Savjet-Headset do 400 kn

poruka: 28
|
čitano: 3.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Savjet-Headset do 400 kn

Postovanje!

Molio bih savjet oko kupnje headseta do 400, 450kn. Preko toga ne mogu. Headset bi se prvenstveno koristio za gaming i sluzanje muzike, a iza toga dolaze filmovi i sl. 

Dakle s obzirom na cijenu koji bi bio najbolji odabir? Puno hvala svima unaprijed!

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
17 godina
Savjet-Headset do 400 kn
Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Savjet-Headset do 400 kn
Music As A Weapon !!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Savjet-Headset do 400 kn

Plantronicove 777 uzmi imas nastavak za usb a i mozes ih spojit na mp3 i takve stavri imam 377 i prezadovoljan sam s njima

16 godina
neaktivan

Da, ali evo bas gledam Medusa ima true 5.1 dok Plantronic ima virtual 7.1 pa sad ne znam koji bi bio bolji odabir

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
17 godina
Savjet-Headset do 400 kn

Medusa USB nema pravi surround...

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

Medusa USB nema pravi surround...

5.1 verzija ima pravi surround dok 7.1 verzija ima virtualni

16 godina
neaktivan

Mislim da ti se je pobrkao NX 7.1 od Meduse, barem sto se tice informacija na njihovim stranicama

http://www.speedlink.com/?p=2&cat=183&pid=25593&paus=1 -virtual

http://www.speedlink.com/?p=2&cat=183&pid=25159&paus=1 - real

http://www.speedlink.com/?p=2&cat=183&pid=25160&paus=1 - real

13 godina
neaktivan

Mislim da kod nas nema vise za kupit true 5.1 medusa samo one usb verzija

16 godina
neaktivan
Fr0st kaže...

Mislim da kod nas nema vise za kupit true 5.1 medusa samo one usb verzija

Ali usb verzija je takodjer true, ako je vjerovati informacijama na njihovim i ostalim stranicama...

14 godina
ByteRat kaže...

Ali usb verzija je takodjer true, ako je vjerovati informacijama na njihovim i ostalim stranicama...

Imam 5.1 USB verziju i imaju true surround {#}

16 godina
neaktivan
vrinho kaže...
ByteRat kaže...

Imam 5.1 USB verziju i imaju true surround {#}

Meni stizu za nekoliko dana, nadam se da su vrijedne novca :) Reci kako si zadovoljan, koliko dugo ih imas? Kakvi su basovi?

13 godina
neaktivan

Usb nemogu bit true mislim :O   imo sam headset roccat kave imaju 4 kabla za spojit to je tru ali za usb nisam siguran   ali bilo bi dobro da imaju :)

14 godina
ByteRat kaže...

Meni stizu za nekoliko dana, nadam se da su vrijedne novca :) Reci kako si zadovoljan, koliko dugo ih imas? Kakvi su basovi?

Evo ti moj review pa si pročitaj, za te pare su predobre.

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/speedlink-medusa-nx-51-usb-recenzija/151199.aspx

Fr0st kaže...

Usb nemogu bit true mislim :O   imo sam headset roccat kave imaju 4 kabla za spojit to je tru ali za usb nisam siguran   ali bilo bi dobro da imaju :)

Ove imaju integriranu 5.1 zvučnu karticu prek USB tako da ne trebaju dodatne kablove. Pa koristim ih 3 mjeseca već pa znam o čemu pričam. 

16 godina
Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha Gaming Headset ftw
u svjetu medija 349 kuna, odlican mikrofon udobne odlic i zvucnici ma sve najbolje!!!
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
neaktivan
Savjet-Headset do 400 kn

Stigla Medusa NX 5.1 ali imam problem. Dakle spojio sam headset instalirao njihove drivere sa stranice, ali headset je uzasno tih, gotovo se nista ne cuje. Svugdje je pojacano do maksimuma. Ima netko savjet kako rjesiti problem ili je mozda headset neispravan?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ByteRat kaže...

Stigla Medusa NX 5.1 ali imam problem. Dakle spojio sam headset instalirao njihove drivere sa stranice, ali headset je uzasno tih, gotovo se nista ne cuje. Svugdje je pojacano do maksimuma. Ima netko savjet kako rjesiti problem ili je mozda headset neispravan?

Nema veze, sve radi kak spada, pojedinacno su zvucnici bili stisani do kraja na headsetu. Sad jos moram skuzit kako namjestit istovremeno da reproducira zvuk i na zvucnike i na headset, ovako moram stalno prebacivat u postavkama... any ideas?

BTW headset je mrak, nebo i zemlja naspram prijasnjeg, zvuk je fantastican, kako u igrama tako i za muziku. Jos filmove moram testirat :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 15:40 (ByteRat).
16 godina
Savjet-Headset do 400 kn

meni također došle sound blaster tactic 3d alpha

bas dere ko lud visoki tonovi super ma nema zamjerke, jedino sto software nemogu install baca neki error :/

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ByteRat kaže...

Nema veze, sve radi kak spada, pojedinacno su zvucnici bili stisani do kraja na headsetu. Sad jos moram skuzit kako namjestit istovremeno da reproducira zvuk i na zvucnike i na headset, ovako moram stalno prebacivat u postavkama... any ideas?

BTW headset je mrak, nebo i zemlja naspram prijasnjeg, zvuk je fantastican, kako u igrama tako i za muziku. Jos filmove moram testirat :)

Čekaj, ti bi da ti istovremeno bude zvuk na zvučnicima i na slušalicama? Ne može tako koliko znam i ne kužim šta stalno moraš prebacivati u postavkama.

Nabavi si 5.1 film i uživaj, milina {#}

16 godina
neaktivan
vrinho kaže...
ByteRat kaže...

Čekaj, ti bi da ti istovremeno bude zvuk na zvučnicima i na slušalicama? Ne može tako koliko znam i ne kužim šta stalno moraš prebacivati u postavkama.

Nabavi si 5.1 film i uživaj, milina {#}

A jebiga, na analognom je sljakalo :D Ali proguglao sam pa vidim da se mora konstantno prebacivat radi microsoftovih propusta... annoying, ali sto je tu je.

13 godina
neaktivan
Savjet-Headset do 400 kn
Evo i meni treba headset uglavnom za gejming.Dvoumim se između Artctic sound p531 i Speedlink medusa 5.1.Koje su bolje??
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Savjet-Headset do 400 kn
Bump
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Savjet-Headset do 400 kn

Ja bih isao na provjerene Meduse 5.1 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Ja bih isao na provjerene Meduse 5.1 !

Kakvi su bassevi na njima i jel mozes dobro cut korake protivnika tj. kakva je prostornost u igrama?
15 godina
Savjet-Headset do 400 kn

Procitaj domaci review !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Savjet-Headset do 400 kn
Procitao sam negdje da imaju nekakvu vibraciju..Kakva je u igrama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savjet-Headset do 400 kn

Doduse imam ih 1 dan, ali mogu ti reci da su me jako ugodno iznenadile. Basovi su fantasticni, od woofera doslovno vibriraju slusalice i ne kresti nista. I ranije sam koristio Medusu, stereo i bio sam jako zadovoljan s njima. Headset je neusporedivo lagan naspram ostalih koje sam probao stavit na glavu i doslovno ga mozes imat cijeli dan, a da ti ne smeta za usi ili da uzrokuje bolove na bilo kojem podrucju glave. U igrama su zvukovi odlicni, ja osobno ne igram previse FPS-a, ali isprobao sam na Diablu 3 i novom Batmanu i stvarno je odlicno. Muzika (u kvalitetnom zapisu naravno) isto tako odlicno zvuci, a pogledao sam i film no doduse ne sa kvalitetnim audio, a i bio je krimic (nema napucavanja, eksplozija itd.) pa na tom podrucju jos ne mogu komentirati, ali vjerujem da je jednako dobro. 

Uglavnom za tu cijenu fakat predobar headset sa odlicnim zvukom. Jedino sto ga je meni bilo dosta tesko locirati u prodaji, kad sam ga ja odlucio uzet nestalo ga je iz ponude u svim poznatijim ducanima no ipak sam ga upecao. 

Kabel je dugacak, nema frke ni oko toga. 

Jedini minus je sto mi se cini da su materijali od kojeg je izradjen nize kvalitete od ostalih pa mi se headset cini dosta osjetljivim tako da vjerujem da tu i na neke manje nedajboze udarce i sl. moze otic kvragu. Ipak nadam se da ce mi potrajati :)

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
jel ih ti isto spajas preko USB-a, tj koristis integriranu zvucnu od headseta?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice