Roccat Kone ilI Razer Deathadder 3500dpi

poruka: 9
|
čitano: 1.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Koji od ova dva reponje ...............

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovisi koji ti više paše u ruci. Ja se isto premišljam između ta dva miša

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite |
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Roccat Kone ilI Razer Deathadder 3500dpi

Nisam probao nijednog od njih, pa nemam iskustva "iz prve ruke", ali osobno bi uzeo radje Roccat Kone iskljucivo zato jer ima vise dodatnih tipki.

Volim kada mis ima dosta dodatnih tipki, pa da onda u igrama mogu dosta toga bindati na njih.

16 godina
neaktivan

posto su oba misa odlicna uzmi jeftinijeg.

Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam DeathAddera i mogu reći da sam jako zadovoljan. Ali da sada kupujem išao bi na Kone, nekako mi izgleda kvalitetnije, makar ni Razer nije loš. Prije sam imao problema sa double-clickom, ali su to zadnji driveri ispravili. I samo da napomenem, DeathAdder je dosta velik, tako da ako imaš malu ruku moglo bi ti to smetati.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kone je bolji miš al nije ni razer za bacit.

probaj kako ti stoji u ruci pa vidi
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imam kave-a a do prije 3 tjedna sam imao i deathaddera.. Kave mi je ljepsi, imas bezbroj opcija za uredivanje, cak imas Tracking control unit a oba mi pasu jer imam malo vecu ruku.. Samo pazi da kod uzimanja kave-a uzmes v2 koje nema ledeno pakiranje nego crno slicno razerovom.. V1 ima problema s scroll tipkom. Sumnjam da jos ko drzi v1 ionako..
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
imam kave-a a do prije 3 tjedna sam imao i deathaddera.. Kave mi je ljepsi, imas bezbroj opcija za uredivanje, cak imas Tracking control unit a oba mi pasu jer imam malo vecu ruku.. Samo pazi da kod uzimanja kave-a uzmes v2 koje nema ledeno pakiranje nego crno slicno razerovom.. V1 ima problema s scroll tipkom. Sumnjam da jos ko drzi v1 ionako..

Valjda misliš na Konea... Kave je headset Smijeh

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite |
15 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...
puls4R kaže...

Valjda misliš na Konea... Kave je headset Smijeh

Da.. shebo sam se, preko moba je pisano :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice