Savjet za slusalice

poruka: 11
|
čitano: 2.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Savjet za slusalice

Htio bih vas pitati koje su najbolje slušalice za TV,za slušanje filmova?Mislim dosta jake jer sam osoba oštećena sluha,pa mi trebaju neke malo jace slušalice,s jačim zvukom i bassom...Koje od ove tri su dobre?

Bose QuietComfort 3
Denon AH-D5000
Sennheiser HD650

ili nesto četvrto što biste vi preporučili?Primam bilo kakav prijedlog...ciljam na kvalitetu,čistoću i jačinu zvuka....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Savjet za slusalice

jeste da nisu tako vrhunske izrade i kvalitete kao ove koje si naveo, ali ako ideš na jačinu zvuka i bassove sasvim dovoljne su plantronics gamecom 367, 377 ili 777, malo mi je glupo uspoređivat Sennheiser sa plantronicsom, kao mercedes i golf 3, ali sluške nisu loše

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Savjet za slusalice
A kakva je čistoća,kvaliteta zvuka?Marka mi je manje bitna,ako nudi kvalitetu i čistoću,to cijenim...
15 godina
neaktivan
Savjet za slusalice

a neznam kod 367,377 zvuk je jak i kvalitetan, ali čistoća zvuka nije nešto pretjerano dobra, ali kad uzmeš u obzir cijenu manju od 300 kuna, čistoća i kvaliteta je za taj limit izvrsna, 367,377 slušalice imaju basseve možda to nekome smeta, ali meni baš godi, a što se tiče 777, nisam ih imao prilike probat, ali vjerujem da je zvuk kvalitetan i čist, jer sluške imaju dolbyevu zvučnu karticu

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za slusalice

Koliko sam vidio plantronics su za gaming,home ili mobile sluške...a ja tražim sluške za TV,da uključim na TV-plazmu i slušam filmove,ne preko kompa,nego na DVD player ili Blu-ray ili externi hard disk preko kojeg bi učitavao filmove...ali hvala na savjetu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za slusalice

Ma daj kakve Plantronics gamecom, covjek je rekao da treba slusalice, a ne neke gamerske ispljuvke.

te plantronics 367, a niti 777 nisu ni pola S od senheiser hd650 koje sam imao prilike probati.

ugl ako si stvarno spreman dati toliko za slusalice iako se nade jeftinije , a isto super slobodno uzmes jedne od tih 3 jer su sve super, ustvari neznam da prve dvije jer nisam probao ali HD650 su stvarno prave slusalice.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 22:02 (luka_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Savjet za slusalice

reko sam već nemoš uspoređivat sennheiser sa plantronicsom, ako čovjek ima para neka uzme bilo koje sennheiserice, jer je kvaliteta i čistoća zvuka možda i najbolja u području sound tehnologije

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za slusalice

Istina,vec su mnogi pohvalili sennheiser hd 595,to je srednja klasa sennheiser sluški,a ipak hd 800 daju najbolje moguce rezultate u zvuku,čistoći...cijena je vec na granici,ali nece mi biti zao ako se radi o kvalitetnim slušalicama,pa nek da izdvojim toliko ako stvarno vrijede jer ih nisam imao prilike isprobati,reci mi utiske na HD650,dosta su jake?Basevi?Bas me zanimaju rezultati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Savjetujem da odeš u neki ozbiljniji dućan i isprobaš sam. Nisi valjda lud da kupuješ slušalice od 3000+ kuna na slijepo.

15 godina
neaktivan

tako je

i jos da dodam, uzmi nesto do 100€ max, kvalitetu zvuka pruzaju i one jeftinije slusalice posto je konkurencija jaka a skuplji modeli su precjenjenji.

netrebaju bas biti seinnheiser kao sto nevoze svi audi i mercedes zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 10:25 (sushii).
17 godina
neaktivan
Savjet za slusalice

Problem je u tome sto te modele kupujem preko web trgovine,morat cu skoknuti do Media Markt trgovine ako imaju mozda te modele koje trazim...trebam bas neke sluške za TV bas da ih ukljucim na plazmu Panasonic TX-50G20S,posto ta plazma ima USB,mislio sam uzeti Logitech G930,jer imam Logitech G35 i prezadovoljan sam s njima...ali drivere treba ubaciti,znaci jedino to ide na komp...zato trebam traziti slusalice za komp,zahvaljujem na pomoci pa da pogledam u trgovini sta se nudi i koju kvalitetu imaju...istina je,imaju i za 100€ sluske ali da se pokazu stvarno dobre...hvala jos jednom i pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice