduž i poprijeko i prvo sam bio zainteresiran za logitech z906, ali sam vidio da se često kvare tako da mi to više ne dolazi u obzir. Tako da ne znam šta bi bilo pametno uzet, spreman sam izdvojiti 2-3 tisuće.

Zanimljivo, ja ih već imam nekoliko mjeseci i nikakvih problema nemam. Sviraju solidno s obzirom na proces izrade. Zvuk mi pročišćava DFX(crackiran). Nisu smeće, vrijede tih para, mogu bez problema protrest kuću.

17 godina
Dex.pwn kaže...

Zanimljivo, ja ih već imam nekoliko mjeseci i nikakvih problema nemam. Sviraju solidno s obzirom na proces izrade. Zvuk mi pročišćava DFX(crackiran). Nisu smeće, vrijede tih para, mogu bez problema protrest kuću.

U usporedbi s Z5500 koji su toliko koštali, ne vrijede 

Uzmi ovo ako ti je do dobrih zvučnika, na žalost cijena im ne pada, toliko su koštali i novi, a nebi ih ni ja prodao za manje 

http://www.njuskalo.hr/zvucnici/logitech-z5500-oglas-17789486

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 22:25 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
snake091 kaže...

Pozdrav svima, namjeravam kupiti neko solidno kucno kino za sobu. Imam pc i ps4 koji su spojeni na tv, zvucnici bi mi sluzili vecinom za filmove i igranje. 

Prošao sam ovu temu uzduž i poprijeko i prvo sam bio zainteresiran za logitech z906, ali sam vidio da se često kvare tako da mi to više ne dolazi u obzir. Tako da ne znam šta bi bilo pametno uzet, spreman sam izdvojiti 2-3 tisuće.

Kažeš nikakvih problema, a stranicu prije si napisao:

"Ovi moji Z906 imaju izgleda neki problem. Konzola, kad pojačavam/smanjujem jačinu tona(za sve zvučnike + woofer, za woofer i stražnje nisam testirao) kao da ne reagiraju nekad. Ja okrenem kolut, on nemak prihvati normalno(poveča/smanji za jednu točku) a nekad jednostavno ne reagira ili mi poveča/smanji za dvije točke(zaprave razine, svaka točka ima 4 razine a ima 11 točaka). Ista stvar ako radim preko daljinskog. U zadnje vrijeme kao da su oslabili, ko zna na kolikoj su oni snazi zapravo. Trenutno ih koristim na 3 točke(3 * 4 to je 12 razina od 44 razine) i imam osječaj kao da su oslabili od prvog puta."

Čitao sam da je i jednom kolegi tu krepao procesor nakon što mu je istekla garancija i da ih ne može popraviti. Za te novce valjda očekuješ da će sustav trajat, a ne da strepiš hoće li ti krepat drugi dan. Z906 ima tvorničku grešku za koju se zna već dugo, ali logitech ništa ne poduzima, ako ti krepaju poslje isteka grancije neće ti pomoć.  klik

Tako da mi zdrav razum ne dopušta kupovinu istih.

@nuclear

Razmišljam o tom oglasu, 2500 nije malo za rabljene zvučnike. Dali se isplati iskeširati 2 put više nego za geniusove koje si mi predložio? Ne mislim ih pojačavat jako tako da ne znam dali mi logitechovi zvunicici donose samo jačinu ili je zvuk stvarno toliko bolji?

17 godina
snake091 kaže...

@nuclear

Razmišljam o tom oglasu, 2500 nije malo za rabljene zvučnike. Dali se isplati iskeširati 2 put više nego za geniusove koje si mi predložio? Ne mislim ih pojačavat jako tako da ne znam dali mi logitechovi zvunicici donose samo jačinu ili je zvuk stvarno toliko bolji?

Ja ih nisam nikada imao (Z5500), ali iz provjerenih izvora znam da su vrh.

Također, u bugu prije nekih 8 godina imaš test zvučnika, na testu su i moji Genius 120W Home Theater Wood.

Z5500 su pobrali prvo mjesto, a ovi moji drugo (samo 750kn su koštali), zato sam ih i kupio tad.

U međuvremenu je Genius izdao ove nove koje sam ti preporučio, a Logi je zamijenio Z5500 sa Z906 (po meni najgori potez koji su povukli ikada jer je Z5500 bio kult među ljudima , dakle najbolji dostupni non Hi-Fi sustav koji si mogao kupiti bilo gdje, Z906 im nije ni sjena).

Ako ti digitalni ulaz ne predstavlja problem (ne znam dal postoji neki adapter da spojiš optiku na analogiju i kak će to zvučat) onda ja nebi dao duplo više para. Uzeo bi te Genius jer stvarno mogu prodrmati cijelu prostojiju bez problema, a imaju i poprilično kvalitetan zvuk, još pogotovo jer su drveni, što se kod zvučnika cijeni.

I sam kažeš da nećeš pojačavati prejako, tad ti definitivno ne treba Z5500 jer ti oni tresu i susjedovu kuću 

Prednost kod Geniusa je i što nemaju skoro nikakve moderne elektronike u sebi (kao Z906, ciljam na procesore zvuka i sl.), pa nema baš previše što krepati.

Ovi noviji još i imaju neki display i digitalno pojačavanje, al moji su recimo 100% mehanika, imaju one komunističke sklopke analogne 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 11:34 (lllnuclearlll).
13 godina
lllnuclearlll kaže...
Dex.pwn kaže...

Uzmi ovo ako ti je do dobrih zvučnika, na žalost cijena im ne pada, toliko su koštali i novi, a nebi ih ni ja prodao za manje 

Kolega, LOGITECH z5500 jesu legendarni 5.1 desktop zvučnici, ali nisu savršeni, niti toliko bolji od z906 s kojima ih uspoređujemo.

Dakle, z5500 imali su stvarno prejak subwoofer koji je uvijek maskirao i nadjačavao srednje i visoke tonove. Best frend ih ima, i bome sam ih se naslušao.

Idealni su za igre, pa malo manje za film, a ponajmanje za glazbu izuzev tehno sorti.

Problem s preslabim* satelitima kod njih očito je prisutan, a bome i prve serije nisu imale "magnetic shielding", pa je pucketalo iz zvučnika malo prečesto.

A ovaj oglas koji si stavio za rabljene z5500 ću posuditi za temu NJUŠKALO BISERI.

Stvarno lik mora bit kreten za prodavati 3 godine staru stvar bez gare po istoj ili višoj cijeni od kupovne za novi artikl.

edit: greška*

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 15:03 (metallic).
14 godina
odjavljen
Savjetnik za izbor pc zvučnika

Kao da su zvučnici OldTimer. Za mene - Z906 >= Z5500

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 14:18 (Dex.pwn).

0 1 hvala 0
17 godina

@Dex

Ne, 906 nije bolji sustav od Z5500, niti je jednako dobar. Ne kažem da je Z906 loš (iako vidim da imate dosta problema s njima), i po specifikacijama to nisu loši zvučnici.

No, Z5500 su bolji, na Z906 Logi je štedio, a stavio istu cijenu, sub na Z906 ima recimo manju membranu (vidiš na u specifikacijama ni ne navode membranu nego skrivaju) nego onaj na Z5500.

Da mogu birati nove Z906 ili Z5500, bez razmišljanja bi uzeo Z5500, kao i 99% ljudi koji znaju nešto o zvučnicima.

Noviji zvučnici ne znače i bolji zvuk, nisu to procesori i grafičke kartice da se nešto mijenja na bolje sa svakom generacijom.

@metallic

Bass se da kontrolirati bez problema, može se po potrebi i isključiti, kako na Logitechu, tako i na Geniusu... Dakle za svaku stvar naštimaš kako ti odgovara (drugačije za igre, drugačije za film i drugačije za glazbu), al naravno treba znati raditi sa zvukom da bi dobio ono što želiš... Nadalje tu su i equalizeri itd...

Što se tiče "njuškalo bisera", slobodno stavi, dobit ćeš sve i jedan TD. Razlog je što se zna koliko taj sustav vrijedi i zna se da ih je malo na "tržištu", i svi drže cijenu koliko god se čudio tome... Još jednom ti velim da se radi o najjačem i vjerojatno najkvalitetnijem sustavu koji nije HiFi u zadnjih 15 godina. Da sam imao para dok je bilo novih, kupio bi ih umjesto ovih Geniusa. No stvarno nemam potrebu za njima jer su mi i ovi koje imam prejaki za moje potrebe.

A sad kupit polovne je naravno upitno koliko i kako su se koristili, skladištili i sl.

Vjerujem da bi se i cijena dala spustiti nešto, ali ne previše.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 15:38 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
odjavljen

Prodajem jednu od stotinjak Nokia 3310 na svijetu, cijena 2500 HRKa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 15:56 (Dex.pwn).

0 3 hvala 0
14 godina

Prije 5 godina ili koliko je vec proslo uzo sam kad su bili na akciji Z-5500 za 2200kn u IQ centru. Mogu reci da je to bio najbolje potrosen novac u mom zivotu. Evo danas su zvucnici ko novi. Koriste se skoro svaki dan, u boost volume nikad nije svirano, na max je probano nekoliko sekundi, na 2/3 jednu pjesmu. Ne hvala...to je tako glasno da nije uopce ugodno slusat. Vecinu vremena su na 1/4 i manje na 1/8 glasnoce za sobu 20m2 i previse. Zvuk je kvalitetan. S obzirom na cijenu nema sanse da sam mogao dobit bolje jer da jesam krenuo u slaganje hifija ispod 1000€ nebi slozio dobar 5.1 sustav koji i dalje nije glasan ko Logitech. Bass je toliko mocan na max i na 1/2 volume zvucnika da moja tuba Mac Audio 12" 240W rmsa zvuci slabije kad se spoji u auto na pojacalo koje moze izvuc vecinu iz tog woofera. Na logiju jedino fali srednjih tonova na vecim glasnocama, no zanemarivo za to sto nudi i s cijenom koja je bila vise nego prihvatljiva. Dal su potrebni takvi zvucnici, nisu, dal ih je dobro imat, naravno. Uz pravilno koristenje mislim da mogu trajat vjecno. Ako cu ista slijedece kupovat ako slucajno ovi odsviraju svoje, Logi 2.1 200W ce mi biti sasvim dovoljan. A prije Logija sam gledao opciju Genius zvucnike 150w i jaci model 200w. I to je dovoljno za tu cijenu. Hifi vode su daleko skuplje nego jedan kompaktni set pc zvucnika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 16:58 (DiRT).
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
Dex.pwn kaže...

A ti uživaj sa svojim polufunkcionalnim Z906 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 16:02 (lllnuclearlll).
17 godina
DiRT kaže...

Prije 5 godina ili koliko je vec proslo uzo sam kad su bili na akciji Z-5500 za 2200kn u IQ centru. Mogu reci da je to bio najbolje potrosen novac u mom zivotu. Evo danas su zvucnici ko novi. Koriste se skoro svaki dan, u boost volume nikad nije svirano, na max je probano nekoliko sekundi, na 2/3 jednu pjesmu. Ne hvala...to je tako glasno da nije uopce ugodno slusat. Vecinu vremena su na 1/4 i manje na 1/8 glasnoce za sobu 20m2 i previse. Zvuk je kvalitetan. S obzirom  na cijenu nema sanse da sam mogao dobit bolje jer da jesam krenuo u slaganje hifija ispod 1000€ nebi slozio dobar 5.1 sustav koji o dalje nije glasan ko Logitech. Bass je toliko mocan na max i na 1/2 volume zvucnika da moja tuba Mac Audio 12" 240W rmsa zvuci slabije kad se spoji u auto na pojacalo koje moze izvuc vecinu iz tog woofera. Na logiju jedino fali srednjih tonova na vecim glasnocama, no zanemarivo za to sto nudi i s cijenom koja je bila vise nego prihvatljiva. Dal su potrebni takvi zvucnici, nisu, dal ih je dobro imat, naravno. Uz pravilno koristenje mislim da mogu trajat vjecno. Ako cu ista slijedece kupovat ako slucajno ovi odsviraju svoje, Logi 2.1 200W ce mi biti sasvim dovoljan. A prije Logija sam gledao opciju Genius zvucnike 150w i jaci model 200w. I to je dovoljno za tu cijenu. Hifi vode su daleko skuplje nego jedan kompaktni set pc zvucnika.

O ovom vam ja pričam 

14 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
Dex.pwn kaže...

A ti uživaj sa svojim polufunkcionalnim Z906 

Polu šta ?!??! Z906 ima sve opcije koje ima i Z5500, ne budi glup više nego što jesi!

17 godina
Dex.pwn kaže...

Polu šta ?!??! Z906 ima sve opcije koje ima i Z5500, ne budi glup više nego što jesi!

Citiram:

"Ovi moji Z906 imaju izgleda neki problem. Konzola, kad pojačavam/smanjujem jačinu tona(za sve zvučnike + woofer, za woofer i stražnje nisam testirao) kao da ne reagiraju nekad. Ja okrenem kolut, on nemak prihvati normalno(poveča/smanji za jednu točku) a nekad jednostavno ne reagira ili mi poveča/smanji za dvije točke(zaprave razine, svaka točka ima 4 razine a ima 11 točaka). Ista stvar ako radim preko daljinskog. U zadnje vrijeme kao da su oslabili, ko zna na kolikoj su oni snazi zapravo. Trenutno ih koristim na 3 točke(3 * 4 to je 12 razina od 44 razine) i imam osječaj kao da su oslabili od prvog puta."

14 godina
odjavljen

Ah da, nisam izprva skužio kako funkcionira taj kolut. On prepozna okretaj tek kad dođem na pola okretaja na što ja ostavim kolut. Nešto tipa u autu kad ne ubaciš dobro u brzinu, samo što ovdje prepozna okret i pojača ton ali sljedeći put kad budem okretao osjetim da je kolut skroz okrenut(ili ti ga osjetiš kako si dobro ubacio u brzinu u autu) a ja sam na to očekivao da će pojačati zvuk.

Uz to, Z5500 ima konzolu 100 puta ružniju neko Z906, bez obzira na woofer i satelite. 

0 1 hvala 0
17 godina

Postoji tema na forumu Z-5500 vs Z906...procitati sve pa nastaviti raspravu tamo...

Hvala

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
17 godina
Dex.pwn kaže...

Uz to, Z5500 ima konzolu 100 puta ružniju neko Z906, bez obzira na woofer i satelite. 

E tu se ne slažemo...

Meni Z5500 izgleda bolje i nekak modernije s onom konzolom aluminijskom (ako se radi o aluminiju uopće, nisam siguran).

Ali ajde, ukusi se razlikuju...

Ja ti samo pokušavam reći da je Z5500 po specifikacijama i zvuku bolji sustav od Z906. I to je jednostavno tako.

Pogledaj samo masu ta 2 sustava i odmah ti je sve jasno Z5500 30kg, a Z906 16kg...

Pročitaj si bilo koju recenziju, u svakoj je navedeno da je Z906 trebao biti nasljednik Z5500, i da mu to definitivno nije uspjelo jer je lošiji sustav. Tvoj subjektivni dojam ovdje uopće nije bitan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 18:48 (lllnuclearlll).
9 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne da ne pada nego raste ;)
http://www.amazon.de/Logitech-Digital-Multimedia-Theatre-Speaker/dp/B0006HBCL8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1453393242&sr=8-1&keywords=z5500

14 godina
odjavljen

Ako ti je do težine, stvari tegove u Z906 i bit će teži.

0 5 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Ako ti je do težine, stvari tegove u Z906 i bit će teži.

Da znaš imalo toga o zvučnicima, znao bi da težina igra jako veliku ulogu u kvaliteti sustava.

A korištenje utega u ovom kontekstu bi se vrlo lako otkrilo.

Džaba ti svi watti ako su zvučnici napravljeni traljavo i "jeftino".

Ovi Genius od 200W za cca 1400kn koje sam preporučio kolegi imaju skoro 20kg.

Dakle više materijala je u njih uloženo nego u plastikaner Z906 koji je 1000kn skuplji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 18:54 (lllnuclearlll).
17 godina
lllnuclearlll kaže...

Da znaš imalo toga o zvučnicima, znao bi da težina igra jako veliku ulogu u kvaliteti sustava.

Ogroman magnet  kvalitetan zvuk.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
14 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...
lllnuclearlll kaže...

Ogroman magnet  kvalitetan zvuk.

Et ja ću uzeti Č1530 umjesto drveta/plastike, po tome bi onda ti zvučnici bili bog i batina.

17 godina
Dex.pwn kaže...

Et ja ću uzeti Č1530 umjesto drveta/plastike, po tome bi onda ti zvučnici bili bog i batina.

Naravno da nisam mislio na takve stvari, zna se od čega se kvalitetni zvučnici prave 

Ovo s ogromnim magnetom je baš ono na što i ciljam... Samo magnet i watti ne čini zvučnike... na HiFi sustavima prvo prepoznaš masivnost i kvalitetu materijala od kojeg su rađeni i zvučnici su uvijek turbo teški. Ne znam koliko si radio sa zvukom i ozvučenjima, ali ovo je u pravilu uvijek istina, i uvijek se cijeni i cijenit će se drvo ispred plastike i sl.

17 godina

Gle Dex, da završimo raspravu i prepucavanje na normalan način. Barem s moje strane i to ne izmišljotinama i subjektivnim stajalištem nego dokazima i činjenicama.

Dakle činjenica je da je Z5500 kvalitetniji, jači i bolji sustav od Z906.

Dokazano nebrojeno puta mnogim recenzijama i testiranjem sustava od strane najpoznatijih recenzora (jel se tak piše? ) na Internetu. Te dokaze možeš naći u bespućima Interneta, pa i ovdje na forumu.

Z5500 je kvalitetniji, masivniji, veći, ima veću membranu woofera i daje bolji i jači zvuk. Na Z906 Logi je štedio na materijalu i gotovo, upali su u  krizu pa su mislili da će se s ovim izvući i da će prodavati lošiju stvar za iste pare što im je očito jednim dijelom i uspjelo, na žalost.

Daleko od toga da je Z906 loš sustav, ali eto, nije uspio napraviti ono za što je predviđen. Umjesto da je dostojno naslijedio Z5500, otišao je korak unazad. 

Što se tiče ovog s težinom. Dakle imamo istog proizvođača, praktički iste materijale. Jedan sustav ima 30 kg, a drugi 16. Teško pogodit koji je kvalitetniji?? Da, kod zvučnika masa ima svoje i to je jednostavno tak uvijek bilo. Ne znam, možda ubuduće izmisle neke ultra lagane koji će davati isto tak lijepi, dubok i profilirani zvuk kao i ovi masivniji.

Eto to je to, odjavljujem se.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 20:03 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...

Gle Dex, da završimo raspravu i prepucavanje na normalan način. Barem s moje strane i to ne izmišljotinama i subjektivnim stajalištem nego dokazima i činjenicama.

Dakle činjenica je da je Z5500 kvalitetniji, jači i bolji sustav od Z906.

Dokazano nebrojeno puta mnogim recenzijama i testiranjem sustava od strane najpoznatijih recenzora (jel se tak piše? ) na Internetu. Te dokaze možeš naći u bespućima Interneta, pa i ovdje na forumu.

Z5500 je kvalitetniji, masivniji, veći, ima veću membranu woofera i daje bolji i jači zvuk. Na Z906 Logi je štedio na materijalu i gotovo, upali su u  krizu pa su mislili da će se s ovim izvući i da će prodavati lošiju stvar za iste pare što im je očito jednim dijelom i uspjelo, na žalost.

Daleko od toga da je Z906 loš sustav, ali eto, nije uspio napraviti ono za što je predviđen. Umjesto da je dostojno naslijedio Z5500, otišao je korak unazad. 

Što se tiče ovog s težinom. Dakle imamo istog proizvođača, praktički iste materijale. Jedan sustav ima 30 kg, a drugi 16. Teško pogodit koji je kvalitetniji?? Da, kod zvučnika masa ima svoje i to je jednostavno tak uvijek bilo. Ne znam, možda ubuduće izmisle neke ultra lagane koji će davati isto tak lijepi, dubok i profilirani zvuk kao i ovi masivniji.

Eto to je to, odjavljujem se.  

Zvučnike sam uzeo prije koji mjesec, godine 2015. Z5500 je tad imao 11 godina. Nema ga više u prodaji. Kako da uzmem Z5500? Sigurno neću dati 2500 HRKa za polovne zvučnike s Njuške ako za taj isti keš mogu dobiti jednako kvalitetne zvučnike koji su mi prvi u životu, koji si dakako kupljeni mojim samostalnim novcem. I da, imam 16 ipo godina. Dam ruku u vatru da je masa u Z906 vs Z5500 nebitna. Koliko vidim, oni koriste aluminium koji je dosta teži od plastike, s tim da se taj aluminijum može skinuti, znači Z5500(satelit) je "duplo obučen". Uz to, imaju postolje(držaće) dok Z906 nema već ima gumu da se ne skližu. To je mnogo više materijala u korištenju, možda ne djeluje puno ali zbog toga ide u korist Z5500(ne mogu naći specs na netu pa ne znam točne specifikacije(težinu) satelita). Za mene je Z906 bog, za sada, dok ne dobije burazera. Zvučnici tresu sve što je može pomaknuti u sobi(rolete, ormari, mene, cijeli stol). Buraz mi kaže da sam bacio pare, bolje da sam uzeo Z623 kao on, kaže da su jači(nema veze s temom). Ne znači da ako je drvo u subu kod Z906 tanje da je to isto ono drvo koje je korišteno kod Z5500. Također, konzola mi se više ne uklapa u 2010.+ godinu, danas bolji prikaz imaju kalkulatori od 130+ HRKa(Casio). Također je i daljinski jednostavan, ne vidim zašto bi bio socijalan. Jedino zamjeram Z906 što na konzoli za input i effects nije koristio brojeve, da znam na čemu sam u mraku. Mali detalj.

Zvuk mi (pred socijalne matične) prolazi kroz DFX ili SRS, kako kad. DFX mi je bolji, manje opcija a bolje odradi posao. Inače, ja sam imao (nepunih) pet godina kad je Z5500 izašao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 21:00 (Dex.pwn).
9 godina
odjavljen

Kad meni neko dodje ko voli takve stvari prvo sto u sobi primijeti je konzola od Z5500. A soba je puna elektronike svih mogucih vrsta... Tako da ta prica o zastarjelom izgledu je smijesna u najmanju ruku.

Moja jedina zamjerka Z5500 je slab izlaz za slusalice i to sam  primijetio prije par dana kad sam kupio sennheiser RS170 da mogu gledati filmove kad svi zaspu... Ali prikopcao sam ih direktno u tv i to je rijesilo stvar....

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 21:37 (Torent).

2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Savrseni par ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 21:45 (Torent).
14 godina
odjavljen

Prikaz na konzoli je po meni jako loš. Kao što sam u temi Z906 vs Z5500 pročitao da se nakon 3 metra ne može pročitati ništa s ekrana(a to bi trebalo biti kao kućno kino, u to doba, nekih 7-10 metara od tebe). Ako moraš biti prikovan uz konzolu da bi vidio status onda ne vidim čemu daljinski

P.S.:

Malo lošije jer imam zamjenski mobitel, Lumia 530

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas sam kupio nove Logitech Z533. Tražio sam nešto cijenom OK, ne prenapadno, sa daljinskim. I tako našao Z533. Pun euforije ih nakon posla raspakiram, spajam na PC i - rade. Zvuk čist OK za tu cijenu (66eura).

No, međutim - kada sa zvučnika ništa ne svira, oni sami po sebi puštaju neki šum, on je stalno prisutan, ali kad nešto svira ne primijeti ga se toliko. Isto tako, kada se prilično stiša, radi samo desni zvučnik, dok lijevi i dalje šušti (desni naravno isto šušti).

Mislim da su ovo dva dovoljna razloga za zamijeniti proizvod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dex, ja ne kažem da su Z906 loši zvučnici, naprotiv, trenutno su najbolji novi sustav koji možeš kupiti (ako gledamo zvučnike koji nisu HiFi).

Čitao sam i članak u Bugu gdje su rekli također da su jako dobri, ali eto, jednostavno nisu dobar nasljednik Z5500 i to je činjenica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Nova stalna kombinacija za z5500 2.1 (imam creative zxr koji ima uber virtual surround pa mi ne treba vise 5.1)

Evo i specs za z5500.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 13:33 (lmutak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice